Don Lemon

Valoarea netă și salariul Don Lemon: Don Lemon este un jurnalist american și prezentator de știri de televiziune, care are o netă de 12 milioane de dolari. Astăzi, Lemon este cel mai bine cunoscut pentru că a fost unul dintre prezentatorii și prezentatorii principali pentru CNN, deși a petrecut și în trecut pe rețele precum NBC și MSNBC. Ca urmare a activităților sale cu „CNN Tonight” și alte emisiuni, nu a câștigat o serie de premii, inclusiv trei Emmy. Don Lemon este considerat a fi unul dintre cei mai influenți afro-americani din lume și unul dintre cei mai influenți oameni LGBTQ în radiodifuziune.

Viața timpurie: Donald Carlton Lemon sa născut pe 1 martie 1966 în Baton Rouge, Louisiana. Crescut într-o gospodărie creolă, Lemon a fost votat președinte al clasei în ultimul an de liceu. În 2010, Don Lemon a recunoscut-un interviu în direct că a fost molestat sexual la vârsta de cinci ani de un adolescent și nu a spus nimănui despre incident până la vârsta de 30 de ani.

După absolvire, Donald a urmat Universitatea de Stat din Louisiana înainte de a se transfera la Brooklyn College din New York. În timpul petrecut la Brooklyn College, Don sa specializare în jurnalism. Ca student, a câștigat experiență lucrând ca asistent de știri la un post afiliat Fox News din New York.

Carieră: Înainte de absolvire, Lemon a lucrat pentru diverse afiliate Fox New. După ce a părăsit facultatea, Donald a început să lucreze ca corespondent pentru NBC în Philadelphia și Chicago. La început, a lucrat pentru posturi afiliate din Birmingham, Alabama și Pennsylvania. În următorii câți ani, a trecut de rolul de corespondent la prezentatorul de știri de weekend. În plus, în această activitate a lucrat ca reporter de investigație pentru o filială din St. Louis.

În cele din urmă, Lemon a început să lucreze pentru centrul de operațiuni „principal” la NBC News din New York. A apărut atât la „Today”, cât și la „NBC Nightly News”, în timp ce lucra și ca prezentator pentru „Weekend Today” pe MSNBC. În 2002, Donald a câștigat un premiu Edward R. Murrow pentru acoperirea sa despre lunetist din zona DC. De asemenea, i sa acordat premiul ca recunoastere pentru rapoartele sale despre uraganul Katrina.

În 2003, sa mutat din nou – de data aceasta la Chicago. Activități de vânzare la afiliatul NBC WMAQ-TV au provocat destul de multă zgomot și a câștigat trei premii Emmy în timp ce lucra ca reporter și co-prezentator de știri locale la acest post. Premiile lui Emmy au venit după ce a fost implicat într-un articol de afaceri memorabil numit „Life on Craigslist” și un alt raport despre epidemia HIV/SIDA din Africa.

După ce a câștigat o recunoaștere larg răspândită pentru munca sa, Don Lemon a acceptat să se alăture CNN în 2006. De când sa alăturat rei, Donald a devenit destul de faimos pentru opiniile sale puternice, renunțând aparent la înclinația tradițională pe care mulți reporterilor sau. au pentru jurnalismul imparțial. În multe cazuri, el a făcut comentarii care au fost considerate controversate de public și a făcut o serie de așa-numite „gafe” în timpul petrecut în rețea. Don susține că a primit numeroase amenințări cu moartea în timpul lucrului cu CNN.

Critici la adresa lui Donald Trump: După alegerea președintelui Donald Trump în 2016, Don Lemon a început să devină și mai direct cu opiniile sale personale în timpul programării CNN. El la acuzat pe Trump că este rasist și că sprijină supremația albă. După alegerile din 2020, Lemon a continuat să-și bată joc nu numai de Trump, ci și de susținătorii săi (aproape jumătate din țară la acel moment).

În timpul unui segment deosebit de dezbinat, Don și doi invitați i-au batjocorit pe susținătorii lui Trump cu accente sudice false, aparent insultându-le inteligența. „Accesul de râs” ulterioară a lui Lemon a fost considerată neprofesională de unii observatori. După ce Lemon „a râs atât de tare a planurilor”, Ivanka Trump a postat pe Twitter „Vă faceți joc constant de jumătate din țară și apoi vă plângeți că este divizată”.

Salariu: Pentru rolul său la CNN, Don Lemon câștigă un salariu de 4 milioane de dolari pe an.

Gary Gershoff/Getty Images

Relații: În 2011, Don Lemon a anunțat public că este gay. El a declarat că știa că este gay de la o vârstă extrem de fragedă în memoriile sale din 2011 „Transparent” și se referă la nou la abuzul sexual pe care a suferit-o în copilărie. De asemenea, Donald a reamintit publicului că, deși această revelație ar fi putut fi un șoc pentru mulți oameni, el a fost deschis cu privire la sexualitatea cu prietenii, familia și colegii apropiați de mulți ani. Cu toate acestea, acest anunț public la făcut unul dintre puținii afro-americani homosexuali din industria audiovizualului. În 2017, Don Lemon a început să se întâlnească cu Tim Malone, un agent imobiliar. Cuplul anunțat în 2019 că s-au logodit.

Probleme juridice: În 2019, un barman care lucra la un bar din New York la acuzat pe Lemon că la agresat. Incidentul a avut loc în 2018, iar Lemon ar fi „frecat propriile organe genitale” înainte de a-și împinge degetele în fața reclamantului. Numele barmanului este Dustin Hice și susține că Lemon a făcut multe oferte de a se soluționa în afara instanței pentru sumă de șase cifre. Public, Donald a negat toate pretențiile lui Hice.

Imobiliare: În 2020, a fost raportat că Don Lemon vindea casa din Harlem pentru 1,75 milioane de dolari. Apartamentul șic are 1.400 de metri pătrați de spațiu de locuit, două dormitoare și 2,5 băi. Lemon a doritonat inițial apartamentul cu șapte ani în urmă pentru 1,5 milioane de dolari, ceea ce ar sugera că se simte confortabil cu o marjă de profit relativ mică la această vânzare. De fapt, probabil că pur și simplu urmărește să atingă rentabilitatea.

Facilitățile suplimentare includ un balcon mare cu vedere panoramică la Harlem și ferestre din podea până în tavan. Lemon deține anterior o altă unitate în aceeași clădire, pe care a vândut-o cu 970.000 de dolari în 2016. De asemenea, deține o casă în cartierul Hamptons din Sag Harbour, pe care așteaptă acțiunea în 2016 pentru 3 milioane de dolari. Astăzi, casa valorează aproximativ 4,5 milioane de dolari.

Related Articles

Ultimele articole