Joseph Simmons AKA Rev Run

Care este valoarea netă a lui Joseph Simmons AKA Rev. Run?

Joseph Simmons este un rapper, DJ și producător american care are o netă de 60 de milioane de dolari. Simmons a devenit un nume cunoscut în anii 1980 ca membru fondator al grupului de hip-hop Run-DMC, primul grup de hip-hop care a avut un album de aur („Run–DMC” din 1984) și un disc de platină ( „Regele” din 1985). Stâncă”). Simmons a început să folosească numele „Rev. Run” după ce a fost hirotonit ca pastor penticostal și a găsit succes la televiziune ca vedetă a serialului de realitate MTV „Run’s House” din 2005 până în 2009. În 2008, a lansată cartea „Take Back Your Family: A Challenge to America’s Parents”, pe care a scris-o împreună cu soția sa, Justine.

Tinereţe

Joseph Simmons sa născut Joseph Ward Simmons pe 14 noiembrie 1964, în Queens, New York. Mama lui, Evelyn, a lucrat ca administrator de parc pentru Departamentul de Parcuri și Recreere din New York, iar tatăl său, Daniel, a predat istoria negrilor și a lucrat ca supraveghetor de prezență la școală. Frații mai mari ai lui Joseph sunt artistul Danny Simmons și co-fondatorul Def Jam Records, Russell Simmons.

Carieră

Înainte de a fonda Run-DMC împreună cu Darryl McDaniels („DMC”) și Jason Mizell („Jam Master Jay”), Simmons a făcut dintr-o parte-un grup hip-hop numit The Force. Run-DMC a semnat un contract cu Profile Records și a lansat single-ul „It’s Like That/Sucker MCs” în 1983, urmat de albumul lor de debut echivalent pe 27 martie 1984. „Run-DMC” a atins vârful pe locul 14. pe „ Billboard” Topul albumelor R&B/Hip-Hop, următorul album al grupului, „King of Rock” din 1985, a ajuns pe locul 12. Run-DMC a lansat apoi 3x Platinum „Raising Hell” (1986), care a ajuns pe locul 1 în topul Top R&B/Hip-Hop Albums și pe locul 3 în topul „Billboard” 200; albumul a câștigat, de asemenea, o nominalizare la Grammy pentru cea mai bună interpretare R&B a unui duo sau grup cu voce. Grupul și-a urmat albumul multi-platină cu „Tougher Than Leather” (1988), „Back from Hell” (1990), „Down with the King” (1993) și „Crown Royal” (2001). Mizell a fost ucis în 2002, ducând la desființarea Run-DMC

În timpul carierei de aproape 20 de ani a lui RunMC, grupul a lansat câteva single-uri populare, inclusiv „Christmas in Hollis” (1987), „Run’s House” (1988) și „Down with the King” (1993) și coperta lor din 1986. din „Walk This Way” de la Aerosmith a fost platină și a ajuns pe locul 4 în topul „Billboard” Hot 100. Grupul a obținut multe premiere în genul hip-hop, devenind primul act care a îmbrăcat coperta revistei „Rolling Stone” și a difuzat videoclipuri muzicale pe MTV, iar albumul lor „Raising Hell” a fost primul disc multi-platină al genului. Albumul a fost inclus în Registrul Național de Înregistrări al Bibliotecii Congresului în 2018, o onoare rezervate înregistrărilor care sunt considerate a fi „semnificative din punct de vedere cultural, istoric sau estetic”. Run-DMC

În 2005, Simmons a lansat un album solo, „Distortion”, și single-ul său „Mind on the Road” poate fi auzit în jocul video „Madden NFL 06”. În acel an, el a apărut și pe single-ul „Song 4 Lovers” de Liberty X, o trupă pop din Marea Britanie, Joseph a concurat la show-ul „The Weakest Link” în 2002 și a fost votat pe locul la treilea. ; acest episod „Rap Stars” este prezentat și pe Jermaine Dupri, Nate Dogg și Xzibit. În 2005, familia Simmons a început să apară în reality show-ul „Run’s House”, care a difuzat 59 de episod în șase sezoane. Ulterior, Joseph a jucat și a produs „Rev Run’s Renovation” (2014-2015), care a fost difuzat pe HGTV și DIY Network, „Rev Run’s Sunday Suppers” de la Cooking Channel (2014-2016) și „Travel Channel” ( 2019). Simmons a fost vedeta filmului „All About the Washingtons” (2018) de la Netflix, care a jucat împreună cu soția sa și a rulat timp de 10 episoade, iar el a fost producător la emisiunea respectivă, precum și la „Daddy’s Girls” (2009), un MTV. reality show care le-a jucat pe fiicele sale cele mai mari, Vanessa Simmons si Angela Simmons. (2019). Simmons a fost vedeta filmului „All About the Washingtons” (2018) de la Netflix, care a jucat împreună cu soția sa și a rulat timp de 10 episoade, iar el a fost producător la emisiunea respectivă, precum și la „Daddy’s Girls” ( 2009), un MTV. reality show care le-a jucat pe fiicele sale cele mai mari, Vanessa Simmons si Angela Simmons. Simmons a fost vedeta filmului „All About the Washingtons” (2018) de la Netflix, care a jucat împreună cu soția sa și a rulat timp de 10 episoade, iar el a fost producător la emisiunea respectivă, precum și la „Daddy’s Girls” ( 2009), un MTV. reality show care le-a jucat pe fiicele sale cele mai mari, Vanessa Simmons si Angela Simmons. Simmons a fost vedeta filmului „All About the Washingtons” (2018) de la Netflix, care a jucat împreună cu soția sa și a rulat timp de 10 episoade, iar el a fost producător la emisiunea respectivă, precum și la „Daddy’s Girls” ( 2009), un MTV. reality show care le-a jucat pe fiicele sale cele mai mari, Vanessa Simmons si Angela Simmons.

Getty

Viata personala

Joseph și Valerie Vaughn s-au căsătorit în 1983 și au avut împreună cu Joseph Jr. („JoJo”) și fiicele Vanessa și Angela înainte de a divorța în 1992. Simmons sa căsătorie cu Justine Jones în iunie 1994 și i-au întâmpinat pe fiii lui Daniel („Diggy”. „) și Russell („Russy”) și fiica Victoria împreună. Din păcate, Victoria a murit la scurt timp după nașterea ei, în 2006, din cauza unui defect congenital numit omfalocel, care provoacă creșterea organelor. în afara corpului. Moartea Victoriei a fost documentată pe „Run’s House”, astfel încât să poată vedea cum a tratat familia tragediei. Joseph și Justine au adoptat o fetiță, Miley, în 2007. 

Premii și nominalizări

După ce Simmons a fost hirotonit ca pastor, mentorul său, E. Bernard Jordan, ia acordat „Premiul Protejat al Anului” în 2004. În 2007, Premiile Urbane BMI l-au numit pe Joseph o icoană BMI. Cu Run-DMC, a câștigat un Grammy Lifetime Achievement Award în 2016 și două Soul Train Awards în 1987, Cel mai bun single rap pentru „Walk This Way” și Cel mai bun album rap pentru „Raising Hell”. Grupul a câștigat, de asemenea, nominalizări ale American Music Awards și MTV Video Music Awards și au fost incluse în Rock and Roll Hall of Fame în 2009.

Imobiliare

În 2003, Simmons a plătit 1,6 milioane de dolari pentru o casă în Saddle River, New Jersey. Casa cu 6 dormitoare, care a servit drept decor pentru „Run’s House”, a fost renovată de Justine și are un studio de înregistrări, home theater și teren de baschet interior. Joseph și Justine au scos casa pe piață pentru 5,3 milioane de dolari în 2005, apoi au re-listat-o ​​​​pentru 5,5 milioane de dolari în 2007.

Related Articles

Ultimele articole