Frumusetea este doar o iluzie

Frumusetea este doar o iluzie

Fiecare femeie are ceva ce nu vrea sa piarda si in acelasi timp, ceva ce vrea sa posede.

Pentru barbati acest lucru este reprezentat de obicei de forta, bani si inima unei femei devotate. Pe de alta parte, inca de la inceputurile civilizatiei, femeia si-a dorit un lucru ce pare usor ridicol in ochii barbatilor.

Cred ca deja intelegeti despre ce este vorba. Sa vorbim pe sleau, este vorba de frumusete. O rochie scumpa sau bijuteriile de valoare reprezentau in trecut un simbol de frumusete si indicau statutul unei persoane. Cand femeile casatorite cereau lucruri atat de costisitoare, singurul lucru pe care-l puteau face sotii era sa gaseasca un motiv veridic pentru a nu le indeplini cererile. Situatia este cam aceeasi si in zilele noastre pentru bietii soti.

In zilele noastre, o geanta de firma a devenit o tinta pentru orice femeie frumoasa.
Spre deosebire de cele din trecut, fetele moderne dau mai multa important detaliilor si lucrurilor delicate. Ele cred ca daca au o poseta de firma nu trebuie sa se mai gandeasca si la haine. Este adevarat ca o poseta de firma isi aduce contributia la aspectul ireprosabil al unei femei, pe de alt parte insa, o asemenea poseta costa o groaza de bani. Multe femei trebuie sa faca economii la sange pentru a-si permite achizitionarea posetei visate.

Desi in general oamenii au devenit mai toleranti, multora inca le repugna acest gen de femei. De obicei insa, femeile ignora aceste critici si striga in gura mare ca asa le place lor. Cred ca din aceasta cauza oamenii tind sa catalogheze aceasta frumusete ca fiind “ridicola” insa pe de alta parte le inteleg dorinta de a fi unice si pana la urma cele mai frumoase povesti de dragoste au avut la baza frumusetea.

Gentile de firma cum ar fi Louis Vuitton, Dior, Gucci, Hermes si altii reprezinta marci variate din care femeile isi pot alege. Kelly si Birkin sunt atat de cunoscute incat nici oamenii cu bani nu si le pot permite. De exemplu, o femeie poate astepta de la un an si pana la 6-7 ani pentru a-si achizitiona o poseta Birkin. Iata de ce reproducerile au devenit atat de populare in zilele noastre. Nu stim cat de corect este acest lucru. Trebuie doar sa fim sincere cu noi insine si sa ne amintim ca de fapt frumusetea este o iluzie.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole