Cunoaste orgasmul la fiecare femeie

Cunoaste orgasmul la fiecare femeie

Pe zi ce trece misterele feminine incep sa devina istorie de aceea barbatii nu se mai pot scuza ca nu isi inteleg consoartele.cunoaste-orgasmul-la-fiecare-femeie

Un studiu recent informeaza ca un sexologist experimentat poate descifra trecutul orgasmelor unei femei dupa mersul pe care aceasta il are. Cercetarea a fost condusa de Stuart Brody, de la Universitatea de Vest din Scotia, si au colaborat si specialisti de la o universitate din Belgia, informeaza The Journal of Sexual Medicine.

La studiu au participat un numar de 16 femei care au fost filmate in timp ce mergeau intr-un spatiu public. In cele din urma cercetatorii au tras concluzia ca mersul cu pasi mari, in combinatie cu o miscare unduitoare a coloanei vertebrale sunt caracteristicile fericitelor care experimenteaza cel mai des orgasmul vaginal.

Astfel ca blocajul psihosexual este asociat cu blocarea muschilor pelvieni, iar acest fapt se reflecta cum nu se poate mai bine in mersul femeii. In plus, expertii au constatat ca fiecare dintre urmasele Evei se naste sau nu cu o predispozitie catre orgasmul vaginal.

Practic, atunci cand fluxul energetic circula nestingherit dinspre picioare, catre coloana vertebrala, prin pelvis, femeia este mai relaxata, iar pasul este mai liber. Mai mult decat atat, orgasmul vaginal sporeste increderea in propria sexualitate, care la randul ei se rasfrange asupra umbletului femeii.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole