Ea in varsta, el tanar

Ea in varsta, el tanar

În prezent, nimeni nu mai este contrariat dacă vede un cuplu în care bărbatul are de două ori vârsta partenerei. Relaţiile dintre bărbaţi mai în vârstă şi femei mai tinere reprezintă un lucru normal, întâlnit timp de generaţii întregi. Însă, în ultima perioadă, se poate observa un nou fenomen care câştigă o tot mai mare popularitate: cuplurile formate din femei în vârstă şi bărbaţi tineri.

În showbiz, în lumea afacerilor, peste tot vedem tea-in-varsta-el-tanarot mai multe cupluri formate din persoane cu diferenţe mari de vârstă. Fiecare dintre parteneri este condus de anumite motive atunci când hotărăşte să se implice într-o relaţie ce ar putea naşte controverse tocmai datorită diferenţei de vârstă.

De ce preferă barbaţii tineri femei mai în vârstă?
Unul dintre motivele pentru care tinerii se simt atraşi de femei aflate la a doua tinereţe este faptul că acestea emană încredere. Femeile la vârsta a doua tind să se simtă mai confortabil în propria piele, lucru care se vede din atitudinea lor. Bărbaţii mai tineri consideră foarte plăcut gândul de a fi cu o persoană care nu are nevoie constantă de asigurări atunci când vine vorba despre felul în care arată, sau care nu are nevoie permanentă de o întărire a ego-ului. De asemenea, un alt motiv invocat de tineri atunci când se implică într-o astfel de relaţie este faptul că nu simt nevoia constantă de a-şi impresiona partenera, ea găsind de multe ori timiditatea partenerului foarte fermecătoare.
Femeile mature sunt mai experimentate, atât în felul de a gândi cât şi în problemele sentimentale. Ele au trecut prin mai multe experienţe de viaţă şi pot oferi sfaturi preţioase partenerului mai neexperimentat. Este vorba despre experienţa acumulată din trăirea anumitor experienţe în viaţă. Mulţi tineri se simt atraşi de femei mai în vârstă decât ei şi datorită experienţei sexuale mai bogate pe care acestea o au.

Independeţa financiară, atrăgătoare pentru bărbaţi
Independenţa financiară şi socială care vine o dată cu vârsta este un alt lucru considerat atrăgător de către tineri. Femeile mature au de regulă o situaţie financiară stabilă şi o carieră formată. Ele nu sunt conduse de ambiţie deoarece se presupune că la această vârstă se află deja într-un punct stabil al carierei lor. Spre deosebire de femeile mai tinere, ele nu simt nevoia să concureze sau să demonstreze un punct de vedere şi nu sunt atrase de ideea urcării pe scara socială. Acest lucru este benefic pentru o relaţie atât datorită cantităţii de timp petrecute împreună, cât şi datorită calităţii acestui timp. În această situaţie, partenerul nu simte niciun fel de presiune referitoare la nevoia de a susţine financiar relaţia.

Adesea, bărbaţii consideră femeile mai în vârstă ca fiind mai tolerante şi mai înţelegătoare. În astfel de relaţii, bărbaţii se simt mai echilibraţi emoţional şi uneori chiar protejaţi. Bărbaţilor le place să fie îngrijiţi şi chiar dădăciţi până la un anumit punct, însă rareori găsesc aceste caracteristici la o femeie de aceeaşi vârstă cu ei, care este ghidată de alte priorităţi.

Maturitatea femeilor mai în vârstă este un alt considerent care justifică o relaţie în care există o diferenţă mare de vârstă între parteneri. Femeile mature au o anumită înţelepciune ceea ce duce la a le face atrăgătoare în ochii bărbaţilor. De asemenea, aceste femei sunt considerate mai directe şi mai hotărâte atunci când vine vorba despre ceea ce vor, spre deosebire de jocurile mentale pe care tinerele le practică într-o relaţie. Femeile ajunse la maturitate şi-au împlinit deja dorinţele copilăriei: un soţ, o casă frumoasă etc., motiv pentru care aşteptările lor referitoare la noua relaţie nu sunt atât de complicate, ele fiind concentrate asupra emoţiilor trăite în cuplu şi a timpului petrecut împreună cu partenerul.

Însă şi femeile mature urmăresc anumite beneficii atunci când se întâlnesc cu bărbaţi mai tineri.

De ce preferă femeile bărbaţi mai tineri?
Bărbaţii tineri sunt mai aventuroşi. Ei au mai multă forţă fizică şi o dorinţă mai mare de a se distra, în comparaţie cu bărbaţii maturi. Tinerii sunt spontani, se lasă purtaţi de hotărârile de moment, sunt mai puţin previzibili şi implicit sunt mai atrăgători ca potenţiali parteneri. Adaptabilitatea este o caracteristică a bărbaţilor tineri. Ei nu sunt atât de legaţi de lucrurile vechi, de casă, fiind oricând dispuşi să se mute cu partenera şi să lase totul în urmă.

Pentru femeile mature, bărbaţii tineri sunt foarte atrăgători deoarece ei le fac să se simtă dorite, iubite, admirate. Entuziasmul lor le dă energie iar tinereţea lor le face să se simtă dorite şi utile. Un alt aspect plăcut al relaţiei cu un bărbat mai tânăr este faptul că acesta este mult mai transparent şi mai dispus să îşi exprime sentimentele decât un bărbat aflat la vârsta a doua.

Numeroase relaţii unde iniţial s-a pus problema diferenţei de vârstă au înregistrat un real succes. Pentru bărbat este vorba despre atracţia lucrului interzis şi a noii experienţe, în timp ce pentru femeie este vorba despre dorinţa de aventură şi emoţia de a avea un partener tânăr.


Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole