masturbarea-sex-Masturbarea poate fi considerata normala?

Masturbarea poate fi considerata normala?

Un joc pentru una sau mai multe persoane… 
Baietii care se masturbeaza – in ce fel si cat de des?
Masturbarea inseamna „autostimularea sexuala sau stimularea altcuiva, folosind, de obicei, mainile sau degetele”. A masturba pe altcineva se obisnuieste, cand faci sex – in special inaintea contactului sexual propriu-zis. Masturbarea, pana la orgasm, este adesea parte integranta a asa-zisului preludiu.

Persoanele se masturbeaza pentru ca: (a) este usor; (b) este placut; (c) tu insuti poti controla procesul si poti descoperi ce iti place din punct de vedere sexual; (d) te ajuta sa scapi de tensiune sexuala; si (e) nu ramai insarcinata si nu capeti boli cu transmitere sexuala, daca o faci.
Nu este nici o varsta anume la care baietii si fetele incep sa se masturbeze. Procesul poate aparea la varsta de 6 ani, unele persoane continuand sa se masturbeze toata viata. Masturbarea este foarte intalnita la persoanele tinere, pentru ca este distractiva si nu face rau, dar asta nu inseamna ca trebuie s-o faci.
Baietii se masturbeaza, in mod normal, frecand pielea penisului erect, in sus si in jos, folosindu-si toata mana sau doar cateva degete, astfel incat pielea de pe penis sa stimuleze partea de dedesubt, de la capatui penisului. Nu exista lucruri corecte sau gresite, in privinta frecventei sau a duratei masturbarii. Unele fete si unii baieti se masturbeaza de mai multe ori pe zi, altii o data pe saptamana, o data pe luna sau mai putin. Ceea ce este important este sa te simti confortabil cand o faci.

Related Articles

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole