Kelly Wearstler

Care este valoarea netă a lui Kelly Wearstler?

Kelly Wearstler este un designer de interior american care are o netă de 150 de milioane de dolari. Kelly a câștigat premii pentru a realiza lucrările de design interior pentru o serie de hoteluri din lume. New Yorkerul la numit pe Wearstler „marea doamnă președintă a designului interior de pe Coasta de Vest”.

Kelly a stabilit experiențe de design și stilul de viață din stațiunile și hotelurile interne, cât și internaționale, inclusiv proprietățile Viceroy din Santa Monica, Palm Springs și Miami. De asemenea, ea a reproiectat cele două stațiuni din Beverly Hills, CA; Avalon și Maison 140. Ea a lucrat intens cu Proper Hotel Group, care are mai multe locații. Trebuie să remarcați faptul că familia soțului lui Kelly deține câteva dintre hotelurile pentru care ea le-a proiectat, inclusiv toate hotelurile Viceroy și Proper. Mai multe despre asta mai târziu în articol.

Tinereţe

Kelly sa născut în Myrtle Beach, Carolina de Sud, pe 21 noiembrie 1967. A început să colecționeze haine și mobilier de epocă când era în liceu. După ce a obținut un BFA de la Massachusetts College of Art, cu accent pe design grafic și arhitectură, Kelly sa mutat la Los Angeles la sfârșitul anilor 1980 pentru a urma o carieră în design interior. Pentru a face rost, a modelat și a lucrat ca asistentă la diverse proiecte de divertisment. În septembrie 1994, folosit numele Kelly Gallagher, ea a obținut un loc ca Playmate of the Month, în Playboy Magazine.

Frazer Harrison/Getty Images

Succes

În anul următor, 1995, Kelly și-a lansat propria afacere de design interior. Nu mult după ce la cunoscut pe Brad Korzen.

Brad este un descendent al unei familii imobiliare și hoteliere de mare succes, care astăzi supraveghează o companie holding numită Kor Group, care în prezent supraveghează active imobiliare/hoteliere de 3 miliarde de dolari. Interesant este că aveaa inițială a familiei a fost câștigată de tatăl lui Brad, Ewin Korzern, care deține la un moment dat cel mai mare lanț de săli de bowling din țară.

Brad la angajat pe Kelly să facă lucrări de design la câteva dintre hotelurile familiilor și propria sa reședință personală.

Brad și Kelly s-au căsătorit în 2002, în același timp în care a realizat tot designul interior pentru hotelul Viceroy recent relansat la familiile din Santa Monica. Munca ei la Viceroy a avut un mare succes și a pus-o pe Kelly pe harta designului interior.

Robin Marchant/Getty Images

Kelly a lucrat cu mulți celebri și corporativi. În 2004, a lansat un bestseller din Los Angles Times intitulat „Modern Glamour: The Art of Unexpected Style”. În 2006, a lansat „Domicilium Decoratus”, care a prezentat fosta ei reședință din Beverly Hills. În 2009 a lansat „Hue”, iar în 2012 a lansat o carte „Rhapsody”.

Kelly a fost numit lider al stilului în 2010 de către Town & Country; a fost onorată ca unul dintre cei mai buni designeri ai Casei Beautiful; și foarte recunoscută și apreciată pentru munca sa de design interior de către Bon Appetite. Ea a fost, de asemenea, numită unul dintre cei mai buni creatori de gust din lume de design de către House & Garden; și membru al elitei „Design 100” de Time Style & Design; iar Modern Bride a desemnat-o pe Kelly drept unul dintre cei mai buni 25 de trend-setter ai anului.

Imobiliare

În 2012, Kelly și Brad au plătit 25 de milioane de dolari pentru o bună calitate a fostului conac din Beverly Hills al producătorului James Bond, Albert Broccoli. În 2016, au existat multe rapoarte publice că Brad și Kelly au vândut casa designerului de modă Tom Ford pentru 53 de milioane de dolari. Ulterior, sa raportat că vânzarea nu a avut loc niciodată în mod oficial, iar Wearstlers dețin încă proprietatea.

Ei dețin, de asemenea, o casă pe Malibu’s Carbon Beach, care valorează probabil 20 de milioane de dolari. Casa lui Wearstler din Malibu este situată pe 22 de metri de proprietate pe plajă. Casa are 5.658 de metri pătrați, cu 6 dormitoare, 4,5 băi și spații pentru oaspeți/personal. Sufrageria/sufrageria/loving-ul coborât are un șemineu cu piatră sculptată modernă care ajunge până la tavan și ferestre înalte care se deschid spre terasă. Casa aerisită are podele din lemn de esență tare albită, pereții acoperiți cu piatră, inclusiv Calcutta Gold, Cippolino și Honey Onyx. Bucătăria are o masă de mic dejun în stil banchet, acoperită cu marmură cu nervuri. Dormitoarele sunt toate de mărimea unui hotel, cu propria principală cameră de zi proprie.

Related Articles

Ultimele articole