Lil Mo

Care este valoarea netă a lui Lil’ Mo?

Cynthia Karen Loving, cunoscută pentru numele său de scenă Lil’ Mo, are o avere netă de 450 de mii de dolari. Loving este un cântăreț, rapper, compozitor, radio și televiziune american.

Tinereţe

Cynthia a fost crescută în principal în Long Island, New York de tatăl ei, episcopul Jacob D. Loving, și de mama ei, prima doamnă Cynthia Loving Sr. Dar din cauza misiunilor militare ale tatălui ei, familia lui Loving sa mutat regulat; locuind în Carolina de Nord, Georgia și Texas, înainte ca familia să se stabilească în Baltimore, Maryland. În anii ei de adult, Cynthia a decis să-și caute cariera muzicală în cartierul Manhattan din New York.

Carieră

Cynthia a început calea către cariera ei ca compozitoare, muzician de sesiune și solista. La începutul anului 1998, Loving a atras atenția cântăreței, compozitoarei și rapperului Missy Elliott; în timp ce trimiteam un demo la „Elektra Records” pentru albumul de debut al lui Nicole Wray, „Make It Hot”. Missy Elliott a ajutat-o ​​​​pe Cynthia să obțină un contract cu Elektra Records. Single-ul de debut al lui Loving „5 minute” pentru filmul biografic al lui Frankie Lyman, „Why Do Fools Fall in Love”, a fost lansat pe 29 iunie 1998. Această melodie a urmat să fie pe albumul de debut la Cynthia, dar din moment ce piesa nu sa descurcat bine in SUA, a fost scos de pe album. Data lansării albumului a fost, de asemenea, amânată de mai multe ori.

Cynthia a câștigat mai multă faimă din colaborarea cu coperta lui „Ol Dirty Bastard” a piesei „Good Morning Heartache” de Billie Holiday, single-ul lui Ja Rule „Put It on Me” (ajuns pe locul opt în topurile pop din SUA) și single-ul lui Missy Elliott „Hot Boyz”. Acesta din urmă a fost o piesă record, care a fost numărul unu la „Hot Rap Singles” timp de optsprezece săptămâni. Loving a continuat să participe la colaborări cu Ja Rule, una dintre ele fiind „I Cry”, care reutiliza hit-ul din 1978 „Cry Together” al lui The O’Jays.

Getty

„Ta Da” a fost primul single solo al lui Cynthia care a fost lansat pe 10 aprilie 2000. Celebrul single al lui Cynthia, „Superwoman Pt II”, a fost lansat pe 6 martie 2001 și a fost numărul unsprezece în „Billboard Hot 100 ”, care a ajutat un rapperul underground, „Fabolous”, în mulțimea mainstream. „Based on a True Story” a fost albumul de debut al lui Loving, care a fost lansat pe 29 iunie 2001, care a primit recenzii decente. Albumul a primit o certificare de aur de la „RIAA” și sa clasat pe locul 14 în Billboard 200, făcând din acest album cel mai de succes album de până acum. Cynthia a lansat un single care urmează, numit „Gangsta (Love 4 the Streets)” în august 2001, dar nu a avut la fel de succes ca albumul ei de debut.

Loving și-a început cariera la radio în timpul recuperării de la un bărbat care a atacat-o cu o sticlă de șampanie după un spectacol în San Francisco. Cynthia lucra cu jumătate de normă pentru postul de radio urban din Baltimore WXYV-FM ca prezentatoare. În același an, ea sa pregătit pentru cel de-al doilea album, „Meet the Girl Next Door”, care a fost lansat pe 29 aprilie 2003. În iulie 2004, Loving a semnat un contract cu Universal’s Cash Money Records, după ce contractul ei cu „Elektra Records” a expirat. . Înscrisă la noua ei casă de discuri, Cynthia a continuat să înregistreze la treilea album al ei, „Syndicated: The ‘Lil Mo Hour”, care a urmat să fie lansat la începutul anului 2005. Dar albumul a fost amânat până în octombrie, celorlalți. patru single-uri ale ei. (două dintre ele fiind „Hot Girls” și „Dem Boyz”) nu creează niciun fel de zgomot. Cash Money Records’

Loving și-a creat propria companie de producție în 2000, numită HoneyChild Entertainment, unde a început să-și lanseze muzica independent. Cynthia a lansat un album numit „Pain and Paper”, care a fost distribuit de DrakeWeb Music Group și Koch Entertainment. Single-urile albumului, „Sumtimes I” Featuring Tim Jones, și „Lucky Her” nu au reușit să apară în topuri. Cynthia a încheiat un contract pentru două albume cu Global Music Group în 2008, ducând la patrulea album al ei, „Tattoos & Roses: The Rebellion Against My Pain”. Cynthia a lansat și mixtape-ul „PS I Love You” pe 8 mai 2011. Loving și-a anunțat retragerea din industria muzicală pentru a urma o carieră de avocat pe 25 octombrie 2018.

Viata personala

Cynthia și-a întâlnit primul soț, Augustus „Gus” Stone, în 2001, la o benzinărie din Washington DC. S-au căsătorie pe 29 august 2001, după cinci luni de întâlnire. Loving a avut primul ei copil, Heaven Love’on Stone, pe 19 august 2002, iar cel de-al doilea copil, God’lss Love Stone, pe 24 februarie 2005. Cynthia a cerut divorțul în decembrie 2005, iar în august 2007 divorțul a fost finalizat. Loving a ajuns să se căsătorească cu artistul de înregistrări Gospel Phillip Bryant pe 22 iunie 2008. Cynthia a avut apoi un treilea copil, Justin McKenzie Phillip Bryant, pe 16 ianuarie 2009, și al patrulea copil al ei, Jonah Maddox-Phillip Bryant, pe 10 iulie 2012. Loving sa separat de Phillip Bryan din cauza adulterului și a divorțat oficial pe 15 septembrie 2014.

Cu Dargan, Loving a avut al cincilea copil, Karl Sharif Dargan Jr. pe 28 august 2015. În 2018, Cynthia așteaptă o șaselea copil și a declarat acest lucru la reuniunea specială de la „Love & Hip Hop: New York”. Dar Loving a declarat apoi că cu o lună înainte de difuzare a reuniunii, a avut un avort spontan. În mai 2019, ea la părăsit pe Karl din cauza unui incident în care acesta a scuipat la ea în timpul unei ceartări în fața copiilor lor. Loving afirmă într-un interviu ulterior că pe toată căsătoria a fost un bărbat abuziv fizic.

Articolul precedent9 tehnologii care ar putea schimba lumea
Articolul următorAmice Valastro

Related Articles

Ultimele articole