Maurice Gibb

Care este valoarea netă a lui Maurice Gibb?

Maurice Gibb a fost un muzician, cântăreț și compozitor englez, care avea o valoare netă de 100 de milioane de dolari la momentul morții sale în 2003. Împreună cu fratele său Barry și geamănul său fratern Robin, Maurice a format unul dintre cele mai faimoase și de succes grupuri muzicale. în anii 60 și 70. The Bee Gees este unul dintre cei mai de succes grupuri pop din toate timpurile, cu vânzări record de peste 200 de milioane.

Deși Barry și Robin au interpretat de obicei vocea principală, Maurice a contribuit la vocea principală la o serie de cântece ale Bee Gees. Acestea au inclus „Lay it on me”, „Country Woman” și „On Time”. În afara muncii sale cu Bee Gees, Gibb a lansat un single solo numit „Railroad”. De asemenea, a înregistrat un album întreg de piese solo numit „The Loner”, dar acesta nu a fost lansat niciodată.

Tinereţe

Maurice Ernest Gibb sa născut pe 22 decembrie 1949 în Douglas, Insula Man. Maurice a fost crescut alături de fratele său geamăn Robin, de alți doi frați pe nume Andy și Barry și de o soră pe nume Lesley. Soții Gibbs au format o trupă în Manchester când erau încă destul de tineri. Robin sa mutat apoi cu familia sa din nou la Redcliffe, Australia. În această perioadă, frații Gibbs și-au început primul grup împreună, Barry, Maurice și Robin formând toți un trio. Cu toate acestea, ei au început să aibă un succes autentic abia atunci când cei trei băieți s-au mutat înapoi la Manchester.

Carieră

În 1955, frații Gibbs au format un grup numit Rattlesnakes. Barry a cântat și a cântat la chitară, în timp ce Robin și Maurice au cântat și ele. În plus, un bărbat pe nume Paul Frost a cântat la tobe, în timp ce un alt muzician pe nume Kenny Horrocks a cântat la bas. Inițial, grupul a cântat în localuri mici, locale din Manchester.

După ce s-au mutat în Australia, cei trei frați Gibbs menționați mai sus s-au unit ca un trio. În timp ce locuia în Queensland, grupul sa numit Bee Gees pentru prima dată. Nu după mult timp, grupul a început să apară televizorul pentru prima dată și a semnat un contract de înregistrare cu Festival Records. Single-ul lor de debut „The Battle of the Blue and the Grey”

Până la sfârșitul anilor ’60, Bee Gees aveau un succes destul de mare cu single-ul „New York Mining Disaster 1941”. În acest moment, bateristul Colin Petersen și chitaristul Vince Melouney s-au alăturat celor de la Bee Gees. După ce au făcut turnee în Europa și SUA în urma acestui succes, au lansat un single de top în topurile din Marea Britanie, intitulat „Massachusetts”. La mijlocul anilor ’60, Maurice Gibb a înregistrat prima compoziție solo intitulată „All by Myself”. Mai târziu și-a câștigat primul credit de scris solo pe albumul „Where Are You” de la Bee Gees.

În 1969, Robin a părăsit trupa, lăsându-i pe Maurice și Barry să lanseze singuri single-uri precum „Tomorrow Tomorrow” și albumul „Cucumber Castle”. În anii 70, Bee Gees s-au întors împreună și au lansat o serie de hituri uluitoare în următorul deceniu. Acestea au inclus single-uri precum „How Deep Is Your Love”, „More Than A Woman”, „Stayin’ Alive” și „You Should Be Dancing”. În următorii câțiva ani, Maurice a continuat cu cariera sa solo și a lansat un album instrumental numit „Strings and Things”. Bee Gees au continuat să lanseze muzica și au făcut turnee până în anii 2000.

Keystone/Getty Images

Relații

Maurice a început o relație larg mediatizată cu cântăreața scoțiană Lulu în anii ’60. Relația lor a fost oarecum agitată, iar Gibb a părăsit-o impulsiv pe Lulu după ce a fost văzut cu un membru al grupului Monkees la sfârșitul anilor 60. Mai târziu la sunat în lacrimi și a încercat să-și ceară scuze, dar Maurice a respins-o și a pus capăt relației. Gibb a regretat în cele din următoarea decizie, iar în 1969 cei doi s-au căsătorit. Relația sa încheiat după o perioadă de patru ani plină de alcoolism, priorități solicitante în carieră și petreceri.

În 1975, Gibb sa căsătorit cu Yvonne Spencelely Gibb. Ei au avut doi copii de-a lungul relației lor, care a continuat până la moartea lui în 2003. Cu toate acestea, familia a trecut printr-o durată dificilă la începutul anilor 90, după ce Maurice a tras cu pistolul asupra soției și copiilor. lui după o lună de băut. Familia a fugit de ghearele lui Maurice, iar acesta a fost forțat să treacă prin dezintoxicare pentru a-și reuni familia străină.

Abuz de substanta

Gibb a fost introdus inițial într-un stil de viață de petrecere grea către John Lennon și Ringo Starr de la Beatles, care erau vecini săi din Manchester. Maurice a continuat să fie mult de-a lungul carierei sale, iar aceasta ia afectat adesea spectacolele muzicale. După moartea fratelui său mai mic, Andy, băutul lui Gibb sa accelerat, deoarece a simțit un sentiment de vinovăție pentru că nu a reușit să „trece” cu fratele său.

Trecere

Maurice Gibb a murit brusc și fără avertisment, la vârsta de 53 de ani. Un intestin contorsionat la făcut să intre în stop cardiac și a murit rapid pe 12 ianuarie 2003.

Imobiliare

Din anii 1970 până la moartea sa în 2003, Maurice a deținut un mare conac de țară în Esher, Anglia. În 2006, Maurice și soția sa Yvonne au plătit 5 milioane de dolari pentru un conac cu cinci dormitoare și 6.729 de metri pătrați în Miami. În noiembrie 2019, Yvonne a vândut casa pentru 5,1 milioane de dolari. Reședința se află pe un teren care se întinde pe 17.000 de metri pătrați, iar aceasta include 100 de picioare de față la apă.

Voi

În total, Maurice ia părăsit lui Yvonne șase caz după moartea sa. Potrivit testamentului său, cuplul deține două case în Anglia, două în Miami, una în Spania și una în Bahamas. Ea a moștenit, de asemenea, toate drepturile de proprietate și drepturile de autor asupra compozițiilor sale muzicale și a imaginii personale. Fondurile fiduciare pentru copiii săi adulți fuseseră înființate cu un deceniu în urmă.

Articolul precedentChristina Milian
Articolul următorRoddy Ricch

Related Articles

Ultimele articole