Lloyd Banks

Care este valoarea netă a lui Lloyd Banks?

Lloyd Banks este un artist hip hop american care are o netă de 9 milioane de dolari. Banks și-a început cariera ca parte a grupului hip hop G-Unit alături de prietenii săi din copilărie Tony Yayo și 50 Cent.

Tinereţe

Sa născut Christopher Charles Lloyd în New Carrollton, Maryland, pe 30 aprilie 1982. Lloyd a fost crescut în Queens, NY de mama sa. Lloyd a abandonat liceul la 16 ani. Și-a luat numele străbunicului său, Banks, și ia făcut numele său de scenă.

Carieră

În 1999, Banks a devenit membru al G-Unit cu prietenii din copilărie 50 Cent și Tony Yayo. L-au cunoscut pe Young Buck când grupul a venit la New York și 50 Cent la auzit pe Buck rapând. După ce 50 Cent a semnat un contract cu Aftermath Entertainment, l-au luat pe Young Buck în grup și l-au semnat. 50 Cent și Tony Yayo s-au alăturat turneului Nas Promo Tour, turneului Cash Money și turneului Ruff Ryder, în timp ce Banks a rămas acasă și a încercat să-și mărească profilul rapând prin cartierul său.

Banks a devenit rapid cunoscut pentru mixtape-urile sale, pe care le-a făcut echipă cu producătorii de cartier pentru a le înregistra. 50 Cent la prezentat pe Banks la piesa „Don’t Push Me”, precum și la remixul „PIMP”. G-Unit a lansat un album de grup numit „Beg for Mercy”, care a fost certificat dublu platină în noiembrie 2003.

Primul album solo al lui Banks, „The Hunger for More”, a fost lansat în iunie 2004. Albumul a fost un succes comercial și a produs un hit de top zece, „On Fire”, și a ajuns pe locul 1 în Billboard 200. , US Rap și R&B/Hip-Hop din SUA și a fost certificat de două ori platină. Banks a spus despre raționamentul titlului albumului: „Când spin The Hunger for More, s-ar putea să se refere la mai mult succes. Ar putea fi mai mulți bani. Sau respect. Mai multă putere. Mai multă înțelegere. Toate acele lucruri duc la acea foame de mai mult, pentru ca mai mult al meu nu este mai mult al tuturor. Simt că am reușit deja, pentru că am primit deja ceea ce toată lumea din colțurile cartierului în care am crescut se străduiește să obțină.” De atunci, albumul sa vândut în peste 1,5 milioane de copii.

(Fotografia de Neilson Barnard/Getty Images)

A lansat albumul Rotten Apple în 2006 la Interscope Records, care a ajuns pe locul 1 atât în ​​​​topurile americane Rap, cât și pe cele R&B din SUA și pe locul 3 în Billboard 200. În 2009, Banks a fost retras de la Interscope. Records, dar a rămas cu G-Unit Records. care a lansat următorul său album. El a lansat un mixtape la cea de-a 27-a aniversare, în 2009. Acesta includea piesa disc „Ofițer Down”, orientată către Rick Ross. De asemenea, a lansat un alt mixtape în acel an numit „V5”. În 2010, un mai târziu, Interscope Records a revenit pentru a încerca să semneze din nou Lloyd Banks. Lloyd Banks nu a mers pe ea și și-a lansat treilea album sub G-Unit Records.

Lloyd Banks a lansat albumul „HFM 2 (The Hunger for More 2)” în 2010 pe EMI. A ajuns pe locul 4 în US Rap și pe locul 6 în topurile R&B/Hip-Hop din SUA. Banks a fost nominalizat la un Grammy pentru cea mai bună interpretare rap solo în 2005 („On Fire”). A apărut și în filmele Morning Glory și Sleepless. Alte single-uri populare ale lui Banks includ „I’m So Fly”, „Karma” (cu Avant), „Hands Up” (cu 50 Cent), „You Don’t Know” (cu Eminem, 50 Cent și Cashis). ), (cu Juelz Santana), „I Don’t Deserve You” (cu Jeremih) și multe altele. „Beamer, Benz, or Bentley” sa clasat pe locul 46 în Billboard Hot 100. În 2010, Banks a lansat single-ul „Any Girl” cu cântarețul R&B Lloyd.

În 2011, a apărut în remixul single-ului Queen Rapper, „Ride the Wave”, cu Juelz Santana. Într-un concert la BB King’s din New York City, pe 2 august 2015, Banks sa adresat mult așteptatului său „Cold Corner 3” și-a exprimat dezamăgirea față de starea actuală a hip-hop-ului. El a spus că proiectul va fi lansat comercial și va fi disponibil pentru precomandă. Totuși, el a declarat că, dacă nu ar fi mulțumit de numerele de precomandă, albumul nu va fi lansat. El nu a lansat un alt album la momentul scrierii acestui articol.

Viata personala

Pe 10 septembrie 2001, Banks a fost împușcat de două ori în spate și în stomac, după ce a părăsit un club de noapte din Southside Jamaica, Queens. A fugit la cel mai apropiat spital după ce a suferit răni. Sa trezit în dimineața următoare la știrea atacurilor teroriste din 11 septembrie și a văzut Turnurile Gemene prăbușindu-se la pământ din patul său de spital.

În 2006, acuzațiile de infracțiune împotriva lui Banks au fost denunțate după ce ofițerii i-au tras pe el și pe Young Buck într-o dubă anul precedent. Ofițerii găsiseră în dubă sau arma încărcată și o altă armată. Banks a fost, de asemenea, acuzat de agresiune calificată, tâlhărie și reținere forțată. El a fost implicat într-o ceartă cu colegul rapper The Game.

Albumul lui Banks „The Big Withdraw” a fost difuzat pe internet după ce Banks a avut o întâlnire menage a trei cu două femei și a lăsat albumul în urmă. Versiunea divulgată a acestuia conținea 23 de piese.

Articolul precedentFrank Lucas
Articolul următorSmokey Robinson

Related Articles

Ultimele articole