Linda Hogan

Valoarea netă a Linda Hogan: Linda Hogan este o vedetă de reality show, un vorbitor public și un antreprenor care are o netă de 20 de milioane de dolari. În prezent, cu sediul în California, Linda Hogan este recunoscută pe scară largă ca fosta soție a lupt și actor profesionist, Hulk Hogan .

Prima viață: Linda Marie Claridge sa născut pe 24 august 1959 în Los Angeles, California. A fost crescută catolic și este de origine americană, australiană, britanică și irlandeză. În 1977, Hogan a absolvit liceul Chatsworth din California. Anul următor, a fost o concurentă câștigătoare la un episod din serialul de jocuri din anii ’70 „Match Game”.

Carieră: În 1995, Linda a apărut pe albumul lui Hulk Hogan „Hulk Rules”. Ea a cântat vocea de rezerva cu Wrestling Boot Band. Ea a câștigat o popularitate larg răspândită, apărând în reality show-ul VH1, „Hogan Knows Best”, alături de domnul Hogan și cei doi copii ai lor în 2005. Linda a fost prezentată într-un documentar din 2005 despre cursele de stradă numite. „Nebunii vehiculelor”. În 2011, ea a scris o carte intitulată „Wrestling the Hulk: My Life Against the Ropes”. În vara anului 2011, Hogan a apărut în sezonul 3, episodul 8 din serialul de televiziune de realitate Spike „Bar Rescue”.

Ea a apărut în multe, talk-sho-uri și programe de zi vie vorbind despre refacerea ei după divorțul ei cunoscut de domnul Hogan. Ea împarte timpul între munca din California și Florida, unde lansează liniile de îngrijire a pielii și îmbrăcă. De asemenea, deține sau fermă în California numită „Sunny Girl Avocados”.

Viața personală: Linda Claridge la cunoscut pe Terry Bollea, alias THE Hulk Hogan, într-un restaurant din Los Angeles. Cuplul a avut o relație la distanță, mai ales prin telefon, timp de doi ani. S-au căsătorit în 1983. La nunta lor au participat Vince McMahon, Andre the Giant și alte personalități celebre din wrestling. Au doi copii împreună, Brooke Hogan, (n. 1988), care este și o personalitate de televiziune reality, și Nick Hogan, născut în 1990. Pe 20 noiembrie 2007, Claridge a cerut divorțul de Hulk Hogan. Divorțul lor a fost finalizat pe 28 iulie 2009.

(Fotografia de Vince Bucci/Getty Images)

În 2008, Linda a făcut titluri pentru relația cu un bărbat mult mai tânăr, Charley Hill, care era cu 29 de ani mai mic cu ea. Au început să se întâlnească când Claridge avea 48 de ani, iar Hill 19. El ia cerut-o în căsătorie în 2010 într-un episod din emisiunea de televiziune VH1 „Couple’s Therapy”. Ea sa despărțit de Hill în 2012. În octombrie 2012, Linda a fost arestată în Malibu, California, pentru DUI în timp ce conducea sub influență cu o alcoolemie de 0,084. Ea a pledat vinovată și a fost eliberată câteva ore mai târziu, după ce a plătit o cauțiune de 5.000 de dolari.

Hogan este implicat în mai multe organizații caritabile și grupuri pentru drepturile animalelor și a militat împotriva abuzului asupra animalelor în circ cu PETA și, de asemenea, lucrează cu Humane Society.

Acordul de divorț: Lindei și Hulk au avut nevoie de peste un an pentru a ajunge la un acord final de divorț. În cele din urmă, Hulk a fost de acord să-i dea Lindei 70% din active lichide ale cuplului plus bunuri imobiliare în valoare de aproximativ 3 milioane de dolari. De asemenea, i sa acordat dreptul la 40% din veniturile viitoare ale afacerilor lui Hulk. Din păcate pentru Linda, veniturile din afaceri nu au ajuns să includă judecată de 115 milioane de dolari câștigați de Hulk în procesul său împotriva Gawker Media.

Într-un interviu radio din 2011, Hulk a recunoscut că divorțul la adus practic în pragul alimentelor. Linda nu a primit pensie alimentară, dar a primit 7,44 milioane de dolari din cei 10,41 milioane de dolari pe care i-au deținut în conturi bancare și de investiții. De asemenea, a ajuns să păstreze un Mercedes-Benz, o Corvette și un Cadillac Escalade.

Imobiliare : După despărțirea de Hogan, Linda sa mutat în Los Angeles, unde a închiriat un conac în Holmby Hills pentru 18.000 USD pe lună. În 2010, la scurt timp după ce divorțul ei de Hulk Hogan a fost finalizat, Linda a plătit 3,5 milioane de dolari pentru o proprietate incredibilă de 23 de acri în suburbia Simi Valley din Los Angeles. Situat într-o comunitate închisă, conacul palațial de pe un deal avea un lac privat, o zonă infinită în stil stațiune, un peisaj luxuriant, o rezervație naturală și spațiu pentru un elicopter:

Cunoscută sub numele de Villa di Montagna, Linda a scos casa la vânzare în 2015 pentru 5,5 milioane de dolari. Acest lucru sa dovedit în cele din urmă mult mai mult decât putea suporta piața. Linda a redus prețul de mai multe ori înainte de a accepta 3,5 milioane de dolari în iunie 2018.

La aproximativ un deceniu de căsătorie lor, Linda și Hulk au plătit 2 milioane de dolari pentru o proprietate pe malul mării în Belleair, Florida. Ei au demolat structura existentă și au continuat să cheltuiască câțiva ani și multe milioane construind un conac de 17.000 de metri pătrați. În 2006, când se pregătea separată lor, Linda și Hulk au scos casa la vânzare pentru 26 de milioane de dolari. Bula financiară/imobiliară a izbucnit în 2008. La acel moment deja se despărțiseră și erau dornici să lichideze activele pentru divizare. Au scăzut prețul în 2009 la 13,9 milioane de dolari. În cele din urmă, Hulk a cumpărat-o pe Linda din proprietate și a continuat să locuiască acolo până când a vândut-o pentru 6,2 milioane de dolari în 2012.

Articolul precedentKurt Warner
Articolul următorBing Crosby

Related Articles

Ultimele articole