Este important sa spui „Te iubesc”?

63Cand intri intr-o relatie, sa spui „te iubesc” este de asteptat si e destul de important. Totusi, uneori expresia „te iubesc atat de mult” tinde sa dispara daca nu se pierde. Asta se intampla mai ales pentru ca realitatea se instaleaza si viata merge ca de obicei. Multi cred ca atunci cand te indragostesti totul devine un basm, insa realitatea este alta. Dragostea este un lucru minunat, dar pentru altii devine amaruie.

Alegem sa fim co oamenii de care ne indragostim. Cand gasesti comoara dragostei, gasesti si motivul de a o proteja. Sa ii spui partenerului tau ca il iubesti este foarte important si ar trebui sa o auda destul de des. Nu se refera doar la femei sau doar la barbati, ci la ambii. Este singura cale prin cale iubita sau iubitul se simte apreciat si important. relatiile serioase si obligatiile pot deveni prea importante si ocupa mult timp, incat cei doi nu mai pot petrece timp de calitate impreuna. Multe cupluri au devenit prea ocupate si nu isi mai fac timp sa isi spuna „te iubesc”. Suna atat de usor de spus, dar cuplurile iti vor spune ca aceste cuvinte dispar total.

Daca vrei sa ai pe cineva care sa se intoarca acasa la sfarsitul zilei, este esential sa lucrati la relatie cat timp aveti …timp. Un lucru pe care il uita multi este ca lucrurile mici sunt cele care fac diferenta. Sa spui aceste cuvinte este foarte simplu si daca le spui din adancul inimii, inseamna atat de mult!

Un lucru pe care nu trebuie sa-l uiti este ca pentru a avea o relatie puternica, trebuie sa intariti si dragostea dintre voi. Este singura cale de a reusi.

Sa spui „te iubesc” va va consolida relatia, va va intari increderea. De asemenea, nu lasati loc amaraciunii. Amaraciunea vine din multe lucruri, intr-o relatie. Conflictele mereu vor fi acolo si totusi, indiferent de problema, amintiti-va ca va iubiti, asta va poate face foarte puternici in a rezolva orice problema.

Articolul precedentChlamidia si infertilitatea
Articolul următorBancuri – Perle din armata

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole