Daca o femeie ramane tacuta, ar putea insemna unul dintre aceste 6 lucruri

Inima i-ar putea fi franta sau este ingrijorata cu privire la o problema pe care o are. Tacerea ei ar putea insemna mult mai multe lucruri. Dupa o discutie lunga, daca ea se retrage brusc, barbatul de obicei alege sa o intrebe de ce a ales sa faca asta. S-ar putea ca cuplul sa fi ajuns intr-un impas si discutia pur si simplu sa nu poata continua.

Este posibil ca unul sau ambii parteneri sa se retraga. Cand o femeie tace, poate exista un calm inainte de furtuna sau un calm care este acolo pentru a ramane. Depinde de fiecare femeie cum vrea sa avanseze in aceasta situatie.

Din experienta unui psiholog de a lucra cu cupluri, tratamentul tacut este adesea folosit ca pedeapsa si, prin urmare, mi se pare ca este ineficient de cele mai multe ori.

Daca doriti sa aflati ce inseamna tacerea ei, ar trebui sa luati in considerare aceste posibilitati:

1. S-a saturat

Nu mai poate continua sa aiba aceeasi lupta. Trebuie doar sa scape de luptele constante dintre voi doi. Este la capatul rabdarii. Ea te accepta si te intelegea. Ea ti-a iertat defectele si te-a facut sa treci prin cele mai rele momente si totusi nici nu ai incercat sa o intelegi. Nu i-ai recunoscut niciodata valoarea in viata ta si pur si simplu nu mai suporta.

2. Ea alege linistea pentru a nu mai discuta lucruri inutile

In orice relatie, cand lupta este despre a-ti dovedi dreptate, acea lupta este deja pierduta. In rezolvarea conflictului, amandoi ar trebui sa va concentrati pe a merge mai departe.

Lupta cu cineva care are nevoie sa demonstreze ca are intotdeauna dreptate poate fi frustranta. In loc sa continue pe calea invinuirii si a le dovedi dreptate, ea a decis sa aleaga o cale mai linistita, care este o cale catre iubire si intelegere.

3. Ea nu stie ce sa mai spuna

Cand o femeie iti ofera tratamentul tacut, este pentru ca crede ca nu le tratezi corect. Cand oamenii nu sunt tratati corect, pot incepe sa-si piarda increderea in ei insisi.

Ea crede ca opiniile si gandurile ei nu mai conteaza pentru tine. Asa ca a tacut pentru ca nimic din ce a spus nu te afecta. In calitate de partener, ea are dreptul de a fi ascultata. Ar trebui sa-i oferi o sansa corecta de a-si prezenta opiniile.

4. Ea incearca sa ramana puternica

Inima ei poate sa se fi rupt complet si incearca sa ascunda durerea. Probabil ti s-a spus ca a te comporta ca un barbat si a tace merg mana in mana. Deci, in loc sa-si exprime durerea, tine totul in ea. Ei incearca sa se adapteze pentru a se proteja de a fi raniti in viitor. Ei nu vor sa-i vezi ca fiind vulnerabili.

5. Este ocupata

Poate te intrebi de ce nu a raspuns de ore intregi, dar s-ar putea sa fie ocupata. In loc sa-si faca griji si sa se gandeasca prea mult la relatia lor, ea ar putea fi mai dedicata carierei, prietenilor si, de altfel, ocupata. Daca incerci sa-ti atragi atentia din nou si din nou, probabil ca ai putea sa o consideri enervant.

6. Are nevoie de spatiu

Conflictul poate sa fi fost prea mare pentru ea si are nevoie de timp si spatiu pentru a-l face fata. Daca este cazul, da-i spatiu, dar revino la discutie mai tarziu.

Nu se recomanda sa fie lasata problema si sa fie respinsa in intregime, deoarece nu este niciodata rezolvata sau inteleasa si ar putea intari tiparul de tratament silentios. Poate ca furia ei a determinat-o sa se retraga, dar trebuie sa i se spuna ca esti acolo pentru a o ajuta.

Articolul precedent200 Mesaje De La Multi Ani
Articolul următorGavin McInnes

Related Articles

Ultimele articole