Cum sa atragi cititori pe blog prin advertoriale

Astazi, tot ce este nevoie pentru a lansa un blog este o tema, cateva clicuri de mouse si un sir de cuvinte pe care sa le publicati. Daca ati petrecut ceva timp online, veti vedea rapid ca exista suficient continut de calitate care merita impartasit.

Dar, in cele din urma, este nevoie de mai mult decat o prezenta online si continut convingator pentru a avea succes in ceea ce priveste blogging-ul. Daca nu aveti trafic, toate eforturile dvs. sunt o pierdere de timp. Avand in vedere acest lucru, aici sunt cateva sfaturi pentru a va ajuta sa luati masuri si sa incepeti sa va promovati continutul blogului pentru a construi trafic, a incuraja actiunile si pentru a creste vizibilitatea.

Totusi, urcarea pe scara Google cu postarile dvs. de blog necesita un pic mai mult decat un blog. Ca baza pentru a fi bine clasificat, continutul dvs. trebuie sa fie informativ si util cititorului, actualizat frecvent si unic (nu poate gasi aceasta informatie incredibila oriunde altundeva). Cu toate acestea, daca sunteti serios in ceea ce priveste clasarea de mai sus - acesta este doar inceputul. Suntem aici pentru a va oferi acele sfaturi suplimentare pentru a va oferi stimularea SEO blog-ul dvs. Indiferent daca ati inceput un blog sau ati adaugat o sectiune de blog pe site-ul dvs., pe abcseo.ro gasiti cele mai bune serivicii SEO pentru blogul dvs.

1. Gasiti subiectele potrivite

Nu trebuie sa fie surprinzator faptul ca multi scriitori pasionati cu bloguri probabil au acoperit deja subiectele despre industria dvs. Deci, cum puteti sa va asigurati ca postarile dvs. de pe blog se remarca pe Google? Prin cercetare.

Cercetarea cuvintelor cheie:

Scopul primei parti a cercetarii dvs. va fi acela de a gasi cele mai bune subiecte pentru a scrie despre directionarea unor cuvinte cheie de nisa in domeniul dvs. de expertiza. Doar un mic memento: cuvintele cheie sunt fraze care tind sa fie de 2 pana la 5 cuvinte. Prin inserarea acestor cuvinte cheie in continutul dvs., veti putea sa apareti in rezultatele respectivei interogari specifice. In mod ideal, ati alege cei mai populare termeni pentru a ajunge la un public mai larg si pentru a obtine mai multa atentie asupra postarilor dvs. Cert este ca utilizarea unui termen popular si mai larg este extrem de competitiva si va prezenta o gama variata de rezultate.

2. Postati frecvent

Inceperea unui blog implica multa munca. Nu va puteti astepta sa scrieti un post pe blog si sa asteptati ca vizitatorii sa inceapa sa se inghesuiasca. Blogging-ul este asemanator cu mersul la sala de sport: uneori este greu sa o faci in mod regulat, dar beneficiile sunt uriase. Nu spunem ca trebuie sa scrieti un post de 3000 de cuvinte in fiecare zi, dar puteti incepe prin a publica un mesaj saptamanal sau bi-saptamanal. Conform cercetarii, blogging-ul mai frecvent poate avea un impact mare asupra SEO.  De asemenea, o solutie pentru a creste traficul blogului nostru este sa cumparam advertoriale pe care sa le incorporam in blog.

3. Structurati continutul

Acest lucru poate parea destul de evident, dar imaginati-va o lume in care articolele nu aveau paragrafe, subpozitii sau titluri, iar textul ar aparea intr-o forma de tip constient. Oh, groaza! Intr-adevar, un post pe blog fara structura nu este o vedere frumoasa. Si motoarele de cautare ar fi de acord.

Prin urmare, pentru a oferi cititorilor dvs. cea mai buna experienta posibila, unele formate simple sunt foarte accesibile. In esenta, atunci cand decideti diferite formate pentru textul dvs., le dati o eticheta specifica in cod. Si, acesta este modul in care motoarele de cautare sunt capabile sa distinga intre diferite tipuri de text si ierarhia lor in cadrul unei pagini.

4. Optimizati-va postarile

Odata ce ati gasit cuvintele cheie si ati facut unele cercetari despre concurenta dvs., este timpul sa va ocupati de articolul dvs. SEO. Pentru optimizarea nivelului postului din blog, exista cateva sarcini pe care trebuie sa le indepliniti pentru a va asigura ca postarea este optimizata pe deplin. Cuvantul cheie principal al articolului dvs. trebuie inclus in urmatoarele locuri:

Titlul postului dvs. (H1)
Primul paragraf al postarii dvs.
Prima parte a titlului dvs. de SEO
Descrierea dvs. SEO
Adresa URL a paginii de postari pe blog
De cateva ori in postul insusi sau variatii ale acestuia

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here