Efectele secundare ale indreptarii parului acasa

59Este ciudat, dar stilatul parului provoaca 90% din caderea lui. Indreptarea este o parte a unui trend al modei si oricarei femei careia ii place sa arate elegant si aranjata alege adeseori stilul acesta al parului. Totusi, adevarul urat este ca parul este sensibil la caldua si chimicalele din timpul indreptarii parului. Este esential sa stii despre pericolele indreptarii parului. Femeile aleg aceasta cale fie la salon, fie acasa. Indreptarea temporara cere strictete, trebuie sa fie facuta regulat, ceea ce inseamna ca deja raul este si mai mare.

Efectul gelului, a sprayurilor, a caldurii aplicate in timpul indreptarii parului usuca de tot radacinile parului care duce la uscarea si ruperea parului. Pe viitor, apar probleme precum fire despicate si alergii.

Arderea parului este evidenta cand folosesti placi care se incalzesc, furandu parului textura naturala. Cel mai bun lucru de facut este sa alegi uscarea cu aer pentru ca macar nu intervine direct pe par. Cand ti-l aranjezi, pastreaza produsele cu aer fierbinte la 10 cm de par. Foloseste placa ocazional. Inainte de aincepe ,asigura-te ca parul este proaspat spalat si ca ai folosit balsam, pentru a proteja parul.

Foloseste placa usor pe suvita de par si nu o tine pe par prea mult timp. Treci prin suvita de par de 2-3 ori si atat. Daca parul nu s-a aranjat, foloseste un spray de par ca sa il cumintesti. Cuticula parului este afectata cand il suprasoliciti cu caldura si produse pe parul ud, asa ca permite-i parului sa se usuce natural, si apoi sa il stilezi.

Este recomandat sa iti indrepti parul la salon pentru ca rezultatele nu sunt niciodata cum le doresti, acasa. Acasa, esti predispusa sa iti arzi parul, ceea ce nu e deloc recomandat. Pentru a iti ingriji parul afectat, foloseste masti de protectie si de hranire, de reparare a parului, de doua ori pe luna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *