Maestrul P

Care este valoarea netă a maestrului P?

Master Peste un magnat american de rap, antreprenor și producător de film, care are o netă de 200 de milioane de dolari. La sfârșitul anilor 1990 și începutul anilor 2000, Master P a fost unul dintre cei mai de succes oameni din hip-hop. Până astăzi, el este unul dintre cei mai bogați rapperi/antreprenori din lume.

Tinereţe

Master P sa născut Percy Miller pe 29 aprilie 1970, în New Orleans, Louisiana, un oraș renumit pentru muzică, deși poate nu genul pe care ar continua să îl producă. A fost crescut în Proiectele Calliope ale orașului. A fost unul dintre cei patru copii, inclusiv doi frați, Vyshonne și Corey, care aveau să devină artiști rap de succes sub numele de Silkk The Shocker și C-Murder.

Familia a crescut în Proiectele Calliope, unele dintre cele mai violente din oraș. După divorțul de părinți, a petrecut atât în ​​​​New Orleans cu familia tatălui său, cât și în Richmond, California, unde locuia familia mamei sale.

A fost un jucător pasionat de baschet când a urmat liceul Booker T. Washington și liceul Warren Easton și a câștigat o bursă la Universitatea din Houston. Cu toate acestea, acest lucru a fost de scurtă durată și sa transferat la Merrit Junior College din Oakland, California, în anul în care a studiat afacerile.

Carieră

Maestrul P are atât de multe cariere ar fi dificil să-l restrângi la două sau trei. Valoarea sa neta a fost acumulata prin multe canale de venituri diferite, inclusiv munca sa ca rapper, antreprenor si uneori actor.

În timp ce locuia încă în Oakland, a moștenit 10.000 de dolari după moartea bunicului său. Cu banii, a deschis un magazin de discuri pe care la numit No Limit Records. După ce a cunoscut gusturile săi, în 1990 a decis să extindă magazinul într-o casă de discuri. Prima sa lansare a fost EP-ul din 1990, doar pe casete, „Mind of a Psychopath”. Acesta a fost lansat sub numele The Real Untouchables (deseori prescurtat la simplu TRU), un supergrup cu doi dintre frații săi. În același an, celălalt frate al maestrului P, Kevin, a fost ucis în New Orleans.

Master P a lansat și produs în mod regulat muzică de la albumul său de debut din 1991, intitulat Get Away Clean. Lansarea a încă câteva albume solo și colaborări TRU i-au văzut profilul crescând în scena gangsta rap underground. În 1995, a decis să mute eticheta înapoi la New Orleans, unde a continuat să-și construiască imperiul. De atunci, a lansat o varietate de albume cu diferite grade de succes.

Unele dintre cele mai populare albume lansate în această epocă includ Mr. Ice Cream Man și Ghetto D, albumul care conține cel mai cunoscut single al său „Make ‘Em Say Uhh!”. Ghetto D a vândut peste 260.000 de exemplare în prima săptămână și mai târziu avea să devină triplu platină. În 1998 a fost lansat albumul de succes, MP Da Last Don. Recordul sa vândut chiar mai repede decât Ghetto D, debutând pe primul loc în topurile Billboard și mișcând peste 400.000 de unități în prima săptămână. Master P a lansat chiar și un film pentru a însoți albumul în același an. În 2001, Master P a lansat al zecelea album de studio, Game Face. Și-a lansat cel de-al unsprezecelea album în 2004. În 2005, Master P și fiul său Lil Romeo au format labelul independent Guttar Music și au lansat un album dedicat victimelor uraganului Katrina. În 2007, cei doi au lansat un album colaborativ care să vândă 32.000 de exemplare în toată lumea. Master P a continuat să colaboreze, să înregistreze și să facă turnee, lansând mixta-uri în fiecare an. Al șaselea efort de mixtape al său, We All We Got, cu grupul său No Limit Boys, a fost lansat în ianuarie 2017.

Michael Loccisano/Getty Images

Alte activități

La sfârșitul anilor ’90, Master P a construit un imperiu de afaceri bine diversificat, care includea mai multe etichete de rap, o linie de îmbrăcăminte, o companie de management, o agenție de turism de lux, o companie de producție de filme, o company de jocuri video și chiar un telefon. linia sexuală.

Chiar și cu activitățile sale eclectice de afaceri, cel mai notabil și probabil cel mai de succes efort al său continuă să fie No Limit Records, o casă de pionierat care a sunetului Southern Rap în curent, vânzând peste 80 de milioane de discuri în toată lumea. lume. Numai în 1998, imperiul de afaceri al lui Master P a generat peste 160 de milioane de dolari. În 2007, Master P a lansat prima sa carte, „Succesul garantat”.

Master P a avut, de asemenea, o mare măsură de succes ca investitor, inclusiv ca fondator și CEO al No Limit Entertainment. No Limit este una dintre cele mai de succes caz de discuri independente din toate timpurile.

Pe lângă albumele sale rap, Master P a avut un pic de succes ca actor. Din 1997, a jucat în mai multe filme lungi și direct pe DVD. În 1999, a avut chiar o mică alergare cu World Championship Wrestling. A fost concurentă la Dancing with the Stars, în parteneriat cu Ashly DelGrosso. A obținut cel mai mic scor din istoria emisiunii și a fost eliminat în săptămâna 4.

El rămâne cel mai bine cunoscut în lumea actoriei pentru muncă sa la sitcomul pentru copii Nickelodeon „Romeo!” în care a jucat în rolul tatălui personajului titular. Acest lucru a fost deosebit de potrivit, având în vedere că Romeo a fost interpretat de fiul lui P, rapperul Lil Romeo. Sa anunțat în 2015 că Master P și familia vor juca în propriul reality show, Master P’s Family Empire. Serialul a rulat pe Reelz timp de un sezon, cu zece episod.

Laude

Master P a câștigat Artistul Rap/Hip Hop favorit la American Music Awards în 1999. El a fost clasat pe locul 36 pe lista celor mai mari 50 de artiști hip hop a VH1 în 2005. Single-ul lui Master P „Make Em Say Uhh !” sa clasat pe locul 94 în 100 de cele mai mari cântece hip hop ale VH1. El a fost trecut pe locul 28 pe lista BET a celor mai influenți rapperi ai tuturor timpurilor. În plus, BET la enumerat drept unul dintre cei mai influenți 25 de directori de muzică neagră. În iulie 2013, Master P a devenit primul artist hip hop care a fost inclus în Louisiana Music Hall of Fame.

Viata personala

Maestrul P sa căsătorit cu Sonya Miller în 1989. Au șapte copii împreună. Când Miller a cerut divorțul în 2014, ea a susținut că rapperul deține 31 de proprietăți în toată țara, 13 mașini și 45 de companii profitabile. Ea a susținut în continuare că No Limit Records valorează 136 de milioane de dolari conform auditului propriu al companiei și că Master P însuși valorează 350 de milioane de dolari la vârful imperiului său. Ea căuta 40% din bunurile lui. În cele din urmă, divorțul a fost soluționat în condițiile nedezvăluite în 2014.

Master P dedică timp comunităților defavorizate prin munca sa cu propriile sale organizații, Centrele P Miller pentru Tineret și Fundația P Miller Food for the Homeless. I sa prezentat cheia orașului din Memphis, Tennessee, în iulie 2005. În 2007, Master P sa implicat activ în scena politică, încurajând public participarea alegătorilor. Master P a fost un susținător timpuriu al candidaturilor senatorului Illinois Barack Obama și, în cele din urmă, a susținut campania pentru președinție. În aprilie 2010, Maestrul P și fiul său Lil’ Romeo au primit Certificatul de Recunoaștere Specială a membrului Congresului Maxine Waters. La sfârșitul anului 2010, duoul tată și fiu a găzduit un eveniment împotriva obezității cu Michelle Obama.

Articolul precedentRyan Leaf
Articolul următorCe tehnici de nail art există?

Related Articles

Ultimele articole