Machiaj pentru ochi verzi

Machiaj pentru ochi verzi

Verdele este o culoare care se potriveste cu multe nuante, iar cu putina experienta si cunostiintmachiaj-pentru-ochi-verzie pot arata grozav. Se pot lumina usor cu fardurile de ochi. Sfaturile urmatoare sunt universale pentru aproapre toate tipurile de ochi verzi. Este recomandat sa incerci cat mai multe tonuri si sa le alegi pe cele care se potrivesc cel mai bine cu ochii si pielea ta.

Alege culoarea fardului

Incearca toate nuantele de maro, mai ales pe cele ciocolatii. Tonurile maro si verde inchis cu tente de cupru si auriu se optrivsc foatre bine cu ochii verzi. Tonurile piersica si cele grim erg ca fundatie pentru tonurile mai inchise. Fardurile violet-inchis, pruna si cele metalice se asorteza de asemenea. Alege tonurile calde in loc de cele reci.

Spune Nu!
Nu folosi nuantele de albastru. Orice ton de albastru alaturi de ochii verzi nu va avea un rezultat de apreciat. De asemenea, rozul si argintiul se potrivesc cu doar cateva tipuri de ochi verzi.

Culoarea creionului de ochi

Creionul negru nu este o alegere foarte buna. De preferat este o culoarea gri sau ciocolatie. Pentru evidentierea lor, se foloseste un creion alb sau auriu.

Related Articles

1 COMENTARIU

  1. Cum naiba creionul negru nu este o alegere buna pentru ochii verzi? Cand ma dau cu dermatograf negru, toata lumea imi spune: „Vai, ce ochi verzi ai!” Imi veti raspunde ca depinde de verdele irisului…Intr-adevar, este un verde accentuat care s-ar vedea si fara fard dar…doar atunci primesc complimente! Sa fim seriosi! Verdele se vede mai bine in culori complementare. Gen mov, lila, indigo. Dermatograful negru il accentueaza si mai mult. Va spun asta din experienta mea dar cumulata cu a tuturor celor pe care ii cunosc. Si nu sunt doi-trei…In plus, sfatul asta mi l-a dat un make-up artist…Se pare ca titulatura asta nu inseamna nimic…Oricum, la niste ochi frumosi, te poti farda cum vrei. Ce nevoie as mai avea de pareri contrare de la profesionisti?! Mai bine, lasa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole