Jadakiss

Care este valoarea netă a lui Jadakiss?

Jadakiss este un rapper american care are o netă de 6 milioane de dolari. Jadakiss este membru al grupului The Lox și al colectivului de hip-hop Ruff Ryders și este unul dintre cei trei proprietari ai mărcii cunoscute sub numele de D-Block Records. A lansat albumul solo de studio, precum și patru albume cu The Lox și a lansat o platformă de conținut multimedia, SoRaspy, împreună cu prietenul său Jay Jackson. Jadakiss a câștigat o nominalizare la Grammy pentru cea mai bună colaborare rap/sung pentru „Why” (împărtășită cu Anthony Hamilton) în 2005, iar în 2003, a fost nominalizat pentru cel mai bun videoclip feminin pentru „Jenny from the Block” (împreună). cu Jennifer Lopez și Styles P ) de către MTV Video Music Awards Japan. În 2004, „Why” a ajuns pe locul 11 ​​în topul „Billboard” Hot 100, pe locul 3 în topul Hot Rap Songs și pe locul 4 în topul Hot R&B/Hip-Hop Songs. În 2014,

Tinereţe

Jadakiss sa născut Jason Terrance Phillips pe 27 mai 1975, în Yonkers, New York. A devenit interesat de muzica hip-hop de la o vârstă fragedă, când avea 12 ani, părinții i-au cerut să înceapă să câștige bani, așa că a început să vândă droguri. După ce a văzut oameni freestyle rapând pe stradă, Jadakiss a decis să câștige bani făcând asta, iar freestyleingul a făcut să-i cunoască pe Styles P și Sheek Louch, care aveau să devină prieteni și colaboratorii de multă vreme.

Carieră

Jadakiss a intrat într-o competiție de freestyle din Florida la vârsta de 12 ani și a atras atenția Ruff Ryders Entertainment. A format grupul rap The Warlocks cu Louch și Styles P, iar după ce a cunoscut-o pe Mary J. Blige, ea ia dat demo-ul grupului lui Puff Daddy. Vrăjitorii au fost semnat cu Bad Boy Entertainment și și-au scurtat numele în The Lox. Grupul a apărut pe LP-ul „Fuck What You Think” al The Main Source în 1994, pe piesa „Set it Off”. The Lox a scris apoi și a cântat pe mai multe piese cu alți artiști Bad Boy, precum „Honey” a lui Mariah Carey, „It’s All About the Benjamins” de Puff Daddy, „Last Day” de la The Notorious BIG și „Can ‘t” de la Mary J. Blige. Scoate-te din minte.” The Lox a avut primul lor hit atunci când tributul lor Notorious BIG „

Jadakiss a lansat primul album solo, „Kiss Tha Game Goodbye”, în august 2001, și a fost certificat Gold și a prezentat single-urile „We Gonna Make It”, „Knock Yourself Out” și „Put Ya Hands Up”. Următorul său, „Kiss of Death” din 2004, a fost, de asemenea, de aur și a ocupat primul loc în topul „Billboard” 200, în topul Topului albumelor R&B/Hip-Hop și în topul celor mai bune albume rap. Single-ul „Why” (cu Anthony Hamilton) a fost un hit și a stârnit controverse din cauza versiunii „De ce Bush a dărâmat turnurile?”, cu referire la 9/11. În 2007, Jadakiss a semnat cu Roc-A-Fella Records, casa de discuri a lui Jay-Z, iar doi ani mai târziu, a lansat albumul „The Last Kiss”, care a ajuns pe locul 1 în topurile Top Rap Albums și Topul albumelor R&B/Hip-Hop. A părăsit casa de discuri în 2010 și a lansat un mixtape-ul „Consignment” în 2012, urmat de albumul „Top 5 Dead or Alive” în 2015. La fel ca cele două albume ale sale anterioare, „Top 5 Dead or Alive” a ajuns și pe locul 1 în Top. Albume R&B/Hip-Hop și Topuri cu album rap. În 2016, The Lox a lansat „Filthy America…It’s Beautiful”, primul lor album din 2000, iar în anul următor, Jadakiss a făcut echipă cu Fabolous pentru albumul „Friday on Elm Street”. În 2020, Jadakiss a lansat al șaselea album solo, „Ignatius”, iar The Lox a lansat albumul „Living Off Xperience”. Topuri B/Hip-Hop Albums și Top Rap Albums. În 2016, The Lox a lansat „Filthy America…It’s Beautiful”, primul lor album din 2000, iar în anul următor, Jadakiss a făcut echipă cu Fabolous pentru albumul „Friday on Elm Street”. În 2020, Jadakiss a lansat al șaselea album solo, „Ignatius”, iar The Lox a lansat albumul „Living Off Xperience”. Topuri B/Hip-Hop Albums și Top Rap Albums. În 2016, The Lox a lansat „Filthy America…It’s Beautiful”, primul lor album din 2000, iar în anul următor, Jadakiss a făcut echipă cu Fabolous pentru albumul „Friday on Elm Street”. În 2020, Jadakiss a lansat al șaselea album solo, „Ignatius”, iar The Lox a lansat albumul „Living Off Xperience”.

(Fotografia de Bennett Raglin/Getty Images)

Viata personala

Jadakiss este tatăl fiului Jae’Won, al fiicei Jaidyon și al gemenilor Josh și Jamir, iar anterior sa întâlnit cu Winter Ramos, cel mai cunoscut pentru că a jucat în serialul de realitate VH1 „Love & Hip Hop”. În iulie 2004, Jadakiss a fost oprit în Carolina de Nord după ce un pasager a aruncat petarde pe geamul lui SUV. Ofițerii de poliție au găsit marijuana și două pistoale de calibru .45 în mașină și i-au dat citații lui Jadakiss pentru disimulare de arme și posesie de marijuana. În 2006, el stătea într-o mașină cu alți patru bărbați în Yonkers, la ora 5 dimineață, când poliția sa apropiat de vehicul pentru că credea că șoferul se comportă ciudat. Ofițerii au găsit o armă încărcată care fusese considerată furată, iar toți cei aflați în vehicul au fost arestați și acuzați de posesia unei arme de foc furate. Jadakiss avea o cantitate mică de marijuana la acea vreme, așa că a fost acuzat și deținere de marijuana. În 2009, poliția a percheziționat apartamentul lui Jadakiss din Yonkers și a arestat doi bărbați acuzați de droguri după ce a găsit marijuana și heroină în casă. Jadakiss era în turneu în momentul incidentului și a lansat o declarație în care a spus că nu a fost implicat.

Jadakiss și 50 Cent au început să se ceartă în 2004, după ce a apărut pe piesă. Jadakiss a lansat apoi mai multe piese despre 50 Cent, inclusiv „Problem Child” și „Checkmate”, iar mai târziu la provocat pe 50 Cent să lupte cu el pentru 1 milion de dolari la Madison Square Garden, dar 50 Cent la refuzat. Cei doi și-au încheiat în cele din urmă cearta, iar în octombrie 2009, Jadakiss a cântat la 50 Cent’s ThisIs50 Festival. În 2019, a fost dezvăluit că lui Jadakiss îi place să comande o pizza numai cu crustă, deoarece crusta a fost întotdeauna partea lui preferată când era copil și „lista lui de găleți era să mergi mereu la pizzerie și să încerce să comanzi doar crusta” .

Articolul precedentSinead O’Connor
Articolul următorMagnus Carlsen

Related Articles

Ultimele articole