femeia la pat-dragoste de femeie-sex pentru o fata-cand e fata fericita in pat-Cand atinge femeia maximul erotic

femeia la pat-dragoste de femeie-sex pentru o fata-cand e fata fericita in pat-Cand atinge femeia maximul erotic

In timp ce barbatul atinge maximul sexual la 18 ani, femeia se afla in aceea perioada departe de capacitatea sa sexuala maxima.

Abia la sfirsitul a 30 de ani ea atinge maximul si il mentine pina la 40 – 50 de ani, deseori si mai tirziu.

Femeile difera in atingerea maximului sexual in functie de virsta, iar specialistii in medicina nu au cazut de acord cu periopada cind se manifesta aceasta. Intr-o ancheta realizata in S.U.A. , 2% din femei au afirmat ca si-au atins maximul sexual inainte de 20 de ani ; 24% au marturisit ca l-au atins intre 20 – 30 de ani; 9% au considerat ca femeia atinge maximul intre 40 -50 de ani; iar numai 1% sunt de parere ca-l ating dupa virsta de 50 de ani, in timp ce 9% nu au opinat ca exista vreo legatura intre virsta si raspunsul la excitatiile sexuale.

Majoritatea absoluta 52% din femei au sustinut ca maximul sexualitatii feminine se atinge intre 30 – 40 de ani.

Desigur, in actul sexual au o mare influenta: experienta, cunostintele si sensibilitatea.

Tot specialistii spun ca, in practica medicala s-au vazut multe reusite intre barbati tineri si femei mai in virsta. Privit din punct de vedere fiziologic, asa cu arata faptele, astfel de raporturi sunt foarte bune. Dar este ciudat ca acestea sunt intelese gresit. Mai rar este vorba de o legatura intre un Adonis tinar si o femeie bogata si in virsta, ci mai des de o atractie reciproca dintre entuziasmul tineresc si intelepciunea matura.

Barbatii tineri sunt, asadar, deseori atrasi de femei cu 10 – 20 de ani mai mari, caci ele sunt coapte emotional, sigure pe ele, capabile sa conduca si au o pozitie sociala mult mai stabila in ceea ce priveste locul si functia lor in societate, decit cele mai tinere. Iar ei, sunt deseori mai energici, maleabili, gata sa invete, in comparatie cu barbatii mai in etate.

Ghinionul este ca multe femei sufera de mustrari de cuget cind se aventureaza intr-o relatie mai serioasa cu un tinar, desi acesta le poate fi un partener sexual si emotional mai bun decit un barbat de aceeasi virsta cu ele.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole