Jessica Simpson cheltuieste 25.000 de dolari pentru fiecare episod

Jessica Simpson cheltuieste 25.000 de dolari pentru fiecare episod

Jessica Simpson cheltuieşte 25.000 de dolari pentru fiecare epjessica-simpsonisod din noul său show- “The Price of Beauty”, pentru a fi aranjată de stiliştii săi personali.

Cântăreaţa este foarte strictă în ceea ce priveşte aspectul său fizic atunci când intră pe platourile de filmare. Ea vrea ca totul să fie perfect drept pentru care nu se uită la bani când vine vorba de machiaj, haine şi coafură.

“Pregătirile pentru fiecare episod o costă 25.000 de dolari. Şi-a adus cu ea stiliştii personali care sunt mult mai costisitori decât cei ai lui J.Lo”, a declarat o sursă pentru presa americană.

Conducerea postului de muzică VH1, care este responsabil pentru realizarea show-ului Jessicăi, este revoltată de bugetul pe care aceasta l-a alocat înfăţişării sale.

Cu toate acestea reprezentanţii postului tv nu au făcut nici o declaraţie publică cu privire la aceste cheltuieli.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al cântăreţei a insistat că toată lumea este fericită şi că nimeni nu are nici o problemă cu banii cheltuiţi de vedetă.

“Un buget a fost aprobat când s-a încheiat înţelegerea pentru shjessica-simpson1ow. Toate părţile implicate sunt satisfăcute”, a declarat Cindi Berger, purtătorul de cuvânt al Jessicăi.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole