Fotomodelele renunta la mancarea favorita?

Fotomodelele renunta la mancarea favorita?

Bineinţeles, este vorba de cele gastronomice, ca de restul nu par a se satura.

Germanca Heidi este înnebunită după ciocolată.fotomodelele-renunta-la-mancarea-favorita Soluţia salvatoare pentru a-şi satisface pofta calorioasă, fără a pacătui cu gura? Balsamul cu aromă de ciocolată, care îi ambalează buzele mai dulce şi mai satisfăcător decât te-ai fi gândit vreodată.

Germanca Heidi este înnebunită după ciocolată. Soluţia salvatoare pentru a-şi satisface pofta calorioasă, fără a pacătui cu gura? Balsamul cu aromă de ciocolată, care îi ambalează buzele mai dulce şi mai satisfăcător decât te-ai fi gândit vreodată.

Ucraineanca Mila Jovovich are pofte ceva mai speciale. Anul trecut, pe când era însărcinată cu fiica sa, Eva Gabo, i s-a făcut poftă de măduvă de oase:

“Într-o zi mi s-a făcut poftă de măduvă de oase şi am căutat în tot Parisul un picior de vită. După îndelungi căutări, am găsit în sfârşit piciorul cu pricina, l-am tăiat în două şi am căutat continutul gălbui, pe care l-am întins pe pâine”, povesteşte Milla.

Cum un balsam de buze cu aromă de acest soi nu există, poate ar trebui inventat. Nu de alta, dar ţi se face milă s-o vezi pe Jovovich tânjind după măduvioarele de tartinat. Sweet tooth woman

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole