Horoscopul lunar – luna octombrie 2008

Horoscopul lunar – luna octombrie 2008

Cele mai influente configuratii planetare din luna octombrie 2008
Saturn in opozitie cu Uranus – cu efect asupra intregii luni octombrie.

Desi aspectul exact se formeaza pe 4 noiembrie, el este deja operational pe parcursul intregii luni octombrie. Configuratia este bulversanta, pentru ca opune doua principii antagonice. Fiindca Saturn patroneaza structura, iar Uranus anarhia, conflictul celor doua planete poate aduce dezordine, tulburari si instabilitate.

La nivel macro, opozitia Saturn-Uranus creste riscul de dificultati politice si administrative, de disfunctii institutionale, de subminare a puterilor instituite, poate chiar de catastrofe naturale. De notat ca opozitia Saturn-Uranus poate fi nefasta financiar, semnand perioade de depresiune, de prabusire a pietei imobiliare si de crize ce se succed in cascada. Daca in toamna lui 2008 astefel de evenimente vor putea fi tinute in frau, depinde doar de puterea lui Jupiter, care, aspectandu-i armonios atat pe Saturn cat si pe Uranus, ar putea sa joace rol de mediator sau atenuator.

La nivel personal, opozitia aduce o perioada de dezorganizare, de ravasire a sistemelor de valori, lipsa de perseverenta, adversitati sau accidente.

Jupiter in trigon cu Saturn – cu efect asupra intregii luni octombrie.

Un trigon exact s-a produs in septembrie, altul se va produce in noiembrie, iar aspectul ramane activ si in octombrie. Aduce oportunitati de expansiune si progres. Favorizeaza actiunea inteleapta, corecta si organizata, permite transpunerea idealurilor in initiative concrete.

Influentele trigonului Jupiter-Saturn pot fi folosite pentru a cladi sau consolida o proprietate, o afacere, o cariera, o relatie. Bine speculat, aduce rezultate durabile. ?ansele trebuie insa sesizate si exploatate, pentru ca altfel se pot risipi. In unele cazuri, aspectul se poate limita la a mai domoli opozitia Saturn-Uranus.

Mercur in careu cu Jupiter – cu efect aproape asupra intregii luni octombrie, foarte puternic in prima decada, diluat in cea de-a doua si puternic in ultima. Perioada neobisnuit de extinsa a influentei se datoreaza faptului ca Mercur retrogradeaza tocmai in zona careului cu Jupiter.

La nivel macro, disonantele Mercur-Jupiter scot in evidenta subiecte ca lipsa de onestitate, abuzul de incredere, inselatoria, furtul, minciuna sau promisiunile neonorate si aduc neplaceri cauzate de erorile de comunicare sau de judecata, neatentie sau lipsa de indemanare.

Careul Mercur-Jupiter este defavorabil calatoriilor, tranzactiilor, negocierilor, acordurilor, contractelor sau proceselor si creste riscul de accidente si cataclisme naturale.

Soarele in careu cu Jupiter – cu efect in prima decada a lunii octombrie.

Aspectul inclina la excese, imprudente, risipa, lacomie, ostentatie, aroganta si reactii exagerate. Fiindca Soarele face concomitent o conjunctie cu Mercur retrograd, configuratia potenteaza mult careul Mercur-Jupiter descris la paragraful de mai sus.

Soarele in trigon cu Neptun – cu efect in decada a doua a lunii octombrie. Aspectul favorizeaza inspiratia si intuitia. Imprima tendinte idealiste, spirituale, artistice, altruiste si romantice.

Marte in sextil cu Jupiter – cu efect in ultima decada a lunii octombrie. Aduce multa energie si hotarare, creste entuziasmul, optimismul, curajul, spiritul de initiativa si aventura. Succes in contracte, negocieri, afaceri.

Marte in sextil cu Saturn – cu efect in ultima saptamana din octombrie si prima saptamana din noiembrie. Creste hotararea, rezistenta si spiritul de organizare. Este favorabil luarii deciziilor.

Marte in trigon cu Uranus – cu efect in ultima saptamana din octombrie si prima saptamana din noiembrie. Insufla vitalitate, curaj, ingeniozitate, creativitate si creste dorinta de a actiona pentru a da viata ideilor si dorintelor. Favorizeaza schimbarile pozitive, progresul, experimentul, manifestarea unicitatii.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole