Horoscop – ZODIA RACULUI IN 2009

ZODIA RACULUI IN 2009
 


Cuvintele-cheie ale anului: Finalizare, piedici, transformări importante, directie noua, abandon, refuz, capăt de drum, sfârsit cu un nou început, despărtiri, pierderi, ghinion, vesti proaste, supărări.rac

Sfatul astrologului pentru 2009: nu te teme de schimbări radicale, lasă în urmă ceea ce nu îti mai este de folos, spune adio trecutului si piedicilor, închide un capitol pentru a începe un altul, uită, iartă, finalizează ceea ce se apropie de sfârsit!

Momente-cheie: finalul anului 2009
Perioade bune: 14 martie-22 aprilie, 1 august -16 octombrie
Perioade grele: 1 ianuarie – 4 februarie, 22 aprilie -31 mai

Aspecte planetare marcante în 2009, doar pentru o anumită parte a nativilor:
Încercati de:
•opozitia cu Pluto (doar cei din primul decan al zodiei) | Cum te influenteaza Pluto?
•careul cu Saturn (doar cei din primul decan al zodiei, dupa 30.10.2009, după ce Saturn va intra în Balantă) | Cum te influenteaza Saturn?
•opozitia cu Nodul Nord (doar cei din ultimul decan al zodiei, dupa 27.07.2009, după ce Nodul Nord va intra în Capricorn) | Cum te influenteaza Nodul Nord?
Sprijiniti de:
•sextilul cu Saturn (doar cei din ultimul decan, pana pe 29.10.2009, cât timp Saturn se mai află în Fecioară) | Cum te influenteaza Saturn?
•trigonul cu Uranus (doar cei din ultimul decan al zodiei) | Cum te influenteaza Uranus?


2009 – ANUL TRANSFORMĂRILOR PROFUNDE

Este un an dificil în tot ce implică relatia ta cu ceilalti, de la partenerul de viată până la asociatii de afaceri, cu riscul de a rupe multe relatii care au mers bine ani de zile. Căsnicii cu state vechi, prietenii de o viată, parteneriate rentabile se pot destrăma acum din cauza unor decizii pripite, din cauza unor interventii negative sau ca o urmare firească a unor evenimente marcante.rac1
 Multi Raci se gândesc la căsătorie anul acesta, dar din păcate multe din căsniciile care se decid acum nu tin mult. Pot fi căsnicii marcate de violentă, de orgolii, de distantare lentă între parteneri, pentru că, la originea lor, nu au existat sentimente profunde, ci doar dorinta de a intra în rândul lumii sau alte interese ce nu au nici o legătură cu iubirea. Sigur că trece si dragostea prin cadru, dar nu se poate vorbi de cel mai fericit an pentru sufletul tău, deoarece sunt iubiri imposibile, nefericite, dureroase, cu probleme si piedici, cu gelozii si suspiciuni, cu despărtiri si schimbări drastice. Iubesti pe cineva care nu merită dragoste ta oarbă, care te poate manipula usor prin sex sau printr-o influentă ciudată asupra ta. Dacă bărbatii Raci – mai ales cei trecuti de prima tinerete – sunt cei mai interesati de căsătorie, femeile Rac sunt cele mai încercate în amor, trăind mai mult aventuri sau iubiri iluzorii, simtindu-se doar folosite… sexual.
 Sănătatea este în general bună, dar există câteva momente mai dificile pe parcursul anului când te poti astepta la surprize cauzate de stres, de oboseala psihică si de efort intelectual excesiv. Există riscul unei probleme care apare pe parcursul sau în urma unei călătorii, deci ai mai multă grijă de tine când pleci la drum.
Ai acces la bani care nu îti apartin , ca si cum a sosit vremea să intri în posesia unor sume pe care altii ti le încredintează tie, sub formă de dar, de sponsorizare, de împrumut sau mostenire. Dacă ai deschis vreo actiune judecătorească pentru a cere un drept bănesc, ai acum toate sansele să obtii victoria. Există si riscul unor fluctuatii financiare pe parcursul anului, de aceea trebuie să fii atent în ce investesti, pentru că ai putea fi atras de afaceri ciudate, care ascund multe hibe. Excesele financiare pot lăsa urme, de aceea ar fi bine să amâni toate deciziile financiare majore, pentru că, la primul impuls, poti face greseli din prea multă încredere în norocul tău. Îl ai, dar nu tot timpul…
Cariera este marcată de multe probe de încercare, în care îti sunt testate rezistenta, ambitia, răbdarea de a învăta lucruri noi si de a accepta schimbarea cu orice pret. Surprizele profesionale nu lipsesc, dar se pare că esti, cumva, obligat să urmezi un curs de specializare pentru a porni, ulterior, pe un alt drum profesional. Posibil să călătoresti mult în interes de serviciu sau pleci peste hotare după un job nou, oricum schimbi ceva în modul de lucru, considerând că este timpul unei înnoiri, renuntând la vechi în favoarea noului. Dacă vei încerca să devii mai modern, dacă vei face tot posibilul să-ti upgradezi cunostintele, dacă vei tine pasul cu timpurile actuale, te vei putea adapta usor oricărei surprize în carieră. 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole