Manichiura cu unghii cu gel și avantajele sale

Manichiura este o componentă importantă a imaginii, fără de care nicio imagine feminină nu va fi completă. În ultimii ani, unghiile cu gel au devenit deosebit de populare. Aceste produse au fost inițial realizate folosind acril, dar cu timpul, majoritatea maeștrilor au trecut la gel. Astăzi, în principal, experții în manichiură, precum și specialistele  de acasă aleg unghii cu gel. Acest material este folosit în principal astăzi, la crearea unei manichiuri, atât în ​​saloanele de manichiură, cât și acasă. Unghiile cu gel sau tehnica gelului în designul unghiilor, se referă la o metodă prin care pe unghii sunt aplicate mai multe straturi de plastic, care se întăresc sub lumina UV. 

Unghiile cu gel pot fi atașate pe propriile unghii naturale, precum și pe unghii artificiale și oferă unghiei o anumită protecție. În plus, această tehnică oferă o varietate de opțiuni de modelare, astfel încât să poată fi adaptată perfect oricărei preferinței. Acest lucru se face în mai mulți pași. Mai întâi, unghiile naturale sunt curățate și pilite, apoi se aplică deja un strat de gel. Când acesta s-a întărit sub lumina UV, unghia poate fi pilită în formă. Dacă unghia cu gel are forma și lungimea dorite, se aplică și se întărește un alt plastic fotopolimerizabil.

Unghii cu gel – Avantaje

În special, flexibilitatea în proiectarea și modelarea unghiilor cu gel, este un mare plus. Lungimea și forma unghiilor pot fi adaptate individual la cerințele clientelor și acesta este un alt mare avantaj. După ce a fost aplicat ultimul strat de gel, unghiile cu gel sunt de obicei atât de strălucitoare, încât de multe ori nu este nevoie de ojă suplimentară.

Unghiile cu gel sunt foarte rezistente. Tehnica gelului consumă mai puțin timp decât tehnica acrilică și se găsește adesea a fi mai plăcut deoarece vaporii chimici din unghiile acrilice sunt mult mai neplăcuți. Această tehnică poate fi folosită chiar și pe unghiile naturale deformate sau puternic ondulate, deoarece gelul se așează uniform pe unghie.De asemenea, gelul protejează unghia naturală de influențele externe.

Unghiile cu gel sunt modificarea artificială a propriilor unghii, folosind o nouă modelare blândă cu tehnica gelului, care este întărit de lumina UV. Există o mare varietate de metode și aplicații. Gelul este folosit, de exemplu, pentru a prelungi unghiile cu ajutorul vârfurilor de gel sau șabloanelor de gel. Însă gelul poate fi aplicat şi pe unghii pentru a-ţi acoperi propriile unghii – fără a se alungi, și astfel, oferă protecție împotriva influentelor mediului şi oferă unghiilor mai multă stabilitate şi susţinere.

Cu un kit unghii gel, ești bine echipată pentru a evoca unghii frumoase în cel mai scurt timp. Kit-ul cu multe piese conține tot ce ai nevoie pentru modelarea excelentă a designului unghiilor cu gel. Dacă preferi oja semipermanentă sau geluri construcție, le poți găsi în magazinul online evoqe.ro.

Articolul precedentBjork
Articolul următorFrancis Ngannou

Related Articles

Ultimele articole