Fred Cupluri

Care este valoarea netă a lui Fred Couples?

Fred Couples este un jucător de golf profesionist american, care are o avere netă de 120 de milioane de dolari. De-a lungul carierei sale, a concurat la PGA Tour și la PGA Tour Champions. Realizările sale includ 15 victorii în turneul PGA și 64 de victorii în turnee. A câștigat Turneul de Masters în 1992. Fred a câștigat și Campionatul Jucătorilor în 1984 și 1996. În epoca modernă, este cunoscut pentru că a concurat în Campionatul Jucătorilor Seniori și a câștigat primul său major de seniori în 2011. A continuat câștigat Campionatele Senior Open și multe alte onoruri ca jucător senior. În 2013, a fost inclus în World Golf Hall of Fame la începutul lui 50 de ani. Fanii îl cunosc pe Fred Couples sub porecla „Boom Boom”, o supranumită pe care la obținerea abilității sale de a conduce pe tricou.

La fel ca mulți jucători profesioniști de golf remarcabili, el a jucat un rol esențial în proiectul terenurilor de golf din întreaga zonă, inclusiv terenul de golf Lost Canyon din Simi Valley, California.

Tinereţe

Frederick Steven Couples sa născut pe 3 octombrie 1959 în Seattle. Numele lui de familie a fost inițial Coppola, dar bunicii săi imigranți italieni l-au schimbat în cupluri pentru a se potrivi cu noul lor împrejurimi american. Fred a crescut într-o gospodărie a clasei muncitoare alături de cei doi frați ai săi și a crescut lângă terenul de golf Jefferson Park din Seattle. Aici și-a dezvoltat abilități de golf când era tânăr. De-a lungul întregii sale cariere, Fred a subliniat întotdeauna că este complet autodidact și nu a angajat niciodată un antrenor de swing.

În timpul anilor de liceu, abilitățile lui Fred de golf au devenit evidente. Acest lucru a dus la o bursă de golf care a trimis cupluri la Universitatea din Houston, unde la întâlnirea pe viitorul jucător al PGA Tour, Blaine McCallister. La 19 ani, Fred a reușit să-l învingă pe veteranul PGA Tour, Don Bies, pentru a câștiga Washington Open în 1978.

Carieră

După ce a devenit profesionist, Fred Couples a câștigat primul său turneu PGA la Kemper Open în 1983. Au urmat 14 titluri suplimentare PGA Tour, inclusiv o victorie majoră la Turneul Masters din 1992. Acest nivel de succes ia adus premiul PGA Tour Player of the Year atât în ​​​​1991, cât și în 1992. Alte onoruri au inclus Trofeul Vardon și cinci completări la echipa Statelor Unite ale Americii Ryder Cup. Până în 1992, Fred ajunsese și pe primul loc în clasamentul oficial mondial de golf. A deținut această funcție timp de 16 săptămâni consecutive.

Fred Couples a avut, de asemenea, destul de mult succes în Jocul Skins, câștigându-i porecla „Mr. Skins” în unele cercuri. El a câștigat evenimentul de cinci ori, ceea ce a câștigat nete de peste 3,5 milioane de dolari. El a înflorit în mod clar ca un jucător mai matur, deoarece mulți observatori l-au acuzat că și-a pierdut calmul și că a făcut greșeli simple la începutul carierei sale – în special în 1989 și 1990.

Din păcate, cariera cuplurilor a scăzut semnificativ din 1994. Acesta a fost momentul în care a început pentru prima dată să se lupte cu leziunile la spate care l-ar fi afectat pentru tot restul zilelor sale ca jucător de golf profesionist. Acestea sunt spuse, el și-a dovedit încă abilități în Turneul Mondial cu o serie de rezultate puternice în timpul celor 40 de ani. 2007 sa dovedit a fi un sezon dificil pentru cupluri din cauza accidentării, dar a revenit în 2009 pentru a câștiga șapte cifre în premii în bani. În 2010, a debutat în Turneul Campionilor. El a câștigat o serie de evenimente în următorii câțiva ani înainte de a renunța la Turneul de Masters în 2016, invocând probleme cu spatele.

În 1992, cuplurile au început un alt tip de carieră de golf când la început să proiecteze terenuri de golf. A înființat o firmă de design numită Couples Bates Golf Design (prescurtată mai târziu la Bates Golf Design Group) împreună cu Gene D. Gates. This company a proiectat peste 20 de terenuri de golf premiate în întreaga lume.

Jamie Squire/Getty Images

Susținerea mărcii

Fred Couples și-a suplimentat veniturile din golf cu serie de aprobări ale mărcii. Dintre aceste aprobări ale mărcii, Fred este probabil cel mai cunoscut pentru că a susținut Antabloc. Acesta este un nutraceutic antiinflamator care conține, iar a cămășile de golf ale cuplurilor sunt adesea împodobite cu se întâmplă. De asemenea, Couples a fost implicat în mai multe jocuri video de golf, inclusiv „Fred Couples Golf” de la Sega în 1994.

Relații

Fred Couples sa căsătorit pentru prima dată cu Deborah, o femeie pe care o cunoscuse la Universitatea din Houston. Divorțul lor a fost finalizat în 1993, iar Deborah sa sinucis ulterior în 2001. Apoi, cuplurile s-au căsătorit cu Thais Baker în 1998, dar ea sa înstrăinat ulterior și a murit de cancer la sân.

Imobiliare

În 2017, sa raportat că Couples și-a vândut conacul din La Quinta. El a încercat să descarce această proprietate de mai multe ori în trecut, dar în 2017 a reușit în sfârșit. Cumpărătorul a fost nimeni altul decât Jerry West, care a jucat anterior în NBA. Casa cu patru dormitoare are un garaj care se întinde pe 1.000 de metri pătrați. De asemenea, a prezentat o construcție în stil mediteranean și 5.200 de metri pătrați de spațiu de locuit. Afară, există o jumătate de acru de teren cu zonă și spa. Cuplurile au cumpărat reședința inițială pentru 3,07 milioane de dolari în 2009, înainte de a o listă în 2016 pentru 3,95 milioane de dolari. Nu este clar cât a plătit West de fapt pentru conac.

În 2020, sa raportat că Fred Couples a vândut sau altă casă, de date aceasta în Newport Beach. După ce a cumpărat reședința inițială în 2015 pentru 3,475 milioane de dolari, el a vândut-o în cele din urmă pentru 3,25 milioane de dolari. Aceasta a însemnat că a acceptat o pierdere considerabilă la vânzare. Reședința are cinci dormitoare și se află aproape de Oceanul Pacific. De asemenea, nu este departe de Universitatea din California-Irvine. După cum v-ați putea aștepta de la un jucător de golf profesionist, fosta casă a lui Fred se află chiar în mijlocul Big Canyon Country Club. Acesta este unul dintre cele mai scumpe și exclusiviste cluburi din țară.

Related Articles

Ultimele articole