Michael Irvin

Valoare netă și salariu Michael Irvin: Michael Irvin este un fost jucător și actor de fotbal american care are o netă de 12 milioane de dolari. Irvin este unul dintre cele mai recunoscute nume din fotbalul profesionist, cu o lungă istorie atât ca jucător, cât și ca comentator. După ce și-a dovedit potențialul în timp ce juca fotbal la colegiul la Universitatea din Miami, Irvin a fost selectat de Dallas Cowboys în prima rundă a draftului NFL din 1988. Apoi, Michael și-a petrecut toată cariera de 12 ani cu Cowboys, înainte ca o leziune a măduvei spinării să-și pună durate sale de profesionist.

În timpul petrecut în NFL, Irvin și-a câștigat porecla „The Playmaker” după ce a făcut jocuri mari în jocuri mari, adesea câștigând decisiv cupe și turnee. De-a lungul timpului petrecut cu Cowboys, Michael și-a ajutat echipa să câștige trei Super Bowl-uri și a fost inclus în Pro Football Hall of Fame în 2007. După ce cariera sa încheiat, Irvin a lucrat ca comentator pentru ESPN, apărând pe „Numărătoare inversă de duminică NFL”. Din 2020, el lucrează ca analist pentru NFL Network. În aceste roluri, Irvin a apărut în câteva emisiuni reality TV cum ar fi „Dancing with the Stars”.

Viața timpurie: Michael Jerome Irvin sa născut pe 5 martie 1966 în Fort Lauderdale, Florida. Crescut alături de 16 frați într-o gospodărie creștină, Michael a devenit rapid un fotbalist vedetă pentru echipa sa de liceu. După o campanie de liceu stelară, Irvin a fost recrutat intens de Universitatea din Miami. El a acceptat oferta lor și, ulterior, a fost antrenat de Jimmy Johnson în timpul anilor de facultate. În timpul în care a jucat pentru uragane, Michael a stabilit o serie de noi înregistrări pentru școală, inclusiv cele mai multe recepții în carieră, cele mai multe yarzi de primire și cele mai multe recepții de touchdown.

Carieră în NFL: În 1988, Dallas Cowboys l-au ales pe Michael Irvin drept a 11-a alegere din prima rundă a draftului NFL. Michael a câștigat un bonus la semnare de 750.000 USD cu un contract pe 4 ani de 1,875 milioane USD. A semnat din nou cu Cowboys în 1992 cu un contract pe 3 ani de 3,75 milioane de dolari. Când a semnat un contract pe 5 ani de 12,3 milioane de dolari în 1995, Michael a devenit unul dintre cei mai bine plătiți jucători din NFL.

Michael a început puternic, prinzând primul său touchdown la deschiderea sezonului din acel an. Deși Irvin a continuat să joace bine în perioada următoare, Cowboys nu au fost o echipă de succes. O accidentare aproape că la făcut să fie schimbat către Raiders. Performanța echipei a început să se îmbunătățească în anii 90, iar Michael a stabilit o serie de recorduri de franciză în 1995. Cowboys au câștigat și Super Bowl în 1992 și 1993. La sfârșitul anilor 90, Irvin a suferit o leziune gravă la claviculă și apoi o măduvă cervicală. accidentare care ia pus capăt carierei.

Carieră în divertisment: De-a lungul anilor, Irvin a apărut într-o serie de emisiuni de televiziune și filme. În 2005, a apărut în „The Longest Yard” alături de Adam Sandler. În 2011, a jucat și în „Jack & Jill”, un alt film al lui Sandler. În ceea ce privește televiziunea reality, el este cunoscut pentru că a apărut în seriale precum „Pros vs. Joes” și „4th and Long”. Cel mai recent rol al său în film a fost în „Slamma Jamma” din 2017.

(Fotografia de Tom Pennington/Getty Images)

Controverse: De-a lungul carierei sale, Irvin a fost implicat într-o serie de controverse notabile. În 1996, surse media răspândite au raportat că Michael și un alt jucător au agresat sexual sau majoretă pentru Cowboys. Deși incidentul a afectat performanța echipei în joc în urma acuzațiilor, ulterior a fost dezvăluit că povestea a fost inventată. Majoreta care a raportat false a fost condamnată la 90 de zile de închisoare.

În 1998, Irvin ar fi înjunghiat un colegiu de la Cowboys cu o pereche de foarfece. Victima a fost Everett McIver, iar Michael a ratat de puțin artera lui carotidă cu atacul. Proprietarul Cowboys, Jerry Jones, a intervenit și a negociat o cercetare care ia plătit lui McIver un acord de șase cifre în schimbul tăcerii sale și a acordului său de a nu urmări acuzații penale.

După ce sa retras din NFL, Irvin a continuat să se lupte cu controverse. La doar un an după ce a încetat să mai joace, Michael a fost arestat pentru posesie de cocaină. Deși a fost arestat după ce a fost găsit într-un apartament din Dallas cu cocaină, acuzațiile au fost ulterior renunțate. În 2005, a fost sancționat pentru viteză în Texas. Ulterior, el a fost arestat pentru un mandat nerezolvat, nefiind achitat niciodată amenzile pentru depășirea vitezei. În timpul acestei arestări, mașina lui a fost percheziționată. Poliția a găsit accesorii de droguri, inclusiv o țeavă și pungi de plastic care aveau ambele reziduuri de marijuana. Irvin a fost apoi arestat pentru o infracțiune de Clasa C și în cele din urmă a fost eliberat pe cauțiune.

În 2007, Michael a fost acuzat încă o dată de agresiune sexuală. Incidentul a provenit dintr-un incident care a avut loc într-un cazin din Florida, iar el sa confruntat cu un proces civil în 2010. să fie soluționat extrajudiciar în 2011.

În 2009, Irvin a fost aparent victima unei tentative de furt de mașină în Dallas. Raportul său de poliție afirmă că doi bărbați „au aruncat armele spre el”, deși acești bărbați au plecat fără să-l agreseze sau să-l împiedice în vreun fel pe Michael. Ulterior, poliția a suspendat ancheta, deoarece Irvin nu a cooperat într-un fel.

În 2017, Michael sa confruntat cu o altă acuzație de agresiune sexuală. Incidentul ar fi avut loc în Florida. Irvin a negat acuzațiile. După câteva luni, poliția a anunțat că închide ancheta fără a depune acuzații împotriva lui Michael, probabil din cauza lipsei de probe.

Mulți observatori cred că controversele continue ale lui Irvin ar fi putut contribui la eventuala lui plecare de la ESPN. Michael făcuse deja câteva declarații îndoielnice în perioada în care a fost radiodifuzor, iar rețeaua a aflat în cele din urmă despre un proces intentat fostului sportiv în 2007. Combinată cu scăderea ratingurilor, ESPN a anunțat că Irvin nu mai face parte din rețea în 2007.

Imobiliare: În 2001, Michael a construit la comandă un conac de 12.100 de metri pătrați în Plano, Texas. Astăzi, această casă valorează aproximativ 3,6 milioane de dolari.

Articolul precedentChris Martin
Articolul următorAnna Wintour

Related Articles

Ultimele articole