Horoscop 2019 compatibilitati – Afla cu ce zodie esti cel mai compatibil

Vreti sa stiti daca semnul zodiacal este compatibil cu partenerul dvs.? Cand dragostea vine in viata dvs., va fi convenabil sa tineti cont de compatibilitatea dvs. cu semnul partenerului dvs., desi exista multe variatii datorate ascensiunii, veti gasi mai jos un scurt ghid care va va indruma asupra modului in care viitorul dvs. partener ar putea fi dupa zodia in care este - horoscop 2019 compatibilitati.

Studiul astrologiei si al Tarotului ne invita sa descoperim un sens comun fascinant, care ne arata punctele de intalnire dintre cele doua tehnici. Ambele, atat astrologia cat si Tarotul, ne ofera posibilitatea de a accesa raspunsuri si solutii practice in ceea ce priveste relatiile, munca, sanatatea.

Cei familiarizati cu simbolurile si poseda cunostinte de baza de astrologie poate invata sa efectueze o citire carti de tarot dintr-o perspectiva astrologica, si vice-versa, puteti gasi cititori de tarot care gasesc in astrologie elemente care le vor permite o mai buna orientare in ceea ce priveste caracteristicile si circumstantele consultantului, prin intermediul semnelor zodiacului. Un jucator tarot care adauga astrologia ca si completare, va creste eficienta muncii sale.

Vrem intotdeauna sa stim ce inseamna viitorul pentru noi si daca suntem compatibili cu cealalta persoana. O citire carti tarot ne poate ajuta sa stim sa intelegem motivul pentru neintelegeri, despartiri sau pur si simplu de ce suntem indragostiti de cineva in special.

Ceea ce este expus mai jos sunt numai generalitatile fiecarui semn, fara a lua in considerare planetele care influenteaza fiecare in parte, in functie de data exacta a nasterii.

Berbec: Este compatibil cu Sagetatorul si Leul. El iubeste pasiunea exprimata de Leu si cat de ambitios este Sagetatorul. Va fi greu sa va plictisiti de aceste doua semne de foc.

Taur: Se intelege perfect cu Fecioara si Capricornul, deoarece impartaseste cu ele acea parte calma. In plus, acest semn al Pamantului apreciaza prudenta Fecioarei si seriozitatea Capricornului. O astfel de uniune este facuta sa reziste.

Gemeni: Este compatibil cu Varsatorul si Balanta, pentru ca prin aceste semne se simte in perfecta armonie. El iubeste acea parte inventiva a Varsatorului si capacitatea incredibila a Balantei de a socializa. Intre Gemeni si aceste doua semne, lucrurile functioneaza imediat.

Rac: Este compatibil cu Scorpionul si Pestii, cu care formeaza cupluri frumoase. El iubeste adancimea Scorpionului si empatia Pestilor.

Leu: Este compatibil cu Berbecul si Sagetatorul. La Berbec apreciaza foarte mult entuziasmul sau si la Sagetator felul sau de a fi atat de corect.

Fecioara: Formeaza perechi pline de armonie cu Taurul si Capricornul. Fecioara este foarte perfectionista si, prin urmare, apreciaza pragmatismul Taurului care il ajuta sa decida, si constanta Capricornului care ii ofera siguranta de care are nevoie.

citire carti tarot

Balanta: Se intelege perfect cu Gemenii si Varsatorul. El iubeste umorul bun si vibratiile bune ale Gemenilor si partea nebuna si libertina a Varsatorului.

Scorpion: Este compatibil cu Racul si cu Pestii. Aceste cupluri functioneaza perfect pentru ca la pasiunea Scorpionului se adauga intuitia Racului sau admiratia pentru bunatatea Pestilor.

Sagetator: Este compatibil cu Berbecul sau cu Leul. El iubeste indrazneala si partea antreprenoriala a Berbecului, dar ii place si modul in care Leul se impune in orice situatie.

Capricorn: Formati un cuplu exceptional cu Taurul si Fecioara. Din personalitatea Taurului apreciaza simplitatea si capacitatea de a-i umple cu incredere. La Fecioara iubeste umilinta si importanta pe care o da lucrurilor fundamentale din viata.

Varsator: Formeaza o pereche echilibrata cu Gemeni sau Balanta. Apreciaza usurinta cu care Gemenii se adapteaza la situatii noi, deoarece le permite sa faca adevarate nebunii. La Balanta iubeste simpatia sa extrema si cautarea de echilibru.

Pesti: Este compatibil cu Racul si cu Scorpionul. Apreciaza sensibilitatea Racului si partea sa sensibila si emotionala. La Scorpion este atras de personalitatea sa misterioasa.

In astrologie, numele planetelor corespund arhetipurilor universale continute in mitologia greco-romana: Mercur, Venus, Marte, Jupiter, Neptun etc. si casele astrologice (cele 12 domenii de experienta) reprezinta temele de baza ale vietii umane. Atat Arcana Majora cat si Arcana Minora au omologul lor in limba astrologica.

Ambele sisteme (astrologie si tarot) se completeaza reciproc intr-un mod fascinant si imbogatit. Similitudinea dintre cele doua tehnici este suficienta pentru a aprecia relatia dintre cele doua, dar diferentele intre ele sunt cele care ofera o noua perspectiva pentru citirea in comun.

Pe scurt, astrologia si Tarotul sunt doua metode diferite care se completeaza reciproc si propun alternative pentru a considera viata dintr-o alta perspectiva. Ambele tehnici ajuta la interpretarea, proiectarea, intoarcerea sau schimbarea a ceva ce poate fi considerat o problema, transformarea acesteia intr-o resursa de intelegere, eliberare, inspiratie si acceptare a responsabilitatii pentru ceea ce este considerata o destinatie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here