LL Cool J

Care este valoarea netă și salariul lui LL Cool J?

LL Cool J este un rapper și actor american care are o netă de 120 de milioane de dolari. El este unul dintre primii artiști hip-hop care au trecut în mainstream. Astăzi este cunoscut și pentru că a jucat în serialul de televiziune NCIS: Los Angeles. Salariul lui pe episod din NCIS este de 350.000 USD.

Tinereţe

LL Cool J sa născut James Todd Smith pe 14 ianuarie 1968 în Bay Shore, New York din Ondrea Griffith și James Louis Smith Jr. LL Cool a suferit o serie de evenimente foarte traumatizante în timpul copilăriei sale. Când LL avea patru ani, și-a găsit mama și bunica împușcate și pline de sânge. Tatăl său este cel care ia împușcat și aproape ia ucis într-o disputa cu privire la procedura de divorț din 1972. Următoarea relație a mamei sale a fost cu un bărbat pe nume Roscoe Granger, un dependent de droguri care îl bătea frecvent pe LL.

Smith sa interesat de muzică de la o vârstă fragedă, când la început să cânte în corul bisericii sale. De asemenea, a început să rapeze la vârsta de 9 ani. Bunicul său, un saxofonist de jazz, la încurajat pe James cu muzica sa și am cumpărat prima masă de mixaj la vârsta de șaisprezece ani. Masa de mixare a fost cumpărată de la Sears. Mama lui ia susținut cariera și-a folosit rambursarea taxelor un an pentru ai cumpăra o mașină de tobă Korg.

Cariera rap

Smith a început să înregistreze propriile cântece pe care le-a trimis diferite cazuri de discuri. Demo-ul lui a ajuns în mâinile celor de la Def Jam Recordings. Def Jam a iubit demo-ul și a lansat primul său disc. Discul a fost lansat sub noul său nume de scenă LL Cool J, care are grijă Ladies Love Cool James. Industria rap și America l-au iubit și pe Cool J, deoarece single-ul său din 1984 „I need a beat” sa vândut în peste 100.000 de copii. Acest lucru la determinat să renunțe la liceu pentru a înregistra primul său album.

Albumul său de debut, „Radio” a fost un succes uriaș și a devenit disc de platină cu 1.500.000 de vânzări. Dincolo de a fi un succes financiar, a fost și un succes critic, Cool J aducând o structură convențională a cântecului, care a făcut rap-ul mai prietenos pentru ascultătorul obișnuit. A urmat-o în 1987 cu „Bigger and Deffer”. Piesa „I need love” a fost una dintre primele melodii pop-rap. A fost din nou întâmpinat atât de critici, cât și de aprecieri comerciale, albumul fiind de două ori platină. Se va întoarce în 1989 cu un alt album (Walking with a Panther) care va deveni din nou disc de platină. În această perioadă a început să apară scena hip-hop din vest. Temele din comunitatea hip-hop au început să implice mai multe teme de gangsteri. În 1990, a lansat „Mama Said Knock You Out”.

Din păcate, albumul său următor din 1993 a eșuat atât la critici, cât și la public. Și-a luat doi ani de concediu și a început o carieră de actor. În această perioadă a apărut în filmele „The Hard Way” și „Toys”. De asemenea, a jucat în sitcomul NBC „In The House”. Sa întors la muzică în 1995 cu albumul Mr. Smith. Discul conține piese cu Boys II Men și chiar a inclus cântecul lui Michael Jackson, „The Lady in My Life”. Clipul muzical ar fi unul dintre primele videoclipuri hip-hop a apărut vreodată pe VH1 și ar câștiga LL un premiu Grammy. Acest album sa vândut în peste 2 milioane de copii. În continuare, LL Cool J a lansat următorul album, Phenomenon, iar în 2000 a lansat GOAT, care a deținut discul de platină și a debutat pe primul loc în topurile Billboard. În 2002 a fost lansat cel de-al nouălea album de studio al lui LL Cool J, „10”. A debutat pe locul 4 în Billboard Charts. LL Cool J a lansat încă patru albume de studio, fiecare cu un grad diferit de succes. LL Cool J a găzduit premiile Grammy timp de cinci ani la rând, din februarie 2012 până în februarie 2016. În septembrie 2019, a fost anunțat de LL Cool J a fost resemnat cu Def Jam Records și că muzică nouă era în lucru.

LL Cool J a fost distins cu o stea pe Hollywood Walk of Fame în ianuarie 2016. În decembrie 2017, LL Cool J a devenit rapper care a câștigat recunoașterea la Annual Kennedy Center Honors, care este primul cea mai mare realizare a Americii pentru un interpret . Ca reacție la această onoare, el a răspuns cu o postare pe Instagram pe care scria: „Aceasta este pentru cei care au venit înaintea mea și pentru cei care care m-au urmat. Am fost trimiși pe această planetă pentru a ne iubi și a ne inspira unul pe altul. Manifestăm visele noastre și le facem. o realitate. Sper că ești inspirat de mine pentru că sunt absolut inspirat de tine.”

Kevork Djansezian/Getty Images

Cariera in actorie

Pe lângă cariera sa muzicală de succes, LL Cool J prezinta un rezumat impresionant de roluri de actorie recunoscute. Primul său rol de actorie a fost un rol mic într-un film de fotbal de liceu, Wildcats. A obținut rolul căpitanului Patric Zevo în Jucăriile din 1992. LL Cool J a jucat chiar și în propriul sitcom TV, In the House, din 95-98. El a portretizat o celebră fostă vedetă a fotbalului care se află în dificultăți financiare și este forțată să închirieze o parte din casa lui unei mame singure și celor doi copii ai ei. În 1998, a jucat un mic rol în Halloween H20. În următorii câțiva ani, a apărut în Deliver Us from Eva, SWAT și Mindhunters.

Din 2009, a jucat într-un rol principal în NCIS: Los Angeles, o procedură de poliție CBS. LL Cool Joaca rolul agentului special NCIS si fostului Navy SEAL Sam Hanna. Din aprilie 2015, el găzduiește popularul spectacol de jocuri de competiție de celebrități Lip Sync Battle.

LL Cool J Salariu

Care este salariul lui LL Cool J pe episod din NCIS: Los Angeles? 350.000 USD

Alte Obiective

LL Cool J a lucrat cu linia de îmbrăcăminte sport hip-hop TROOP. De asemenea, a fost implicat în lansarea unei linii de îmbrăcăminte prin FUBU în 1996. A lansat o linie de îmbrăcăminte numită Todd Smith care produce îmbrăcăminte urbană populară. LL a semnat un acord în 2008 cu Sears pentru a proiecta și vinde o linie de îmbrăcăminte la prețuri accesibile pentru familii. El a fondat Boomdizzle.com, o casă de discuri și un site de rețea socială care a fost lansată în 2009. În noiembrie 2017, LL Cool J a finalizat programul Business of Entertainment Media & Sports la Universitatea Harvard

LL Cool J a scris patru cărți: I Make My Own Rules din 1998 (o autobiografie), cartea pentru copii And The Winner Is in 2002, o carte de fitness numită The Platinum Workout în 2006 (pe care a scris-o împreună cu antrenorul). sau) și LL Cool din 2007 J (stele hip hop.)

Viata personala

LL Cool J este căsătorit cu soția sa Simone din 1995. Cuplul are patru copii împreună.

A făcut titluri în august 2012, când am rupt nasul și maxilarul unui suspect de hoț în casa lui din Studio City, Los Angeles. Se pare că fusese sus la casa lui când a auzit sunete venind de la parter și a mers să investigheze. A urmat o luptă și LL a reușit să-l depășească pe suspect și să-l țină apăsat până la sosirea poliției. Suspectul a fost ulterior internat la spital pentru răni.

Articolul precedentRichard Branson
Articolul următorPK Subban

Related Articles

Ultimele articole