Karrueche Tran

Valoare netă Karrueche Tran: Karrueche Tran este un model american care are o avere netă de 3 milioane de dolari. Karrueche Tran sa născut în Los Angeles, California, și este de origine vietnameză și afro-americană. Ea are doar 5’1 inci înălțime și cântărește aproximativ 100 de lire sterline. Aspectul ei exotic a dus la munca constantă în imprimare și publicitate.

Viața timpurie: Karrueche Tran sa născut pe 17 mai 1988. Sa născut și a crescut în Los Angeles de mama ei vietnameză și nașa jamaicană. Tatăl ei este afro-american. Ea se identifică ca fiind atât asiatică, cât și neagră. Tran a urmat pentru prima dată liceul la Fairfax High School înainte de a schimba școala și a absolvit liceul din Birmingham în 2006.

Cariera: Tran și-a început cariera în industria modei lucrând ca personal shopper. Începând din 2009, a lucrat la Nordstrom la mall-ul Westfield Topanga din Canoga Park, CA. Mai târziu a lucrat ca stilist de celebritate independentă la Hollywood. Tran a început să modeleze în această activitate în ședințe foto pentru branduri locale, dând drept chipul Lady Crooks, divizia de femei sub brandul de îmbrăcăminte stradală Crooks and Castles pentru colecția lor de vară 2013. De asemenea, Tran a început să lucreze la propria linie. de îmbrăcăminte, The Kill. Ea a apărut în reclame pentru LoveSicc și pe coperta revistei Bombshell de la BLEU, printre alte locuri de muncă de modeling.

Ca actriță, a câștigat recunoașterea pentru rolul principal ca Vivian Johnson în serialul câștigător al premiului Emmy „The Bay” din 2013 până în 2016. Pentru producția serialului, a câștigat două premii Daytime Emmy. În 214, Tran a apărut în volumul unuia al cărții de fotografie „Love West Coast Girls”, a fotografului celebru Mike Miller. Mai târziu în acel an, Tran a găzduit covorul roșu la Premiilor BET și mai multe evenimente în weekendul oficial BET. Tran a găzduit anterior emisiunea BET 106 & Park. Filmul lui Tran TV One „The Fright Nite Flies” a fost proiectat în acel an.

(Fotografia de Astrid Stawiarz/Getty Images)

În 2015, Tran a fost prezentată în lookbook-ul de primăvară/vară pentru brandul francez de atletism Le Coq Sportif. În acel an, ea a apărut și pe coperțile mai mult sau reviste, inclusiv Rolling Out, FLaunt, Ouch Magazine, The Hundreds, Cliche Magazine, Bleu Magazine și Annex Magazine, și a avut două articole pe ELLE.com. Munca ei din acest timp a condus-o să încheie un contract cu Wilhelmina Models LA în 2015. În acea vară, primul film prezentat al lui Tran, „3-Headed Shark Attack”, a fost lansat în acea vară, urmat de scurtmetrajul „ PrXde”.

Tran a mai jucat rolul Virginia Loc în serialul TNT Claws în 2017 și a câștigat recunoașterea pentru interpretarea ei ca Vanessa Ivy în serialul Vanity în 2015. Tran a apărut și în filme precum A Weekend with the Family, The Nice Guys și Welcome lui Willits. Ea a obținut rolul principal pentru filmul „Numai pentru o noapte”, înfățișând-o pe Chloe, o femeie căsătorită a cărei viață perfectă se prăbușește atunci când sora ei și droghează soțul apoi se culcă cu el.” Aceste filme au fost toate lansate în 2016. Mai târziu în acel an, ea a colaborat cu ColourPop Cosmetics pentru a lansa colaborarea cosmetică în ediția limitată KaePop. În 2020, Tran a fost distribuită ca Genevieve în serialul FOX „Deputy”. Proiectele ei viitoare includ „The Chosen Show” și „Embattled”.

Viața personală: Ea este recunoscută pe scară largă pentru că este iubită din nou, din nou, a lui Chris Brown . Ea a început să se întâlnească cu după ce relația lui cu Rihanna sa încheiat, când a ieșit la iveală că el la bătut pe cântăreț. Karrueche Tran Chris Brown s-au întâlnit ori de câte ori ori și Rihanna nu a căutat să fie din nou un cuplu. Karrueche și Chris s-au despărțit în 2015, după ce a apărut vestea că Brown are o fiică cu o altă femeie. Tran a primit un ordin de restricție temporar de 100 de metri împotriva lui Brown, care în cele din urmă a fost transformat într-un ordine de restricție de 5 ani împotriva lui Brown în februarie 2017. A început să se întâlnească cu fostul fotbalist Victor. Cruz în 2017.

Articolul precedentCarter Beauford
Articolul următorMichael Dell

Related Articles

Ultimele articole