In forma maxima!

La mare sau la munte, cele mai in voga sporturi trebuie incercate macar o data. Sa nu zici ca nu stii ce ai pierdut! Afla totul despre ele!
act_mtnbMountainboarding. Alernativa la snowboarding pentru zilele fara zapaa, este un  sport care nu necesita un instructor, deci nu ai costuri pentru lectii, insa e nevoie de timp pentru a te roda pe teren accidentat. Echipament: placa mountainboard si protectii pentru maini, coate, spate, genunchi, poesterior si casca. Unde se practica? Oriunde exista dealuri sau pante. In parcuri, pe asfalt, la munte sau pe teren accidentat.

Windsurfing. Spre desosebire de kitesurfing, windsurfingul are o vela speciala pentru directie. Placa este mai mare comparativ cu cea dee kitesurfing, deci este mai greu de practicat. Ai nevoie de cursuri. Echipament: placa si vela de windsurf, ham special pentru prinderea de vela. Unde se practica? La Marea Neagra si pe lacurile amenajate, unde este vant constant. Tips: pe windguru.com afli prognoza meteo, precum si locatiile unde este vant. Cursurile costa aproximativ 150 de euro si dureaza zece ore. Costuri totale: aproximativ 950 de euro.

Landkiting. Este varianta pe pamant a kitesurfingului. Foloseste o placa de mountainboard in locul kiteboardului de apa. Necesita cursuri pentru kiting. Echipament: mountainboardul, kite si harness, plus protectii. Unde se practica? Pe teren plat de obicei, acolo unde este vant constant. Se poate practica si la malul marii, unde plajele sunt intinse si cu nisipul batatorit.

Kitesurfing. Un sport pentru care se foloseste forta eoliana pentru a te trage pe apa, pe o placa numita surfboard sau kiteboard. Ia lectii inainte! Echipament: kiteboard, zmeu, harness si , alternativ, neopren. Unde se practica? La Marea Neagra sunt locatii special amenajate, precum Kazeboo, Navodari. Pret extrem: o ora de curs costa 70 de euro, iar un curs complet, in urma caruia primesti un atestat recunoscut international, 350 de euro. In total ajungi la aproximativ 1500 euro.

Articolul precedentPofta de dulce mult aduce?
Articolul următorSunetul muzicii

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole