Emma Chamberlain

Valoarea netă a Emma Chamberlain : Emma Chamberlain este un vlogger american și o personalitate din rețelele de socializare care are o netă de 12 milioane de dolari. De când și-a început cariera în rețelele sociale în 2017, ea a strâns o mulțime de urmăritori pentru vlog-ul și pentru alte proiecte și-a folosit succesul în rețelele de socializare în diverse alte eforturi, inclusiv o linie de îmbrăcăminte și un podcast.

Primii ani de viață : Emma Chamberlain sa născut în California în mai 2001. După ce sa născut în orașul San Bruno, Chamberlain a crescut în mare parte în comitatul San Mateo. Ea a urmat la Central Middle School din San Carlos, California, apoi a mers la liceul catolic Notre Dame pentru fete, de la care a abandonat în prima parte a anului junior, după începutul carierei sale pe YouTube. Ea a absolvit în cele din urmă după ce a promovat examenul de ieșire la liceu din California.

Cariera pe YouTube: Chamberlain și-a creat canalul în 2016, dar nu a postat un videoclip până în vara lui 2017.Acum are milioane de abonați la canalul ei de YouTube, dar la început, ea a fost doar o altă străduință pe platformă. După primele 20 de videoclipuri, contul ei de abonat avea doar 50 de spectatori (ea a spus odată despre acest subiect: „Am început literalmente de la zero; aveam zero abonați. Îmi amintesc primul meu abonat – eram atât de încântat și apoi m- am uitat și a fost tatăl meu.”). Videoclipurile ei includ subiecte precum călătoriile, modă, stilul de viață, frumusețea și proiectele de bricolaj, dar primul ei videoclip „viral” de pe YouTube a fost un articol intitulat „We All Owe The Dollar Store An Apology”. Până la sfârșitul verii, canalul ei acumula abonați într-un ritm exponențial și o sursă spune că a continuat să câștige aproximativ 100.000 de abonați noi pe lună timp de aproape un an întreg. Ea continuă actualizările aproape zilnice pe YouTube și astăzi și a colaborat cu mulți alți YouTuberi de mare profil, inclusiv Cody Ko și Dolan Twins. Ea a lucrat de asemenea cu alți creatori YouTube, precum și cu Snapchat.

Emma Chamberlain are, de asemenea, peste 3 milioane de urmăritori pe Instagram.

Susținerea creștei : prima mare susținere a lui Chamberlain a pentru fost aplicația de cumpărături Dote, care a sponsorizat-o pe tot timpul anului 2018. Compania a trimis-o peste tot din Austin, TX, în Fiji, împreună cu un grajd de alte femei. cu canale YouTube populare și au lansat o îmbrăcăminte. linie proiectată de Chamberlain numită Low Key / High Key de Emma. Dar, în cele din urmă, diverse controverse asociate cu aplicarea au determinat-o pe Chamberlain să rupă legăturile cu Dote spre sfârșitul anului 2018. În anul următor, în 2019, marca de ochelari Crapeyewear a angajat-o să promoveze și să ajute la proiectarea unei linii de ochelari de soare. Ea a fost văzută în videoclipuri de pe contul oficial YouTube, precum și de pe canalul YouTube al lui Target, uneori cu alte celebrități precum membrii distribuției de laThe Office  și alți influenți. În 2020, a apărut într-o reclamă oficială pentru Louis Vuitton Cruise, un brand cu care a avut multe alte asocieri în cariera și de influență în modă.

(Fotografie de Rich Fury/Getty Images)

Atenție mainstream : Chamberlain a primit o mulțime de presă chiar și de la magazinele mainstream care nu acoperă permanent celebritățile YouTube. The New York Times  a numit-o „cea mai amuzantă persoană de pe YouTube”, în timp ce revista TIME  a inclus-o pe lista lor cu „Cei mai influenți 25 de oameni de pe internet”. Ea a participat la Săptămâna Modei de la Paris în calitate de corespondent oficial al revistei Vogue  și a devenit o parte fixă ​​a evenimentului în diferite capacități oficiale. În decembrie 2019, a fost intervievată de patinatorul artistic Adam Rippon la ABC News Nightline, iar mai târziu în aceeași lună și-a lansat propria afacere de cafea prin comandă prin corespondență numită Chamberlain Coffee. Apoi, pentru numărul din februarie 2020 al revistei Cosmopolitan , ea a fost prezentată pe coperta revistei, o piatră de hotar care a determinat-o să posteze un videoclip pe YouTube intitulat „My First American Magazine Cover”. Povestea de acoperire a ediției era despre cariera lui Chamberlain ca influență pe YouTube și pe rețelele sociale, iar într-o altă funcție, ea i sa alăturat și alți YouTuberi de succes pentru a-și împărtăși trucurile meserii.

Podcast : Chamberlain este gazda lui  Stupid Genius , un podcast științific produs de Ramble, care a fost recent reformatat și a primit un nou titlu care sugerează noul său subiect mai amplu:  Anything Goes .

Filantropie:  Chamberlain a lucrat cu Fundația Make-A-Wish, întâlnind un fan la VidCon 2019 și apărând într-un videoclip pe canalul oficial Make-A-Wish. Fundația însăși a descris întâlnirea astfel:

„Copilul Wish Jason de la Make-A-Wish Alaska și Washington a fost atât de încântat de șansa de a-și întâlnire creatorul preferat, Emma Chamberlain, în timpul VidCon 2019! Au discutat despre toate lucrurile pe YouTube, iar Jason ia adresa Emmei câteva întrebări despre cum să devină un creator de succes.”

Citate Emma Chamberlain despre bani:

„Au fost moment când nici nu puteam să mergem la film, când eram copil, pentru că nu erau destui bani”.

„Întotdeauna am fost cel care să lupte financiar, așa că acum este atât de mult decât pot să-mi fac banii și să fac ce vreau cu ei”.

Repere salariale : O mare parte din valoarea netă și venitul lui Chamberlain provine din videoclipurile sale de pe YouTube cu succes. Un studiu de analiză a rețelelor sociale a indicat că va câștiga între 120.000 de dolari și 2 milioane de dolari pe an numai pe YouTube, fără a număra toți banii din diverse sale aprobări și afaceri. Ea are, de asemenea, o afacere sănătoasă din postările sponsorizate de pe Instagram, datorită ratei ei neobișnuit de ridicat raportate de implicare de 25%, care a făcut-o un avantaj atrăgător pentru vânzarea de publicitate precum Calvin Klein. Și apoi, bineînțeles, mai sunt banii pe care îi primește de la propria ei marcă personală de stil de viață și linie de îmbrăcăminte, care au avantajul suplimentar de a fi promovate pe diversele canale de socializare.

Imobiliare : În martie 2020, Emma a plătit 3,9 milioane de dolari pentru o casă în West Hollywood, California. Avea 18 ani la momentul potrivitei. Vânzătorul a fost co-fondatorul MedMen, Andrew Modlin. Aproape exact un an mai târziu, ea a scos casa la vânzare pentru 4 milioane de dolari. Ea a vândut această casă în mai 2021 pentru 4,1 milioane de dolari.

În iunie 2021, Emma și-a închis o casă de 4,3 milioane de dolari în Beverly Hills

Articolul precedentAlex Jones
Articolul următorKeith Moon

Related Articles

Ultimele articole