Christina Milian

Care este valoarea netă a Christinei Milian?

Christina Milian este o actriță și compozitoare americană, care are o netă de 6 milioane de dolari. Ea a avut două hituri de top zece în Marea Britanie și unul în SUA și a fost nominalizată la două premii Grammy.

Primul început de viață și începutul carierei

Christine Flores, mai cunoscută drept Christina Milian, sa născut în Jersey City, New Jersey, pe 26 septembrie 1981. Părinții ei, Don Flores și Carmen Milian, au crescut-o în Waldorf, Maryland, împreună cu cele două surori mai mici ale ei. . Milian primește o parte din ei de scenă din numele de fată al mamei sale; și-a schimbat numele în speranța de a obține o gamă mai largă de roluri și oportunități. Încă de la vârsta de nouă ani, Milian făcea audiții și câștiga roluri pentru lucruri precum reclamele lui Wendy. Când avea treisprezece ani, mama ei a luat-o pe ea și pe surorile ei și sa mutat în Los Angeles, lăsându-și tatăl în Maryland. Părinții ei au divorțat la scurt timp după.

În Los Angeles, visul lui Milian era să devină actriță. Ea a reușit să obțină câteva locuri de muncă, cum ar fi gazda pentru serialul „Movie Surfers” de pe Disney Channel, dar după ce la întâlnirea cu producătorul Rodney „Darkchild” Jerkins pentru că locuiau în complexul de apartamente, la început să petreacă. mai mult timp înregistrând muzică și întâlnire cu oameni din industria înregistrărilor.

Cariera muzicala

Prima apariție muzicală profesională a lui Milian a fost pe piesa „Between Me and You”, pe albumul rapperului Ja Rule „Rule 3:36” (2000). Cântecul a atins apogeul pe locul 11 ​​în Billboard Hot 100. Ea a continuat să co-scrie melodii pentru Jennifer Lopez și PYT, iar prin colaborarea cu Ja Rule, a obținut un contract de înregistrare cu Def Soul Records. Label-ul ei a dus-o în Suedia, unde și-a înregistrat albumul de debut omonim, care a fost lansat în octombrie 2001 în Marea Britanie. Lansarea americană a albumului fusese amânată din cauza atacurilor din 11 septembrie și, în cele din urmă, nu a fost lansată din cauza mai multor întârzieri. Ulterior, a lucrat la diverse proiecte, inclusiv melodia tematică pentru serialul animat Disney Channel „Kim Possible”, precum și colaborari cu Romeo și Hilary Duff. Sa întors în studio cu producători precum Bloodshy & Avant, Cory Rooney și Warryn Campbell, iar proiectul final al eforturilor lor, cel de-al doilea album de studio „It’s About Time”, a fost lansat în iulie 2004. În special, single- ul principal al albumului „Dip It Low” a devenit un succes uriaș, ajungând pe locul 2 în Marea Britanie și pe locul 5 în SUA. Albumul a fost, de asemenea, nominalizat la premiul Grammy pentru cel mai bun album R&B contemporan în 2005. Al treilea album al ei „So Amazin’”, a fost lansat în 2006. ajungând pe locul 2 în Marea Britanie și pe locul 5 în SUA. Albumul a fost, de asemenea, nominalizat la premiul Grammy pentru cel mai bun album R&B contemporan în 2005. Al treilea album al ei „So Amazin’”, a fost lansat în 2006. ajungând pe locul 2 în Marea Britanie și pe locul 5 în SUA. Albumul a fost, de asemenea, nominalizat la premiul Grammy pentru cel mai bun album R&B contemporan în 2005. Al treilea album al ei „So Amazin’”, a fost lansat în 2006.

(Fotografia de Ethan Miller/Getty Images)

Cariera in actorie

Deși este cunoscută pe scară largă pentru cariera ei muzicală, visul inițial al lui Milian când sa mutat în California când era adolescentă a fost să devină actriță. A avut câteva apariții timpurii în filme precum „The Wood” (1999) și „American Pie” (1999), precum și în emisiuni precum „Sister, Sister” (1996), „Smart Guy”, „Clueless” (1999). ) și „Get Real” (1999). Dar primul ei rol principal principal a fost în filmul din 2003 „Love Don’t Cost a Thing”, alături de fostul iubit Nick Cannon. De atunci, ea a continuat să apară în filme precum „Torque” (2004); „Omul casei” (2005); „Be Cool” (2005), alături de John Travolta și Uma Thurman; filmul de groază „Pulse” (2006) cu Kristen Bell și Ian Somerhalder; filmul de televiziune „Snowglobe” (2007); ” primul film Netflix care a fost filmat în întregime în Noua Zeelandă. În plus, Milian a apărut în două jocuri video: Def Jam Vendetta (2003) și „Need for Speed: Undercover” (2008). primul film Netflix care a fost filmat în întregime în Noua Zeelandă. În plus, Milian a apărut în două jocuri video: Def Jam Vendetta (2003) și „Need for Speed: Undercover” (2008).

Antreprenoriat și alte proiecte

Pe lângă faptul că este ea însăși artistă, Milian sa mutat și în lumea managementului artiștilor când, în 2010, a semnat pentru a fi managerul duo-ului muzical australian Kasey Osborne și Kelsey-Maree. Printre alte aventuri ale ei se numără marca Viva Diva Wines, pe care o deține împreună cu mama/managerul ei Carmen Milian și cu publicista Robyn Santiago. Ea deține, de asemenea, camionul de mâncare Beignet Box, împreună cu Elizabeth Morris. În 2013, Milian a participat la cel de-al 17-lea sezon al emisiunii de concurs „Dancing with the Stars”, terminând pe locul alături de partenerul ei profesionist de dans Mark Ballas.

FREDERIC J. BROWN/AFP/Getty Images

Viata personala

Milian sa întâlnit cu actorul Nick Cannon timp de doi ani și jumătate, după ce s-au întâlnit inițial pe platoul filmului lor, „Love Don’t Cost a Thing”, în 2003. Ea sa despărțit în cele din urmă de el după ce acesta a înșelat-o.

Apoi, în februarie 2009, a fost legată romantic de muzicianul The-Dream (numele de naștere Terius Youngdell Nash). Și-au anunțat logodna în luna mai acelui an și și-au sărbătorit logodna cu o mare petrecere în iunie. Au fugit și s-au căsătorit la Little White Chapel din Las Vegas, Nevada, pe 4 septembrie 2009. Apoi au anunțat că așteaptă un copil împreună pe 11 septembrie 2009, la o săptămână după fuga lor. Fiica lor sa născut în februarie 2010. Cu toate acestea, Milian și The-Dream s-au separat în decembrie 2009, la doar trei luni după fuga lor. Și-au finalizat divorțul în octombrie 2011.

Apoi a început să se întâlnească cu James „Jas” Prince, Jr., care este fiul lui James Prince, CEO al Rap-A-lot Records. Milian și Prince s-au logodit în aprilie 2013, dar s-au despărțit ulterior în iunie 2014. Ulterior, ea sa întâlnit cu rapperul Lil Wayne și cu jucătorul de fotbal american Brandon Wilds. În august 2017, a început o relație cu cântăreața franceză M. Pokora. Au primit împreună un fiu în 2020 (al doilea copil al lui Milian).

Articolul precedentBen Roethlisberger
Articolul următorMaurice Gibb

Related Articles

Ultimele articole