Kenny Loggins

Care este valoarea netă a lui Kenny Loggins?

Kenny Loggins este un cântăreț/compozitor și chitarist american care are o avere netă de 16 milioane de dolari. Loggins este probabil cel mai cunoscut pentru muzica produsă cu Nitty Gritty Dirt Band în anii 1970 (care a dus la șapte albume Loggins și Messina din 1972-1977), munca sa solo în muzică și mai ales pentru contribuțiile sale la coloana sonoră de film în film precum „A Star”. Is Born” (1976), precum și contribuțiile sale muzicale nominalizate la Oscar pentru „Top Gun”, cu Tom Cruise în rolurile principale și „Footloose”, cu Kevin Bacon în rol principal.

Finanțe

Averea netă a lui Kenny a avut un impact major între 2000 și 2010, în urma mai multor obstacole financiare. În primul rând, divorțul neașteptat de a doua sa soție, Julia Cooper, a fost foarte costisitor pentru domnul Loggins. În al doilea rând, Cooper, un fost terapeut de colon și Loggins au fost, de asemenea, implicați în ceea ce mai târziu sa dovedit a fi o înșelătorie de marketing pe mai multe niveluri numită Equinox. Pe lângă faptul că este pitchman, Loggins a investit și o bucată din valoarea sa netă în Equinox, toate acestea probabil că au dispărut. Fondatorul Equinox ar fi de acord mai târziu să închidă organizația și să se abțină de la operarea unui MLM în viitor. În cele din urmă, criza financiară din 2008/2009 a fost un alt obstacol care nu a venit la un moment oportun pentru muzica. De atunci și-a revenit,

Tinereţe

Kenny Loggins sa născut pe 7 ianuarie 1948 în Everett, Washington și este cel mai mic dintre cei trei frați . Lina, mama lui, era casnică, iar tatăl său, Robert George Loggins, vânzător. Familia lui a locuit în Detroit înainte de a se stabili în Alhambra, California.

Kenny Loggins a mers la San Gabriel Mission High School și a absolvit în 1966. Imediat a început să-și exploreze interesul (și pasiunea pentru) muzica, formând prima sa trupă, numită The Second Helping. Au lansat trei single-uri din 1968-1969 cu Viva Records. Eforturile timpurii ale lui Loggins au fost descrise drept „punky folk-pop”.

Loggins va continua să cânte la chitară pentru New Improved Electric Prunes înainte de a începe să lucreze cu Nitty Gritty Dirt Band.

Cariera muzicala

Loggins a continuat să exploreze muzica în anii ’70, când cânta și scria o mulțime de balade ca parte a duo-ului Loggins și Messina (cu colegul muzician Jim Messina).

Celebrul duo a înregistrat o serie de compoziții create de Loggins – el a scris adesea piese în camera de zi a propriei case a Messinei. Columbia Records a ajuns să semneze Loggins (cu puțină asistență din partea Messina) pentru un contract de șase album. Înregistrările sub Columbia au început și Loggins și-a lansat albumul de debut – Messina cântând în rolul de producător. Pe albumul său inițial, Loggins și-a adus trupa Kenny Loggins (care a inclus Larry Sims la bas, bateristul Merel Bregante, ca să nu mai vorbim de violonistul/multi-reedist Al Garth și Jon Clarke).

Ulterior, albumele de studio Loggins și Messina i-au implicat adesea pe Loggins și Messina să lucreze ca doi artiști solo, împărtășind același record în loc de a avea orice fel de parteneriat/colaborativ. Ambii și-au exprimat sentimentul că colaborarea a dus la ceva mai mult de o competiție, până la urmă.

După ce a părăsit Loggins și Messina, Kenny a continuat să lanseze o serie de album solo de mare succes, inclusiv „Celebrate Me Home”, „Nightwatch” (care includea hit „Whenever I Call You Friend”) și „Keep the Fire” .

Albumele lui solo ulterioare nu s-au vândut la fel de bine (și au început să fie finalizate mai rar) de-a lungul anilor ’80, cu eforturi precum „Leap of Faith” din 1991, „The Inimaginable Life” din 1997 și „Decembrie” din 1998, găsind favoarea în primul rând la adulți. cercurile contemporane. În 1994, a înregistrat un album pentru copii, Return to Pooh Corner, și a lansat continuarea sa, More Songs from Pooh Corner, la începutul anului 2000.

Loggins sa reunit cu Messina în 2005 pentru un turneu, un album și un videoclip de concert de succes, iar în 2007, Loggins a lansat „How About Now”, și-a început albumul solo în patru ani. A fost urmat de „All Join In” în 2009. Acum, la treilea deceniu de a face muzică populară, Loggins continuă să facă turnee și să înregistreze ocazional. El este membru al Blue Sky Riders, un trio de muzică country, cu scriitori/artişti Gary Burr şi Georgia Middleman. Blue Sky Riders și-a lansat albumul de debut, „Finally Home”, pe 29 ianuarie 2013.

Jerod Harris/Getty Images

Muzica de film

Nu este un secret că Loggins a devenit, de asemenea, oarecum un producător de hituri de film, cunoscut drept regele melodiei coloanei sonore a filmului, de fapt, a obținut hituri din Top Ten cu „I’m Alright” (din Caddyshack), „Footloose” (din Footloose), „Danger Zone” (din Top Gun) și „Nobody’s Fool” (din Caddyshack II).

Munca filantropică

Loggins a participat la SUA pentru Africa, ajutând la înregistrarea „We Are the World” în beneficiu. Albumele lui solo ulterioare nu s-au vândut la fel de bine (și au venit mai puțin frecvent) de-a lungul anilor ’80, cu eforturi precum Leap of Faith din 1991, The Inimaginable Life din 1997 și decembrie 1998, găsind favoare în primul rând în cercurile adulților contemporane. În 1994, a înregistrat un album pentru copii, Return to Pooh Corner, și a lansat continuarea acestuia, More Songs from Pooh Corner, la începutul anului 2000. Loggins și-a făcut apariția și a interpretat melodia „Footloose” în Philadelphia pentru live- ul din 13 iulie 1985. Aid concert caritabil pentru ameliorarea foametei, care a dus la o transmisie de televiziune globală.

Viata personala

Kenny a fost căsătorit cu Eva Ein din 1978 până în 1990. Au avut trei copii, inclusiv Crosby Loggins (cel mai mare al lor), care a devenit muzician și chiar a câștigat reality show-ul MTV „Rock the Cradle”.

În 1992, Kenny sa căsătorit cu terapeutul său de odinioară, Julia Cooper. Au doi copii împreună înainte de a divorța în 2004. Kenny a recunoscut mai târziu că a fost orbită de decizie Juliei de a pleca. În plus, divorțul a fost foarte costisitor pentru Kenny. În câțiva ani, combinația dintre divorț și criză financiară globală a avut un impact extrem de negativ asupra averii nete a lui Kenny.

Imobiliare

Kenny și-a petrecut o mare parte din viața de adult trăind în zona Santa Barbara. În 2016, a plătit 2,945 milioane de dolari pentru o casă în orașul Montecito. La începutul anilor 1980, a construit la comandă un conac pe o proprietate de peste 3 acri în aceeași zonă pe care a încercat să o vândă pentru 5,5 milioane de dolari în 2016. În cele din urmă, a acceptat 3,8 milioane de dolari. dolari în 2017.

Related Articles

Ultimele articole