Horoscop – ZODIA LEULUI IN 2009

ZODIA LEULUI IN 2009
 


Cuvintele-cheie ale anului: Iresponsabilitate, instabilitate, superficialitate, ezitare, capricii, schimbări, neseriozitate, maleabilitate, greseli, nepăsare, lene, veselie, lipsa de griji, distractii, prietenie.leu

Sfatul astrologului pentru 2009: fii optimist, vesel, nu-ti face griji din orice, relaxează-te, distrează-te, bucură-te de viată, fii copil, joacă-te, glumeste, nu pune la suflet, prefă-te că nu ai văzut lucrurile neplăcute, fă haz de necaz!

Momente-cheie: lunile februarie si noiembrie 2009.
Perioade bune: 22 aprilie – 31 mai, 26 august – 20 septembrie,16 octombrie – 31 decembrie
Perioade grele: 4 februarie – 14 martie, 31 mai -11 iulie

Aspecte planetare marcante în 2009, doar pentru o anumită parte a nativilor:
Încercati de:
•opozitia cu Jupiter (toti nativii zodiei, pe rând, pe parcursul anului, cât timp Jupiter traversează zodia Vărsătorului) | Cum te influenteaza Jupiter?
•opozitia cu Nodul Nord (doar cei din prima jumătate a zodiei, pana pe 27.07.2009, cât timp Nodul Nord se află în Vărsător | Cum te influenteaza Nodul Nord?)
•opozitia cu Neptun (doar cei născuti în ultimul decan al zodiei) | Cum te influenteaza Neptun?
Sprijiniti de:
•sextilul cu Saturn (doar cei născuti în primele zile ale zodiei, dupa 30.10.2009, după ce Saturn va intra în Balantă) | Cum te influenteaza Saturn?


2009 – ANUL OPTIMISMULUI SI AL BUNEI DISPOZITII

Este un an incitant pentru tine, în care esti încercat intens. Esti nevoit să arăti lumii o altă fatetă a personalitătii tale, contactul cu societatea fiind cel mai provocator plan al acestui an. Piedicile nu vor lipsi, dar toate au rolul de a te ambitiona, de a te face să lupti pentru ceea ce îti doresti si să scoti la iveală toate calitătile zodiei tale.leu1
Iubirea poate fi frumoasă, anul acesta, cu sansa de a ajunge la căsătorie foarte repede. A sosit vremea să te asezi la casa ta, să faci copii, să îti asumi responsabilitătile de om căsătorit, norocul fiind de partea ta în acest sens. Ar trebui să profiti de un an atât de bun pentru nuntă, dar totul e să nu o faci repede, ci să fii sigur că decizia ta vine în urma unei relatii profunde, serioase, în care ati trecut amândoi prin suficiente probe de cuplu. Unii ar putea fi împinsi de la spate de societate să se căsătorească, altii de iminenta aparitiei unui copil, deci de obligatii, altii de graba părintilor, deci se poate vorbi de căsătorii obligatorii! Dacă cei doi îsi vor respecta reciproc libertatea si vor pune prietenia pe primul plan, sansele de a merge mai departe împreună sunt majore!
Este planul cel mai încercat al acestui an, deci trebuie să acorzi maximă atentie sănătătii. Apare riscul unei îmbolnăviri, a unei crize, a unor surprize neplăcute, dar cei mai vizati sunt cei în vârstă, care au deja boli instalate de multi ani si care par să se agraveze. Este neapărată nevoie de o serie de investigatii aprofundate, poate chiar de tratamente de durată, pentru că nu sunt simptome pe care le poti treci cu vederea.
Chiar dacă resimti multe limitări în privinta banilor, fiind nevoit să te bazezi numai pe salariu, poti conta pe contributia partenerului de viată. Dacă e să faceti investitii acum, partenerul va fi cel care si le va asuma, pentru că tu ai deja o serie de datorii mai vechi. Esti mai organizat în privinta banilor, nu te arunci în cheltuieli nechibzuite, ci faci tot posibilul să te rezumi doar la strictul necesar, pentru că îti este teamă de lipsuri si sărăcie. Surprizele nu vor lipsi, de aceea trebuie să eviti situatiile cu factor mare de risc si să înveti să faci sacrificii, care să mentină echilibrul în buget. Gândeste-te de o sută de ori înainte de a face un credit cu ipotecă, de a investi în confortul casnic, mai ales dacă mai ai si alte credite în derulare! Există sansa unei mosteniri sau a obtinerii, în instantă, a unui bun sau a unei sume care ti se cuvine de drept. Luptă pentru ceea ce îti apartine!
Este locul celor mai frumoase – dar si mai fabuloase – vise, deci ai grijă cât îti permiti să visezi! Marile tale teluri profesionale pot fi atinse doar prin colaborare cu ceilalti. Dacă ai preocupări artistice, acesta poate fi anul lansării tale, mai ales în pictură, poezie, muzică, televiziune si cinematografie. Totusi, cariera pare să fie si cea mai încercată zonă a existentei tale, calmul pe care îl doresti atât de mult fiind foarte des zdruncinat de situatii nedorite. Pentru succesul tău profesional, trebuie să înveti lectia modestiei, a umilintei, a renuntării si a sacrificiului, ceea ce, pentru un Leu este, desigur, cel mai dificil lucru! Locul de muncă este tensionat, cu riscul unor conflicte cu superiorii, pentru că ambitiile nu te lasă să rămâi în umbră. Dacă ti se cere să stai în banca ta, ti se cere imposibilul, pentru că nu suporti anonimatul, de aceea vei lupta tot anul pentru pozitia ta.
 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole