Horoscop 2009 – ZODIA BERBECULUI IN 2009

ZODIA BERBECULUI IN 2009

 
Cuvintele-cheie ale anului: Entuziasm, optimism, realizare, progres, actiune, initiativă, nou început, angajare totala, crestere, ameliorare, sansă, depăsirea piedicilor, pricepere, personalitate, dinamism, energie. berbec

Sfatul astrologului pentru 2009: începe ceva nou, ia taurul de coarne, arată ce poti, dă startul, ia initiativa, deschide un drum nou, fii primul, fii activ, implică-te, nu te lăsa!

Momente-cheie: începutul anului si vara 2009.
Perioade bune: 3 februarie – 11 aprilie, 22 aprilie – 6 iunie, 16 octombrie – 27 decembrie
Perioade grele: 25 august – 16 octombrie, 27-31 decembrie

Aspecte planetare marcante în 2009, doar pentru o anumită parte a nativilor:
Încercati de:
•opozitia cu Saturn (doar cei din primul decan al zodiei, după 30.10.2009, cand Saturn va intra în Balanta) | Cum te influenteaza Saturn?
•careul cu Pluto (doar cei din primul decan al zodiei) | Cum te influenteaza Pluto?
Sprijiniti de:
•sextilul cu Jupiter (toti nativii zodiei, pe rând, pe parcursul anului, cât timp Jupiter traversează zodia Vărsătorului) | Cum te influenteaza Jupiter?
• sextilul cu Neptun (doar o parte din ultimul decan al zodiei) | Cum te influenteaza Neptun?

2009 – ANUL NOILOR ÎNCEPUTURI!

Este un an al noutătii, al eliberării de tot ce te tinea blocat, al modernizării si extinderii spatiului în care te desfăsori. Călătoresti, studiezi, cunosti oameni noi, descoperi lucruri interesante de explorat si de învătat, te dedici lumii largi, ca parte integrantă dintr-un tot, ca un om modern al timpurilor actuale. Nu mai esti pe cont propriu, ci trebuie să te alături unui grup de interese, cu un scop altruist.
 Viata sentimentală este animată, dar perpetua dorintă de schimbare poate denatura uneori în conflicte între parteneri sau stări tensionate în cuplu, care pot avea si o notă constructivă, deoarece aveai nevoie de un suflu nou. Ti se vor aprinde călcâiele, la un moment dat, vei visa frumos, atras de inteligenta si dinamismul unei persoane deosebite, serioase, mature, care îti inspiră încredere, dar si sedus de un magnetism sexual iesit din comun. Nu va fi o relatie usoară, deoarece diferentele de mentalitate între femeie si bărbat – poate si de statut social – îsi vor spune adeseori cuvântul, ceea ce, totusi, vă va atrage si mai mult unul către altul… În fond, extremele se atrag si tie îti place provocarea! Sansele cele mai bune de iubire le ai din relatiile cu nativii în Rac, Capricorn, Vărsător, Pesti, Leu si Scorpion.
Poti trece pe la medic, dar mai mult pentru a te linisti, pentru a afla vesti bune despre starea ta. Totusi trebuie să acorzi atentie problemelor psihice, respiratorii sau locomotorii, de aceea ti se recomandă mult somn, dar si multă miscare în aer liber. Nu e rău să faci niste analize mai aprofundate, pentru că eventualele probleme de sănătate nu sunt aparente, ci pot fi ascunse.
Poate fi un an norocos la bani, dar banii vin numai din muncă multă, eforturi sustinute sau din curajul de a începe o afacere pe cont propriu, sau în asociere cu o persoană mai matură. Pot veni bani, uneori chiar în cantităti considerabile, dar sunt direct legati de profesiunea ta, ca si cum salariul ar fi principala sursă de venit pe parcursul anului. Te poti baza si pe partenerul de viată, precum si pe părinti, la nevoie, dar atractia spre planuri imposibile te-ar putea face să investesti în planuri nepractice. Prudenta si sacrificiul trebuie să marcheze deciziile tale cu impact material.
Cariera cunoaste unele din cele mai ciudate răsturnări de situatie, deci fii pregătit de surprize, dar unele din ele nu sunt deloc plăcute. Ai ambitii noi, planuri mărete de atins, dar împlinirea lor necesită o imensă vointă. Muncesti mult, cu responsabilitate, asumându-ti obligatiile ca un subaltern cuminte, dar, la un moment dat, vei dori să iesi în fată si să arăti ce poti, tintind mai sus! Trebuie să folosesti din plin ambitia acestui an pentru a urca pe scara ierarhică, dar trebuie să ai în vedere si riscul ca unele planuri să se destrame brusc: demisii, concedieri, schimbare de directie în profesie, altă ocupatie, altă functie, unele din ele având în spate diverse manevre de culise din partea rivalilor tăi! Esti cel mai vizat de „inamici” în carieră!
 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole