Bob Costas

Care este valoarea netă și salariul lui Bob Costas?

Bob Costas este un reporter sportiv american care are o netă de 50 de milioane de dolari. Cel mai cunoscut pentru rolul său de prezentare sportivă la NBC Sports, Bob a găzduit o serie de evenimente sportive proeminente, inclusiv o duzină de jocuri olimpice. Cariera sa cu NBC a început în 1980 și sa încheiat în 2019. El este cunoscut și pentru comentariile sale play-by-play și pentru munca cu MLB Network. În plus, Costas a avut odată propriul său spectacol numit „Studio 42 cu Bob Costas”.

De-a lungul carierei sale, Bob Costas a câștigat o serie de premii notabile. Acestea includ 8 premii National Sportcaster of the Year pentru NSMA și patru premii Sportcaster of the Year de la ASA. Costas a câștigat, de asemenea, peste douăzeci de premii Sports Emmy pentru diferitele sale roluri de găzduire și anunț. Acestea includ premiile Emmy pentru sport, știri și divertisment. Este singura persoană din istoria televiziunii care a câștigat Emmy la toate cele trei categorii.

Alte premii includ un premiu Curt Gowdy Media de la Basketball Hall of Fame, un TV Guide Award, un premiu Dick Schaap pentru jurnalism remarcabil și un premiu Walter Cronkite pentru excelență în jurnalism. În plus, Bob Costas a câștigat premiul Ford C. Frick de la National Baseball Hall of Fame.

Tinereţe

Robert Quinlan Costas sa născut pe 22 martie 1952 în Queens, New York. Crescut într-o familie cu moștenire greacă în Commack, Robert nu a avut o relație bună cu tatăl său. Această relație proastă continuă până în zilele noastre. După ce a absolvit liceul, Bob a urmat Universitatea Syracuse. Și-a petrecut următorii câțiva ani studiind la SI Newhouse School of Public Communications din Syracuse, înainte de a absolvi în 1974 o diplomă în comunicare.

Carieră

Chiar înainte de a absolvi facultatea, Bob începea deja cariera de prezentare sportivă. În 1973, a început să lucreze la o filială ABC TV, acționând simultan ca crainic pentru echipa de hochei Syracuse Blazers. După ce a absolvit universitatea, Costas, în vârstă de 22 de ani, a lucrat la radio KMOX din St. Louis. În acest moment, el a oferit comentarii play-by-play pentru Spirits of St. Louis, o echipă de baschet care a jucat în Asociația Americană de Baschet. Pe măsură ce cariera sa a progresat, Bob a oferit, de asemenea, joc cu joc pentru Missouri Tigers, Chicago Bulls și St. Louis Blues ori de câte ori crainicul de prima alegere nu era disponibil.

Călătoria lui Costas cu NBC a început în 1980, când a fost angajat de Don Ohlmeyer la vârsta de 28 de ani. În următorii câțiva ani, Costas a devenit o figură centrală la NBC, găzduind acoperirea jocurilor NFL, NBA, Baseball, box, etc. Curse NASCAR, turnee de golf și multe alte evenimente sportive. A apărut în emisiuni precum „Game of the Week”, „PBC pe NBC”, „Showtime”, „Sunday Night Football”, „Football Night in America”, „The NFL pe NBC”, „NHL Live” și multe altele. . În plus, Costas a găzduit acoperirea de către NBC a fiecărei tranșe ale Jocurilor Olimpice din 1988 până în 2016.

În 2017, a fost anunțat că Bob era în procesul de plecare de la NBC. Până în 2019, despărțirea a fost oficială. În afara sportului, Costas a găzduit sau serie de talk-show-uri, inclusiv „Later with Bob Costas”, „Larry King Live” și „On the Record with Bob Costas”.

Tom Pennington/Getty Images

Relații

În 1983, Bob Costas sa căsătorit cu prima sa soție, Carole „Randy” Randall Krummenacher. De-a lungul relației lor, ei au avut doi copii împreună înainte de a se despărți în 2001. După ce Bobs a pariat cu Kirby Pucket că va numi copilul după jucătorul de baseball dacă media lui de la bataie crește peste .350, Costas. a fost de acord să schimbe numele. a fiului său primul născut al lui Keith Michael Kirby Costas. Ambii copii ai lui Bob au intrat în cele din urmă în noile afaceri sportive și, ca urmare, ambii au câștigat Sports Emmy. În 2004, Costas sa căsătorie cu a doua sa soție, Jill Sutton. În prezent, locuiesc împreună la New York.

Controversă

În 2012, Costas a sugerat că cultura armelor din America a creat mai multe morți ca urmare a disputelor interne. This remarcă a fost văzută ca susținând măsurile de control al armelor și a atras mânia diferitelor grupuri, indivizi și politicieni republicani. Bob și-a apărat ulterior comentariile și a cerut o legislație mai sensibilă privind controlul armelor.

În 2014, Bob a primit încă o dată critici de la conservatori, după ce se pare că la lăudat pe Vladamir Putin pentru gestionarea tensiunilor din Orientul Mijlociu. Cu toate acestea, sa dezvăluit mai târziu că comentariile sale au fost scoase în mare parte din context și, de fapt, el la criticat pe Putin practic în aceeași suflare când au fost făcute aceste comentarii.

În 2017, Costas a sugerat că fotbalul era în declin, deoarece comoțiile cerebrale distrug creierul oamenilor. El a mai declarat că nu i-ar permite fiului său să joace acest sport din acest motiv. În cele din urmă, a fost înlăturat din putut să fie gazdă la Super Bowl LII din cauza acestor comentarii și nu a să participe niciodată la eveniment. Nu numai atât, dar aceste comentarii parcă au jucat un rol în plecarea lui de la NBC după patru decenii.

Salariu

Bob a fost angajat de NBC în 1979 cu un contract care plătea 100.000 de dolari pe an. Asta înseamnă aproximativ 300.000 de dolari pe astăzi. A rămas la NBC până în 2019. În timpul carierei sale de aproape patru decenii la NBC, Bob a câștigat aproximativ 100 de milioane de dolari înainte de impozite în salariu. La momentul pensionării sale de la NBC, el câștigă un salariu de 7 milioane de dolari pe an.

Imobiliare

În 2013, sa raportat că Bob Costa și soția sa au cumpărat o proprietate de 4,7 milioane de dolari în comunitatea Newport Coast din California. Situată pe un teren de jumătate de acru într-o comunitate închisă, reședința lui Bob are o zonă cu apă sărată, un centru spa, o casă la piscină și o cabană separată. Există și o casă pentru oaspeți pentru când se așteaptă company. Reședința principală se întinde pe aproximativ 4.500 de metri pătrați de spațiu de locuit.

Articolul precedentMatt Roloff
Articolul următor200 Mesaje De La Multi Ani

Related Articles

Ultimele articole