Gavin McInnes

Care este valoarea netă a lui Gavin McInnes?

Gavin McInnes este un scriitor, director de creație și actor scoțian-canadian, care are o netă de 10 milioane de dolari. El este co-fondatorul Vice și gazda podcastului „Get Off My Lawn”. El a atras atenția pentru politică și comentariile sale de extremă dreaptă, precum și pentru implicarea sa în organizația extremistă neofascistă Proud Boys, care este considerată o grupare teroristă desemnată în Canada.

Tinereţe

Gavin McInnes sa născut în Hitchin, Anglia, pe 17 iulie 1970. Singurul fiu al părinților scoțieni James și Loraine McInnes, familia lui Gavin sa mutat în Canada când acesta avea patru ani. A absolvit Universitatea Carleton din Ottawa în 1992. A cântat în trupa punk Anal Chinook când era adolescent.

Carieră

În 1994 a co-fondat revista Vice împreună cu Shane Smith și Suroosh Alvi și a lucrat ca editor unde și-a câștigat porecla „Nașul hipsterdom”. În timp ce lucra la Vice, a contribuit cu articole precum „The VICE Guide to Happiness” și „The VICE Guide to Picking Up Chicks”. El a fost coautor a două cărți în timpul mandatului său: The Vice Guide to Sex and Drugs and Rock and Roll, și Vice Dos and Don’s: 10 Years of VICE Magazine’s Street Fashion. El a fost prezentat într-un articol NYT în 2003, unde opiniile sale politice au fost descrise ca fiind „mai apropiate de cele ale unui supremacist alb”. În 2006, McInnes a fost prezentat în The Vice Guide to Travel cu comediantul David Cross în China. McInnes a părăsit Vice în 2007 din cauza diferențelor creative. Se pare că a fost plătit cu câteva milioane de dolari pentru a pleca,

După ce a fost, a co-fondat în vânzarea de publicitate Rooster NY și a lansat site-ul StreetCarnage.com. A scris o carte numită „Cum să piși în public” în 2012. I sa cerut să ia o concediu ca CCO al Cocoșului după ce a publicat un eseu transfob. În iunie 2015, a găzduit o emisiune numită „The Gavin McInnes Show” pe Compound Media. A început să contribuie în mod regulat la publicația canadiană de extremă dreaptă „The Rebel Media”. McInnes este un obișnuit la mai multe emisiuni de teoreticieni a conspirației, precum Infowars „The Alex Jones Show”. A scris pentru Revista Taki din 2015-2017. A părăsit presa rebelă în august 2017 și sa alăturat CRTV. Pe 22 septembrie 2017 a lansat podcastul său „Get Off My Lawn”.

Slaven Vlasic/Getty Images

În august 2018, McInnes (împreună cu contul Proud Boys) a fost suspendat definitiv de Twitter, ca urmare a aplicării regulilor către Twitter împotriva grupărilor extremiste violente. Câteva luni mai târziu, McInnes a luat parte la o reconstituire a asasinatului din 1960 a politicianului socialist Inejiro Asanuma. Ulterior, Proud Boys au fost surprinși în video bătând un protestatar după ce li sa aruncat o sticlă de apă. FBI ia clasificat pe Proud Boys drept un grup extremist „cu legături cu naționaliștii albi”. McInnes i sa interzis să intre în Australia din cauza autorităților de imigrație care au decis că „a fost considerat a fi de prost caracter”. Pe 10 decembrie 2018, McInnes a fost interzis de pe YouTube. El a lansat Censored.TV în 2019, numit inițial FreeSpeechTV, dar a fost forțat să schimbe titlul în scopuri de drepturi de autor.

În ceea ce privește munca scurtă pe ecran, el a regizat, scris și produsmetrajul Sophie Can Walk. A regizat și scris scurtmetrajul Are Women as Horny as Men? și a scris, produs și jucat în How to Be a Man. De asemenea, a regizat documentarul din 2013 The Brotherhood of the Travelling Rants, despre turneul său ca standup comedian. A jucat rolul lui Mark McCarthy în filmul din 2013 How to Be a Man. În 2010, Gavin a fost prezentat în sezonul 3 al reality show-ului canadian Kenny vs. Spenny. De asemenea, a apărut într-un episod din „Aqua Teen Hunger Force”. De asemenea, a apărut în filmele „Soul Quest Overdrive”, „Creative Control” și „One More Time”.

Vizualizări

McInnes a spus în 2003: „Îmi place să fiu alb și cred că este ceva de care să fiu foarte mândru. Nu vreau ca cultura noastră să fie diluată. Trebuie să închidem granițele acum și să lăsăm pe toți să se asimileze unui occidental, alb, englezesc. vorbind stilul de viață.” El a fost adesea acuzat de rasism și ca susținător al discursului supremacist alb. Pe podcastul său, el a făcut insulte rasiale împotriva Susan Rice și Jada Pinkett Smith. În 2016, a fost listat ca colaborator la cartea „Black Lies Matter”, o abordare critică a mișcării Black Lives Matter. În 2017, Gavin a făcut comentarii apărând deniganții Holocauzei și alte declarații antisemite. De asemenea, un produs un videoclip pentru Rebel numit „Zece lucruri pe care le urăsc despre evrei”, mai târziu reintitulat „Zece lucruri pe care le urăsc despre Israel”. El este anti-islam. McInnes a fost, de asemenea, vinovat că a făcut o mulțime de comentarii sexiste, spunând că „95 la sută dintre femei ar fi mai fericite acasă”. El a fost acuzat de sexism de The Hollywood Reporter, Slate, Chicago-Sun Times, Salon, Independent Journal Review și multe altele. McInnes a spus în timpul unui interviu cu grupul din octombrie 2013 că „oamenii ar fi mai fericiți dacă femeile ar înceta să se prefacă a fi bărbați” și că feminismul „a făcut femeile mai puțin fericite”.

Viata personala

McInnes locuiește în SUA cu carte verde. Sa căsătorie cu publicista Emily Jendrisak din New York în 2005. Au trei copii. Familia locuiește în Larchmont, New York.

Related Articles

Ultimele articole