Matt Roloff

Care este valoarea netă și salariul lui Matt Roloff?

Matt Roloff este un om de afaceri american, personalitate de televiziune, fermier și autor, care are o netă de 6 milioane de dolari. Matt Roloff, care are displazie diastrofică, și-a obținut valoarea netă jucând în programul de realitate TLC „Little People, Big World” (2006-prezent), care urmărește familia Roloff și arată cum ei trăiesc cu nanism.

În 1990, Matt și soția sa, Amy Roloff, au dezvoltat o fermă în Helvetia, Oregon și au creat Roloff Farms. De-a lungul timpului, s-au extins la 109 de acri. Roloff Farms are un castel medieval, teren de volei, teren de fotbal, casă cu trei etaje în copac, tuneluri subterane, puț de mine și un lac cu o navă de pirați, împreună cu dovleci și hambare restaurate. Deschis publicului în timpul sezonului dovleacului, Roloff Farms întâmpină aproximativ 30.000 de vizitatori în fiecare an.

Tinereţe

Sa născut Matthew James Roloff pe 7 octombrie 1961, în San Francisco, California. Părinții lui, Peggy și Ron, și sora lui mai mare, Ruth, au o înălțime medie. Matt a suferit cincisprezece operații în timpul copilăriei din cauza displaziei sale diastrofice. Fratele său mai mic, Sam, are și displazie diastrofică și a avut un alt frate mai mic, Joshua, care a murit la 34 de ani din cauza unei malformații cardiace pe care o avea încă de la naștere.

La începutul anilor 1980, Matt a fost figurant în filmul „Under the Rainbow”, apoi a apărut ca Ewok cu cârje în filmul TV „Star Wars” din 1985 „Ewoks: The Battle for Endor”. La sfârșitul anilor 1980, a lucrat pentru diverse companii din Silicon Valley ca programator de computer și mai târziu să mutat la Beaverton, Oregon, pentru a lucra pentru Sequent Computer Systems.

(Fotografia de Thos Robinson/Getty Images)

Carieră

„Little People, Big World” a început să fie difuzat pe TLC pe 4 martie 2006 și, la momentul scrierii acestui articol, a difuzat peste 340 de episoade în 21 de sezoane. Matt este producător executiv, iar în 2012, TLC a difuzat un spin-off de șase episod numit „Little People Big World: Wedding Farm”. Serialul a difuzat mai multe programe speciale, precum „Conquering Mt. St. Helens” și „Welcome to the Jungle”. Un vorbitor motivațional și membru al Asociației Naționale a Speakerilor, Roloff a susținut discursuri la multe universități și evenimente, inclusiv o conferință a Asociației Administratorilor Juridici și Conferința Internațională pentru Incluziune Kids Included Together. A apărut în „Oprah Winfrey Show „Extreme Makeover: Home Edition”, „The Tonight Show with Jay Le”, „The View” și alte emisiuni de televiziune. Matt a publicat, de asemenea, trei cărți; „Against Tall Odds: Being a David in a Goliath World” (1999) și „Little Family, Big Values: Lessons in Love, Respect and Understanding for Families of Any Size” (2007) au fost scrise împreună cu scriitoarea fantomă Tracy Summer și a lansat o carte pentru copii, „Little Lucy, Big Race”, în 2018.

Viata personala

Matt sa căsătorit cu Amy Knight pe 12 septembrie 1987, în același an în care a cunoscut-o la o convenție Little People of America. Ei i-au întâmpinat pe gemeni fraterni Zachary și Jeremy în 1990, pe fiica Molly în 1993 și pe fiul Jacob în 1997. Zachary, ca și mama sa, are achondroplazie, în timp ce ceilalți trei copii au o înălțime medie. Într-o specială „Little People, Big World” din martie 2014, Matt și Amy au anunțat că, după 26 de ani împreună, au decis să încerce să se separe în proces și-au anunțat divorțul iminent în iunie 2015. Soții Roloff au divorțat oficial din mai. 2016, iar Matt a început o relație cu Caryn Chandler, care a fost asistent timp de un deceniu, în acel an.

Roloff este președinte și co-fondator al Coaliției pentru Advocacy Dwarf și fostul președinte al Little People of America. De asemenea, a co-fondat Direct Access Solutions, o company care comercializează un kit de accesibilitate de statură scurtă pentru industria ospitalității. Matt a vizitat de mai multe ori trupele americane în Irak și a jucat un rol esențial în obținerea asistenței medicale pentru o familie irakiană ai cărei trei copii aveau nanism.

Probleme legale

În 2003, Roloff a fost acuzat de DUI după ce și-a întors mașina într-un șanț. A încheiat un program de diversiune de alcool, iar acuzațiile au fost renunțate. El a fost acuzat din nou de DUI în 2007, după ce un adjunct al șefului din Washington County a susținut că Matt a condus în afara benzii de călătorie după ce a părăsit un bar. Roloff a spus că era greu să controleze vehiculul pentru că era montat pentru Amy și că doar lăsa pe cineva la bar. Matt a pledat nevinovat, iar cazul a fost respins din cauza comportamentului necorespunzător al juriului.

Imobiliare

După cum am menționat mai devreme în acest articol, în 1990, Matt și Amy și-au cumpărat prima parte din ceea ce va deveni în cele din urmă sau proprietate de 109 acri în Helvetia, Oregon. Ei au plătit 185.000 USD pentru primul pachet, în cele din urmă au cumpărat mai multe parcele învecinate. Ei au construit o casă principală de 4.500 de metri pătrați pe proprietate, adăugând, în cele din urmă, o serie de atracții unice. Motivele includ acum:

  • Castel de joacă pentru copii de mărimea unei case mici
  • Nava de pirați de 40 de picioare care sunt mai multe dormitoare
  • O replică a orașului de vest, cu o închisoare, un oficiu poștal, o bancă și o frizerie
  • Replica lanțului muntos
  • hambar de 3.600 de metri pătrați

Matt și Amy au continuat să dețină proprietatea în comun după divorțul lor din 2006, dar în 2019 Matt a cumpărat-o pe Amy din partea ei.

În 2022, Matt a scos pe piață secțiunea principală de 16 acri a proprietății, cu toate facilitățile de mai sus, pentru 4 milioane de dolari. Iată un video de aprovizionare de vânzări:

Related Articles

Ultimele articole