Horoscop 2009 – ZODIA TAURULUI IN 2009

ZODIA TAURULUI IN 2009

 
Cuvintele-cheie ale anului: Ordine, încredere, maturitate, stăpânire, disciplina, hotărâre, rezistenta, luciditate, stabilitate, responsabilităti, experientă, sfaturi, contacte cu superiori, părinti, persoane în vârstă.taur

Sfatul astrologului pentru 2009: ia viata în serios, învată, maturizează-te, gândeste de zece ori înainte de a lua o decizie, fii cumpătat si serios în tot ce faci!

Momente-cheie: luna aprilie 2009
Perioade bune: 1 ianuarie – 4 februarie, 31 mai -11 iulie
Perioade grele: 4 februarie – 14 martie, 16 octombrie – 31 decembrie.

Aspecte planetare marcante în 2009, doar pentru o anumită parte a nativilor:
Încercati de:
•careul cu Jupiter (toti nativii zodiei, pe rând, pe parcursul anului, cât timp Jupiter traversează zodia Vărsătorului) | Cum te influenteaza Jupiter?
•careul cu Neptun (doar cei din ultimul decan al zodiei) | Cum te influenteaza Neptun?

Sprijiniti de:
•trigonul cu Saturn (doar cei din ultimul decan al zodiei, până pe 29.10.2009, cât timp Saturn se mai află încă în Fecioara) | Cum te influenteaza Saturn?
•trigonul cu Pluto (doar cei din primul decan al zodiei) | Cum te influenteaza Pluto?
•sextilul cu Uranus (doar cei din a doua jumătate a zodiei) | Cum te influenteaza Uranus?2009 – ANUL MATURIZĂRII SI STABILITĂTII

Este anul realizării marilor tale idealuri de ascensiune, cu sansa de a atinge apogeul vietii tale socio-profesionale. Se va auzi de tine la nivel larg, esti mult mai preocupat de reputatia si faima ta si faci totul pentru reusită! Pare să fie unul dintre cei mai importanti ani ai evolutiei tale!
 Stai bine la capitolul amor, visezi frumos, poate cam sus pentru puterile tale, dar nu vrei să faci compromisuri. Esti atras de oameni deosebiti, puternici, realizati si legi dragostea de carieră, ca si cum ai vrea să urci în ierarhia socială si prin relatiile pe care le ai cu sexul opus. Ai putea fi atras de un partener matur, cu o pozitie suspusă, care să îti asigure si tie, ulterior, urcusul si siguranta, deci o dragoste din interes nu ar fi exclusă. Simti că viata sentimentală se asează pe un teren mult mai stabil, după o perioadă de bulversări si evenimente cu un impact profund la nivel psihic. Poate fi un an bun pentru căsătorie, mai ales pentru cei trecuti de prima tinerete, care si-ar putea îndrepta atentia spre parteneri aflati la distantă. Dacă ar fi să te îndrăgostesti anul acesta, vei fi atras mai ales de nativi în Capricorn, Pesti, Vărsător, dar nu esti genul care se pierde în iubiri oarbe, nebunesti, ci îti plac iubirile lejere, amicale, moderne, în care vrei să ti se respecte nevoia de spatiu si timp personal.
 Problemele de sănătate nu sunt un motiv de îngrijorare, pentru că vei găsi imediat solutii de a opri evolutia oricărei boli de la primele semne. Esti mult mai preocupat de tratamente naturiste, de regimuri de slăbire, de medicamente noi si revolutionare. Starea de sănătate depinde foarte mult de energia depusă în carieră, deci te poti astepta ca, în perioadele aglomerate de la serviciu, să apară si boli, sau invers, când toate sunt bune si frumoase în carieră, să ai si o stare de sănătate de invidiat!
Banii sunt la cote înalte, nu ai mai câstigat demult atât de bine. Ai putea afla vesti excelente despre o mărire de salariu, legată cumva si de o avansare la locul de muncă. Esti preocupat si de investitii speciale, pentru că vrei să cumperi obiecte scumpe, mult visate, pe care nu ti le-ai putut permite până acum. Se poate spune că este unul dintre cei mai norocosi ani si în materie de finante, dar câstigurile vin numai din muncă, din salariile obisnuite, dar care, ai noroc, pot fi mai consistente decât în alti ani. Poti avea parte de bani si de peste hotare, ori prin afaceri la nivel international, ori trimisi de rudele care muncesc departe.
E anul tău de glorie, profită din plin de auspiciile benefice ale lui 2009 pentru a-ti împlini sau extinde marile vise. Îti place tot ceea ce faci, depui pasiune în muncă, îti folosesti cu succes talentele si calitătile, si când vezi că lucrurile evoluează atât de bine, ai curaj să tintesti si mai sus. Există câteva domenii favorizate în carieră, deci poti avea mari succese mai ales dacă lucrezi în comunicatii, transporturi, artă, relatii internationale, domenii stiintifice si tehnice de vârf, politică si domenii spirituale. Ai motive de satisfactie, pentru că norocul te alege chiar pe tine pentru a te împinge în fată! Sunt avantajati mai ales cei tineri si femeile, dar si bărbatii trecuti de 40 de ani.
 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole