Lorne Michaels

Care este valoarea netă și salariul lui Lorne Michaels:?

Lorne Michaels este un producător și scriitor de televiziune canadian-american, care are o avere netă de 500 de milioane de dolari. El este cel mai bine cunoscut pentru că a fost creator și producătorul din spatele programului de comedie „Saturday Night Live” și pentru că a produs serialul „Late Night” și „The Tonight Show”.

Salariu si Contracte

Există o curiozitate firească cu privire la cât câștigă un tip ca Lorne în fiecare an de la NBC. Din păcate, răspunsul nu este o simplă sumă anuală fixă. Chiar dacă ar fi fost producător executiv SNL, acesta ar fi un concert extrem de profitabil, dar Lorne produce mai multe emisiuni pentru NBC în afara SNL și a produs zeci de filme extrem de succes de-a lungul carierei sale.

În calitate de producător, Lorne semnează contract de „afacere generală” cu studiouri/companii. O afacere generală tipică oferă producătorului o sumă forfetară mare în avans, cu plăți suplimentare atunci când sunt create spectacole și filme.

Venitul lui Lorne provine din două surse principale de tranzacții: 1) dezvoltare de film și 2) producție de televiziune. Timp de trei decenii a avut un contract de dezvoltare de film cu Paramount. Acest parteneriat a produs majoritar filmelor la care te gândești („Wayne’s World”, „Tommy Boy”, „A Night at the Roxbury” etc…). Începând din 1999, fiecare contract de distribuție al SNL includea o clauză care se impunea actorilor să fie de acord să ofere SNL Films, compania de producție a lui Lorne, prima opțiune pentru primele trei filme ale actorului. E de înțeles. SNL îi face pe actori celebri. Primele lor filme, mai ales dacă se bazează pe personaje create la SNL, ar trebui să aparțină lui Lorne.

În calitate de producător de televiziune, a lucrat de mult timp la NBC/Universal/Comcast. Acest parteneriat a produs, evident, „Saturday Night Live”, dar și „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”, „30 Rock”, „AP Bio” și „Late Night with Seth Myers”.

În aprilie 2018, Lorne a fost curtat de Paramount și a semnat un contract de dezvoltare a filmului cu NBC Universal. În acel moment, pentru prima dată în cariera sa, a fost 100% sub umbrela NBC pentru toate sarcinile de producție.

Între cele două oferte, o sursă nu spune că Lorne câștigă echivalentul a 30 – 40 de milioane de dolari pe an dacă ar fi să reveniți la un număr anual. După cum am spus în urmă cu un moment, NBC îi plătește lui Lorne un procent mare din valoarea totală a tranzacției în avans. Deci nu câștigă neapărat un salariu semnificativ în fiecare an. De exemplu, să presupunem că Lorne câștigă echivalentul a 30 de milioane de dolari pe an și operează în baza unui contract de 5 ani. Asta ar însemna o valoare totală a tranzacției de 150 de milioane de dolari. Este probabil că Lorne a fost plătit cu un procent mare din acea viață, plus sume mai mici de-a lungul anilor și pe măsură ce sunt atinse etapele de referință.

Tinereţe

Lorne David Lipowitz sa născut în Toronto, Ontario, Canada, la 17 noiembrie 1944, din Florence și Henry Abraham Lipowitz. Unele rapoarte spun că sa născut în Israel, iar familia sa a emigrat la Toronto când era copil. El și frații săi au fost crescuți în Toronto, unde a urmat cursurile Forest Hill Collegiate Institute. Și-a continuat studiile la University College, absolvind în 1966 după specializarea în limba engleză.

Cariera timpurie

Michaels și-a început cariera la CBC Radio, unde a lucrat ca scriitor și radiodifuzor. În 1968, sa mutat din Toronto în Los Angeles pentru a lucra la emisiunile „Laugh-In” și „The Beautiful Phyllis Diller Show” ca scriitor. La începutul anilor 1970, a jucat pentru scurt timp în serialul de comedie canadian „The Hart and Lorne Terrific Hour” alături de Hart Pomerantz.

Sâmbătă seara în direct

În 1975, Michaels a colaborat cu colegul angajat al NBC Dick Ebersol și cu președintele rețelei Herb Schlosser pentru a crea emisiunea de televiziune „NBC’s Saturday Night”. Spectacolul și-a schimbat numele în „Saturday Night Live” (SNL) în 1977. Spectacolul a fost filmat live în fața unui public de studio și și-a stabilit aproape imediat o reputație de depășire limitată, de a fi de ultimă generație și de ultimă generație. de materialul lor imprevizibil. De asemenea, atunci a devenit o platformă importantă care a ajutat la lansarea carierei multor comedianți populari și de succes. Michaels a fost inițial producătorul emisiunii, dar a lucrat și ca scriitor, iar mai târziu a fost producătorul executiv. A lucrat la SNL pentru toate sezoanele emisiunii, cu excepția sezoanelor 6 până la 10, când a luat o pauză între 1980 și 1985. De la începuturile sale,

Michael a apărut ocazional pe ecran în diverse scene SNL de-a lungul anilor. Una dintre cele mai infame apariții ale sale este în primul sezon, când le-a oferit celor de la Beatles suma deliberată mică de 3.000 de dolari pentru a se reuni pe SNL, ceea ce este evident nu a funcționat.

Frazer Harrison/Getty Images

Alta munca

În timpul pauzei de la SNL, Michaels a creat o altă emisiune bazată pe schițe, „The New Show”, care a debutat pe NBC în ianuarie 1984. Nu a reușit să atragă atenția și a fost anulată după difuzarea a doar 9 episoade. De asemenea, a lucrat ca producător executiv pentru spectacol precum „Late Night with Jimmy Fallon” (2009-2014), „30 Rock” (2006-2013), „Portlandia” (2011-2018), „Up All Night” (2011) -2011). 2013) și „The Tonight Show”.

Pe lângă muncă sa la televiziune, Michaels a lucrat ca producător la peste douăzeci de filme, inclusiv „Gilda Live” (1980), „Wayne’s World” (1992), „Lassie” (1994), „Black Sheep” (1996), „Superstar” (1999), „Enigma” (2001), „Mean Girls” (2004), „Hot Rod” (2007), „Baby Mama” (2008), „MacGruber” (2010), „Whiskey Tango Foxtrot” (2016), „Masterminds” (2016) și „Sandy Wexler” (2017).

Roy Rochlin/Getty Images

Distincții și premii

Michaels a primit-premii și distincții de-a lungul carierei sale. În 1999, a fost inclus în Television Academy Hall of Fame și a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame. În 2003, a primit o stea pe Walk of Fame din Canada. În 2004, Centrul Kennedy din Washington, DC ia acordat premiul Mark Twain pentru umorul american. Apoi, în 2006, a primit cea mai înaltă onoare a Canadei în artele spectacolului, Premiul Guvernatorului General pentru artele spectacolului pentru realizări artistice pe viață. În plus, el a primit un premiu Personal Peabody în 2012, o onoare rare.

Viata personala

Michaels a devenit cetățean american în 1987 și a fost inclus în Ordinul Canadei în 2002. A fost căsătorie de trei ori. Prima sa căsătorie a fost cu Rosie Shuster, din 1971 până în 1980. Ea a fost fiica mentorului său de comedie Frank Shuster și a lucrat cu el ca scriitoare la SNL. A doua căsătorie a sa a fost cu modelul Susan Forristal din 1981 până în 1987. Apoi sa căsătorie cu fosta sa asistentă Alice Barry în 1991 și împreună cu trei copii.

Imobiliare

Conform dosarelor fiscale, Lorne deține două proprietăți în statul New York. Primul este un apartament impresionant, cu vedere la Central Park, într-o clădire numită The Brentmore. Alți rezidenți actuali sau foști celebrități includ Robert De Niro, Paul Simon, Harvey Weinstein, Sting și Clive Davis. Pe baza unor vânzări similare, unitatea lui Lorne are probabil o valoare mai mică de 25 de milioane de dolari. De exemplu, când o unitate mai mică, situată chiar lângă cea a lui Robert De Niro, a ieșit pe piață, sa vândut cu 14,5 milioane de dolari. Robert și-a cumpărat unitatea în 2006 pentru 21 de milioane de dolari.

Mândria și bucuria lui Lorne este casa lui din Amagansett, New York (East Hampton). El a construit la comandă casa care se află pe puțin peste 3 acri. Are o peluză enormă și se află la o scurtă plimbare pe o potecă privată pe plajă.

Related Articles

Ultimele articole