Coafura ta in functie de forma fetei

Coafura ta in functie de forma fetei

Cand incepeti sa cautati o coafura perfecta, indiferent ca aveti parul lung, mediu sau scurt, acesta trebuie sa va completeze trasaturile, asadar mai intai aflati ce forma a fetei aveti, tipul de par si desigur, unica si propria personalitate. Daca tineti cont doar de forma fetei si va ignorati caracterul s-ar putea ca rezultatul sa nu va multumeasca prea tare.

Formele de baza ale fetei includ: forma ovala, rectangulara sau dreptunghiulara, rotunda, patrata, triunghiulara si romboidala. Ca sa va dati seama unde va incadrati trebuie sa masurati in diagonala partea superioara a pometilor, linia maxilarului, fruntea si ultima data linia superioara a fruntii pana la partea inferioara a barbiei.

Notati-va fiecare masura.Odata aceste masuratori facute, ar trebui sa va puteti determina forma fetei. Mai ramane doar sa decideti care coafura s-ar potrivi cel mai bine formei fetei.

O fata ovala va ofera privilegiul de a purta orice tunsoare si orice lungime a parului doriti. Depinde insa de personalitatea pe care o aveti, de activitatile prestate, adica il preferati poate scurt in loc sa-l prindeti la spate atunci cand practicati un sport sau intr-un stil mai neobisnuit in majoritatea timpului. Exemple de celebritati cu fata ovala si cu tunsori diferite dar care le prind extraordinar sunt: Jennifer Aniston, Julia Roberts si Mariah Carey.

Daca aveti fata dreptunghiulara, cel mai indicat ar fi sa purtati parul scurt sau de lungime medie. Bretonul va face minuni pentru voi si va va conferi un look mai dulce si mai copilaros. Celebritati care au aceasta forma a fetei sunt: Kirstie Alley, Stephanie Seymour si Janet Jackson.

Unei fete rotunde i se potriveste parul scurt, care sa nu cada pe fata si o calota plina si inalta. Kate Winslet, Cristina Ricci si Drew Barrymore au acest tip de fata si arata grozav cu multe tunsori de gen.

La fata patrata merge parul scurt si cel de lungime medie. Incercati sa evitati parul drept si lung. Celebritatile care se incadreaza aici sunt Demi Moore, Sandra Bullock si Holly Marie Combs.

Fata in forma de inimioara trebuie sa poarte tunsori care sa aiba lungime pana la pometi sau par lung. Parul scurt trebuie evitat. Din acest club fac parte Michelle Pfeiffer, Lucy Lawlles si Claudia Schiffer.

Daca aveti fata triunghiulara ar trebui sa purtati tunsori care nu se potrivesc fetei-inimioara. Purtati parul lung. Kathy Ireland este un demn reprezentant al celebritatilor cu fata triunghiulara.

Fata romboidala este la fel de grozava ca si cea ovala. Puteti purta tunsori scurte, medii sau lungi si veti arata extraordinar. Celebritati din aceasta categorie sunt Sophia Loren, Katherine Hepburn si Linda Evangelista.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole