Fitness – exercitii pentru a avea picioare frumoase

Fitness – exercitii pentru a avea picioare frumoase

Toate femeile isi doresc sa aiba picioare frumoase si suple, insa daca natura nu a fost prea generoasa din acest punct de vedere, micile imperfectiuni se pot corecta prin practicarea regulata de exercitii fizice si combinarea acestora cu masaj.

    Barbatii nu pot rezista picioarelor sexi. De la fuste scurte ce lasa la vedere picioare lungi si splendide, la fuste lungi, despicate prin care se pot intrezari picioare frumoase, moda ofera o variatate de metode prin care ne putem pune in valoare calitatile. Pentru a mentine aspectul sanatos si sexi al picioarelor vostre, incercati sa urmati sfaturile urmatoare.

    Exercitii pentru partea posterioara a coapsei:

* in reprize de cate 50 vei ridica fiecare picior cat mai sus posibil, avand grija sa ramai o secunda cu el ridicat si muschii incordati, iar la coborare sa te apropii la 5 cm de podea, insa fara sa o atingi.

    Exercitii pentru partea interioara a coapsei:

* piciorul intins de pe podea va fi ridicat cu partea sa interioara cat de sus posibil, ramanand o secunda cu el ridicat si muschii incordati, apoi la coborare nu vei atinge podeaua ci vei opri piciorul la aprodimativ 5 cm de aceasta, urmand o noua ridicare. Vei face o repriza de 50 de ridicari cu fiecare picior.

    Exercitii pentru partea laterala a coapsei:

* cu piciorul asezat superior vei face ridicari cat mai inalte, mentinand in sus partea laterala a piciorului (vei avea tendinta sa intorci piciorul cu partea anterioara in sus, insa… te vei abtine si vei face exercitiul corect).

    Exercitii pentru partea anterioara a coapselor:

* vei face 30 de ridicari lente si reveniri in aceasta pozitie, fara a ridica calcaiele de pe podea si fara a ramane mai mult de o secunda ridicata. Daca exercitiul ti se pare usor poti mari numarul ridicarilor sau poti lua doua gantere usoare in maini.

    Exercitii pentru gamba:

* Te asezi cu fata la un perete la aproximativ jumatate de metru pentru a te putea sprijini. Apoi te vei ridica pe varfuri sau, daca nu poti, pe pingea, incercand totusi sa reusesti ridicarile pe varfurile degetelor. Acest exercitiu nu iti modeleaza doar gamba, ci si gleznele. Incearca o repriza de 30 astfel de ridicari. Poti face acest exercitiu si fara sprijin, cu bratele ridicate, insa este mai dificil.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole