Laura Govan

Care este valoarea netă a Laurei Govan?

Laura Govan este o vedetă americană de televiziune reality și soție de baschet NBA, care are o netă de 1 milion de dolari. Laura Govan este cel mai bine cunoscut pentru faptul că este un membru al distribuției în popularul serial TV reality VH1 Basketball Wives: LA, care prezintă soții diverși jucători ai Asociației Naționale de Baschet, cum ar fi Matt Barnes, Jayson Williams și Ron Artest.

Viața timpurie și carieră

Laura Govan sa născut pe 21 septembrie 1979 în Oakland, California. Tatăl ei este de origine africană, iar mama ei este originară din Mexic. Are două surori, Gloria și Lonnie. Când Laura avea doar șapte ani, a fost implicată într-un accident în care a fost lovită de un șofer beat. A fost în comă timp de trei luni și la trezire, Govan a trebuit să reînvețe cum să facă totul, inclusiv să meargă și să vorbească.

Ea a continuat să joace baschet de-a lungul anilor de liceu. Govan a câștigat o bursă de atletism la Universitatea de Stat din New Mexico, unde și-a obținut diploma de licență în Afaceri Internaționale. Ulterior, Govan a obținut un master în psihologia sportului. După ce a terminat facultatea, lui Govan i sa oferit un loc de muncă ca antrenor principal de baschet la Universitatea Santa Clara. A ajuns să refuze postul pentru că era însărcinată cu primul ei copil. Acest lucru a împiedicat-o, de asemenea, să urmeze doctoratul. ea plănuia să obțină. Govan a continuat să lucreze în industria TV și a divertismentului.

Getty

faimă

În cazul Laurei, pretenția ei la faimă se datorează relației din nou, din nou, cu gardianul Orlando Magic, Gilbert Arenas . Laura a început să apară în populara emisiune TV „Basketball Wives: LA” Arenas este cunoscut pentru stilul său de joc feroce și necruțător pe teren, după ce și-a câștigat porecla „Agent Zero” când a jucat pentru Washington Wizards. Laura are o reputație similară și în Basketball Wives: LA, unde și-a făcut un nume spunându-și mereu părerea, niciodată mulțumită să joace rolul soției tăcute și rezervate.

Dacă o persoană poate fi creditată pentru atitudinea neînfricată a Laurei, aceasta este sora ei Gloria, care este, de asemenea, un membru al distribuției emisiunii TV. Gloria a apărut în primul sezon al serialului când a fost intitulat pur și simplu Basketball Wives. După ce soțul Gloriei, Matt Barnes , a fost schimbat la Los Angeles Lakers, surorile au fost reunite din nou.

Viata personala

Govan sa întâlnit cu Shaquille O’Neal în perioada 2008-2009.

Govan și Arenas s-au întâlnit pentru prima dată în 2001. Fosta pereche să întâlniți când Arenas a jucat pentru Golden State Warriors, iar Govan a lucrat pentru echipă. Cei doi au împreună patru copii: Aloni, Hamiley, Alijah și Izela. S-au logodit în 2008, dar nu s-au căsătorit niciodată. Cei doi s-au despărțit destul de tumultuos în 2014.

În 2016, a început să circule un e-mail în care Govan o acuză pe Arenas că ia dat o BTS. Mass-media a pus mâna pe asta și rechizitoriul de foc a fost în curând publicat pe scară largă pentru ca lumea să o vadă. Arenas la pălmuit pe Govan cu un proces pentru defăimare și astfel a început o lungă bătălie în instanță. În octombrie 2016, un judecător a decis că Govan a distribuit în mod intenționat e-mailul. Ea a fost obligat să plătească Arenas 110.110 dolari daune pentru suferința lui emoțională. Govan a acuzat-o apoi public pe Arenas că sa culcat cu sora ei într-un schimb aprins pe Instagram, ceea ce a determinat pe Arenas să depună din nou un proces pentru defăimare împotriva fostei sale soții în 2017. Cu toate acestea, el a renunțat la dosar la scurt timp după.

Pentru petrecere a timpului liber, lui Govan îi place să facă cumpărături și să călătorească. Govan este, de asemenea, activ pe rețelele sociale și are o mulțime de urmăritori pe diferite platforme. Pe lângă munca ei în industria divertismentului, Govan conduce o linie de bijuterii și îmbrăcăminte concepute pentru femeile postpartum numită Shop in Real Life.

Related Articles

Ultimele articole