Horoscopul lunii ianuarie 2009

Horoscopul lunii ianuarie 2009

Citeste ce iti rezerva astrele pentru prima luna din anul 2009!

STARUL ZODIEI
REGELE JUAN CARLOS AL SPANIEI (5 ianuarie 1938) horoscop

Generalul-dictator Francisco Franco a fost inspirat cand l-a desemnat pe Printul Juan Carlos drept succesorul sau la conducerea Spaniei. Probabil ca a intuit vocatia monarhica a acestuia, pe care orice astrolog o poate depista dintr-o privire: Jupiter, Marele Benefic, domneste impreuna cu Luna in casa a X-a, a rangului, functiei si prestigiului, iar Venus, stapana hartii, e conjuncta cu „regalul” Soare, care, la randu-i e conjunct cu stralucitoarea stea Vega (Alpha din Lira), promitatoare de faima si bogatie.

BERBEC- 21.03-20.04 Ai sanse frumoase pe taramul carierei. Te impui croindu-ti drumul cu energie, curaj si eficienta. Abia astepti sa lupti pentru ceva, sa cuceresti o reduta, sa mai urci o treapta. Gratie inegalabilului talent mobilizator, ai succes in proiectele colective si te bucuri de o mare popularitate. Prietenii si protectorii te sustin, adeptii te urmeaza. Sentimental, esti in asteptare…

TAUR – 21.04-21.05 Cu o sustinere planetara deosebit de solida, luna asta izbutesti cu brio cam tot ce-ti propui. Este ca si cand cineva ti-ar netezi calea si ti-ar presara-o, din loc in loc, cu ocazii favorabile. Ultima decada poate fi fabuloasa in termenii succesului profesional sau ai imaginii si statutului social. Poti avea insa unele surprize neplacute din partea copiilor sau prietenilor.

GEMENI- 22.05-21.06 Gratie farmecului personal, te bucuri de inlesniri si mici sanse in cariera, care ar mai putea fi marcata de o schimbare in a doua parte a lunii. Bine aspectat, Marte iti aduce initiativa in afaceri, investitii profitabile, castiguri suplimentare sau alte avantaje materiale. Un succes legat de studii, ca latorii sau relatii la distanta este de asteptat in ultima decada.

RAC- 22.06-22.07 Toata energia si tot interesul ti se indreapta spre ceilalti. Evenimentele de varf pot privi cuplul, asocierile, rivalitatile, procesele sau poate ca pur si simplu duci o viata sociala foarte intensa, participand la diverse intalniri, eventual chiar… organizandu-le! Te consumi destul de mult, dar, per total, iesi bine. In zona financiara se profileaza un castig in decada a treia.

LEU – 23.07-22.08 O luna incarcata, cu multa munca si tot felul de obligatii, in care reusesti doar daca te organizezi foarte bine. Lucrand sistematic, poti face intr-o luna cat altii intr-un an si, in plus, poti sa-ti sporesti veniturile, lucru deloc de neglijat intr-o perioada in care finantele nu sunt prea sigure. Ultima decada promite optimism, noroc in dragoste si succes colaborari.

FECIOARA – 23.08-22.09 Ianuarie vine cu un plus de vigoare fizica si cu un impuls irezistibil de a-ti incerca norocul. Stii sa te pui in valoare si sa-ti prezinti marfa, ai o excelenta viteza de reactie, care te ajuta sa exploatezi in favoarea ta situatiile avantajoase si sa atingi succesul. Energia sexuala si deschiderea spre experimente amoroase se amplifica. Resimti tentatia riscului si aventurii…

BALANTA – 23.09-22.10 Caminul si proprietatile preiau primul loc in interesele tale. Este zona in care actionezi, iei masuri, cheltuiesti energie si timp. Poate ca redecorezi casa, te muti, intreprinzi ceva legat de un teren sau te implici in rezolvarea unei probleme de familie. In munca, sunt incurajate schimbarea si innoirea. Satisfactiile cele mai mari ti le aduc dragostea sau copiii.

SCORPION- 23.10-21.11 Iata o luna plina de vioiciune, miscare si demersuri! Rotitele mintii se invart rapid, nascand usor idei si solutii, ai o uimitoare putere de convingere, iar abordarile tale urmaresc rezultate concrete. Ianuarie are insa si accente amoroase, propunandu-ti o alta viziune asupra iubirii: mai independenta, mai dezinhibata, mai sincera.

SAGETATOR – 22.11-21.12 Motivatia care te anima este una financiara – banii stau la originea tuturor initiativelor si actiunilor tale si este posibil chiar sa-ti dea tarcoale ganduri de afaceri. Pe de alta parte, ianuarie te provoaca sa-ti largesti orizontul cunoasterii: te informezi, urmezi cursuri, schimbi pareri, te misti. Ultima decada este favorabila succesului la examene si negocieri.

CAPRICORN – 22.12-20.01 Cu Soarele si cu Marte in Capricorn, ai forta, vointa si oportunitati. Ai sanse mari de succes daca preiei initiativa, te implici, te zbati. Actiunile intreprinse cu pasiune si spontaneitate iti reusesc mai bine decat cele planificate. Debordezi de energie fizica si sexuala. Ai magnetism si atragi fara efort, dar in acelasi timp iti face placere sa provoci, sa cuceresti.

VARSATOR – 21.01-19.02 Jupiter intra in Varsator pe 5 ianuarie, promitandu-ti un an de entuziasm, sansa, dorinta de expansiune si planuri marete. Deocamdata, te afli intr-o perioada de bilant si gestatie. Trezirea se produce in ultima decada, cu o oportunitate deosebita, oferita de conjunctia Soare-Jupiter, si cu o propunere de innoire la nivelul relatiilor, adusa de eclipsa de soare din 26.

PESTI – 20.02-20.03 Trecerea seducatoarei Venus prin Pesti iti confera o mare disponibilitate afectiva si un farmec special. Dragostea si cuplul sunt, bineinteles, in prim-plan, dar un impact marit asupra vietii cotidiene il au si colaborarile, prietenia si toate relatiile sociale. Nu e loc pentru singuratate sau actiune individuala ? totul se face in pereche, in echipa, in asociere.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole