Mesaje de Sfantul Ion

Mesaje de Sfantul Ion

· “Iti doresc atatea clipe fericite cati fulgi mesaje-de-sfantul-ionde nea intr-o iarna ca-n basme. La multi ani, cu pace si liniste in suflet si cu multa dragoste in inima.”
· “La multi ani de Sf Ion! Trebuie sa crezi in viata, sa intelegi ca nu traim decat o data, sa iubesti ca si cum n-ai fi suferit niciodata, sa canti de parca nimeni nu te-ar auzi, sa muncesti de parca nimeni nu te-ar plati, sa imprastii veselia de parca nimeni nu ar plange, si sa TRAIESTI….de parca acum ar fi sfarsitul!”

· “De Sf. Ion, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!”
· Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri
· La Multi Ani ! Esti o fiinta atat de draguta, politicoasa, frumoasa, sincera, spirituala si unica pe aceasta lume. Primeste urarile mele de bine si acesta minciuni nevino
· Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri
· De fiecare data cand te uiti la aceste flori sa stii ca cineva, departe, se gandeste la tine. As vrea sa fie mai multe moduri in care sa-ti spun cat insemni pentru mine.
· Cele mai calde ganduri si urari de sanatate, fericire, bucurii si impliniri. Sa fii iubita si fericita in fiecare moment al vietii tale. La Multi Ani!
· “La Multi Ani Ioane, sa ai un an plin de resusite si pentru ca esti casatorit te rog fereste-te de ispite”
· “La Multi Ani Ion/Ioana si sper sa se sparga conducta fericirii pe strada vietii tale”
· “Desi azi de Sfantul Ion ai primit multe mesaje cu urari care mai de care tot al meu e cel mai tare pentru ca in aceasta lume gri esti singura pata de culoare, in aceasta iarna grea esti singura raza de soare, pe campia vietii mele esti cea mai frumoasa floare…”
· “Desi nu ai multe clase Ioane..ai a vietii scoala, cine nu te stie pe tine..nu are cultura generala”

Related Articles

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole