In care zeita te regasesti?


Dintre toti zeii Greciei Antice, care crezi ca este cel care te protejeaza sau in care te regasesti? Citeste mai jos, si vezi cu care te identifici.

pic_cosmetica02Afrofita – zeita a iubirii, a frumusetii si a placerilor vietii. Afrodita iti da un farmec aparte, cu care ii cuceresti pe toti din jur. Modul in care reusesti sa eviti problemele il face pe iubitul tau sa vrea sa imparta viata cu tine. Ai un dezvoltat simt artistic si iti doresti cateodata, singuratate pentru a medita in liniste. Iubesti lectura, discutiile, plimbarile in aer liber. Esti o persoana vesela, copilaroasa, afectuoasa. Esti imaginea zeitei care te protejeaza: tandra si senzuala.

Artemis – in viata esti ghidata de zeita vanatorii si a naturii. Esti o fire independenta si luptatoare, dar in acelasi timp, o romantica incurabila. Oscilezi intre a fi visatoare si realista, meditativa si activa, traind intr-o armonie deplina a sufletului si a mintii. Lupti sa-ti depasesti limitele, iar la serviciu stii cum sa te impui in fata colegilor. Esti originala si porti imaginea zeitei care te protejeaza: seducatoare dar in acelasi timp decisa.

Hera – zeita pamantului, a casei si a familiei. Hera este cea care iti da intuitie si dorinta de perfectiune. O fire vulnerabila, in dragoste traiesti momente de profunda armonie si intelegere. Esti afectuoasa si tandra dar in acelasi timp si geloasa. Gelozia iti dicteaza de cele mai multe ori actiunile. Esti o fire prietenoasa, discreta si pozitiva. Imaginea ta: o persoana fragila dar mandra si uneori chiar orgolioasa.

Atena – zeita razboiului si a victoriilor. Atena iti da pasiunea cu care te avanti in afaceri. In dragoste esti posesiva si impulsiva. Ori traiesti o mare iubire, ori esti pe cont propriu. Daca iubitul tau vrea sa nu te piarda trebuie sa iti demonstreze ca si el este un mare “ razboinic”. Esti o fire riguroasa, uneori agresiva, alteori avand un ascutit simt al umorului. Imaginea zeitei : libera si pasionala.

Articolul precedentCe este normal?
Articolul următorDanseaza ca Shakira

Related Articles

1 COMENTARIU

  1. […] Dintre toti zeii Greciei Antice, care crezi ca este cel care te protejeaza sau in care te regasesti? Citeste mai jos, si vezi cu care te identifici. Afrofita – zeita a iubirii, a frumusetii si a placerilor vietii. Afrodita iti da un farmec aparte, cu care ii cuceresti pe toti din jur. Modul in care reusesti […] Love Site […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole