De 1 Mai la mare cu trenurile tinerilor

De 1 Mai la mare cu trenurile tinerilor

Cum litoralul este o destinaţie favorită pentru tineri de 1 Mai, CFR Călători a anunţat ieri introducerea ofertei de călătorie Trenurile Tineretului, valabilă în perioada 29 aprilie – 3 mai.
Oferta se adresează tinerilor şi grupurilor de tineri sub 26 de ani care vor călători spre sau dinspre litoral, cu garniturile care au punct de plecare sade-1-mai-la-mare-cu-trenurile-tineriloru destinaţie o gară de pe secţia Constanţa – Mangalia. Reducerea este de 20% din tariful de tren personal şi tariful suplimentului de tren la clasa a doua. Tariful de rezervare a locului DE 2 LEI SI,40 DE BANI se achită integral. Astfel, o călătorie pe ruta Bucureşti – Constanţa (225 km) va fi taxată cu 20 de lei. Oferta este şi mai generoasă pentru cei care merg în grup (10-50 de persoane), reducerea fiind de 25-30% din tariful de tren personal şi tariful suplimentului de tren, la clasa a doua. Reducerile sunt valabile la toate cele 16 trenuri, dintre care opt permanente, două speciale şi şase cărora li s-a prelungit traseul până la Mangalia, în loc de Constanţa. Pe de altă parte, călătoriile pe relaţia Constanţa – Mangalia vor fi taxate la tarif de personal, indiferent de rangul trenului.
Şi pentru Valea Prahovei CFR Călători a introdus suplimentar un tren accelerat dus-întors pe relaţia Bucureşti Nord – Braşov.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole