Mark McGrath

Valoare netă Mark McGrath: Mark McGrath este un cântăreț american și gazdă de televiziune care are o avere netă de 8 milioane de dolari. McGrath este probabil cel mai bine cunoscut pentru că este solistul trupei Sugar Ray. În afara carierei sale muzicale, Mark a lucrat și ca gazdă pentru diferite emisiuni TV, precum „Extra” și „Don’t Forget the Lyrics”. În 2010, a găzduit și „Killer Karaoke”. În plus, McGrath a apărut într-o serie de reality show-uri, mai ales în primul sezon din „Celebrity Big Brother”. Sa clasat pe locul al treilea în competiție.

Viața timpurie: Mark Sayers McGrath sa născut pe 15 martie 1968 în Hartford, Connecticut. La vârsta de opt ani, Mark sa mutat împreună cu părinții săi la Newport Beach, California. Crescut alături de două surori, Mark și-a urmărit părinții trecând printr-un divorț la vârsta de 12 ani. În timpul anilor de liceu, a devenit un atlet pasionat și sa alăturat echipelor de baschet și de atletism. După ce a absolvit liceul în Newport Beach, McGrath a urmat Universitatea din California de Sud. Mark a studiat comunicarea și a absolvit cu o diplomă.

Cariera muzicală: Cariera muzicală a lui Mark McGrath a început în 1992, când sa alăturat trupei Sugar Ray, care a fost formată inițial în 1986. În primii ani, Sugar Ray era cunoscut pentru cânta Nu-Metal și a fost cunoscut la un moment dat drept Shrinky Dinx. După ce grupul a semnat un contract de înregistrare cu Atlantic, au fost forțați să-și schimbe numele în Sugar Ray când Milton Bradley ia amenințat cu un proces (au vândut sau jucărie numită Shrinky Dinks).

În cele din urmă, Sugar Ray a început să adopte un sunet mai mainstream, abandonând oarecum rădăcinile sale Nu-Metal. Albumul lor de debut „Lemonade and Brownies” nu a reușit să aibă un mare impact în comunitatea mainstream, a făcut ca oamenii să vorbească în cercuri alternative și underground. Sugar Ray a cunoscut un succes mult mai mare cu albumul lor din 1997, „Floored”. Acest album conținea hitul mainstream „Fly”, care îl prezintă pe artistul reggae Super Cat. Această singură melodie a garantat în esență succesul „Floored”, iar albumul a obținut statutul de platină.

Nu numai asta, dar a creat și o creștere a popularității pentru „Limonade și Brownies”. Două single-uri de pe albumul de debut al lui Sugar Ray au fost prezentate în jocul video „Road Rash 3D” pentru Playstation și Nintendo 64. În plus, Mark McGrath a atins brusc statul de celebritate pe scară largă și sa trezit pe coperta „ Rolling Stone” și „A învârti.” Revista „People” la numit și „cel mai sexy rocker” al anului 1998. În ciuda faptului că mulți critici au presupus că Sugar Ray este o minune de succes, grupul a lansat „14:59 ” în 1999 – un alt efort de succes cu single-uri precum „ În fiecare dimineață” și „Într-o zi”.

În următorii câțiva ani, Sugar Ray a continuat să lanseze albume – deși nu au replicat niciodată aceleași niveluri de succes pe care le-au experimentat la începutul călătoriei lor. Grupul a făcut, de asemenea, mulți turnee. În 2019, Sugar Ray a anunțat viitoarea lansare a celui mai nou album al lor, „Lil Yachty”. Titlul este o referire la rapperul cu același nume și la faptul că grupul vrea să facă muzică care se încadrează în așa-numitul gen „Yacht Rock”. Mai târziu, în 2019, Sugar Ray a lansat single-ul „Make it Easy” și a continuat cu lansarea întregului album.

De-a lungul carierei sale muzicale, Mark a colaborat cu o serie de artiști, printre care Everclear, Smash Mouth, Lit și The Smashing Pumpkins. În 2015, a lansat un EP solo intitulat „Summertime’s Coming”.

Carieră în divertisment: Odată cu o expunere mai mare prin Sugar Ray, Mark McGrath a adus o serie de noi oportunități în afara lumii muzicale. În 2004, a început să joace ca gazdă pentru emisiunea „Extra”. În trecut, el a fost și judecătorul invitat pentru „American Idol”. Alte roluri de găzduire au venit cu „Pussycat Dolls Present: The Search for the Next Doll” și „Pussycat Dolls Present: Girlicious”. În 2010, a început să găzduiască „Don’t Forget the Lyrics”. Într-o perioadă din cariera sa, a găzduit „Killer Karaoke”. Mark este cunoscut și pentru că a apărut în „Rock & Roll Jeopardy!” de la VH1, o competiție pe care a câștigat-o de trei ori.

McGrath este, de asemenea, un actor desăvârșit, care a apărut în emisiuni TV precum „The Office”, „The Neighbours”, „Workaholics” și „Lady Dynamite”. În ceea ce privește rolurile de film, Mark a jucat în filme precum „Scooby-Doo” și „Sharknado: The Second One”. În plus, McGrath a fost implicat în serialul de televiziune reality precum „The Celebrity Apprentice”, „Celebrity Wife Swap” și „Celebrity Big Brother”.

Relații: În 1994, Mark McGrath a cunoscut o esteticiană pe nume Carin Kingsland și a început o relație cu ea. În următorii 16 ani, cuplul a avut o poveste de dragoste „în mod continuu” înainte de a se logodi în 2009. Au primit gemeni în lume în 2010 și s-au căsătorit în 2012.

Imobiliare: În 2010, a fost raportat că Mark listă casa din Los Angeles pentru 1,199 milioane de dolari. Situată în partea superioară a Sunset Plaza Drive, casa cu trei dormitoare are un spațiu de locuit relativ modest de 1.527 de metri pătrați. El cumpărase inițial casa în 1999 pentru o sumă de 529.000 de dolari. Aproape de îndată ce proprietate a fost listată pe piața imobiliară, aceasta a dispărut. Nu era clar dacă reședința a fost smulsă de un cumpărător rapid sau dacă McGrath era inconfortabil de atenție mass-media pe care o obține.

Lista a raportat că Mark a făcut renovări notabile la proprietate de când sa mutat, iar caracteristicile suplimentare includ o poartă de securitate din fier forjat, o zonă, uși franceze și o cantitate surprinzătoare de statui lui Buddha împrăștiate prin loc. Dacă McGrath a reușit să vândă casa în 2010 pentru peste 1 milion de dolari, această categorie de marjă de profit semnificativă.

Related Articles

Ultimele articole