Cum se descarca muzica Spotify

Va intrebati daca puteti descarca muzica pe dispozitivele dvs. din aplicatia Spotify? Va vom raspunde la cele mai presante intrebari si va vom oferi toate informatiile pe care doriti sa le cunoasteti despre descarcarea de muzica din Spotify. Pentru inceput, va vom spune daca puteti descarca sau nu muzica de pe Spotify.

A fost un moment in care Spotify a permis oamenilor sa cumpere si sa descarce melodii prin intermediul aplicatiei Spotify. Aceasta a fost, desigur, dincolo de serviciile disponibile prin abonamentele platite de la Spotify. Cu toate acestea, la sfarsitul anului 2012 si inceputul anului 2013, au decis sa elimine treptat aceasta practica.

Spotify a oferit putine informatii despre motivul pentru care a decis sa intrerupa magazinul de descarcare. Cu toate acestea, consensul general in jurul comunitatii de utilizatori Spotify a fost ca a costat Spotify prea multi bani pentru a licenta biblioteca lor de melodii de vanzare, spre deosebire de doar pentru redare.

Exista vreo modalitate de a descarca muzica Spotify acum?

Un fel de. Exista doua solutii partiale pe care le putem recomanda atunci cand vine vorba de descarcarea de muzica de pe Spotify.

1. Descarcati playlisturi pentru ascultare offline

Puteti crea playlisturi de melodii pe Spotify si apoi puteti descarca acele playlisturi pentru a le putea asculta chiar daca Spotify nu este conectat la Internet. Cu toate acestea, exista doua lucruri de retinut cu aceasta solutie:

Pentru a utiliza aceasta functie, trebuie sa aveti un abonament platit la Spotify Premium. Consultati articolul nostru cat costa Spotify ( aici ) pentru a afla cum sa va inscrieti la Spotify Premium la o reducere.

Melodiile din listele de redare pe care le descarcati sunt criptate, deci pot fi folosite numai in aplicatia dvs. Spotify. Acestea nu pot fi utilizate cu niciun alt dispozitiv audio player sau mutate in alt mod din programul Spotify.

Tutorialul nostru Spotify Playlists va va ajuta sa ascultati listele dvs. de redare Spotify in timp ce nu sunteti conectat la Internet.

2. Folositi o alternativa la Spotify care permite descarcarea de muzica

Exista unele servicii similare cu Spotify - poate chiar si cele din articolul nostru Spotify Alternatives - care va permit sa cumparati muzica sau cel putin sa va directionati catre locuri unde puteti face acest lucru. Unele dintre aceste servicii va permit chiar sa importati listele de redare Spotify, fie singure, fie prin utilizarea unui program terta parte. De exemplu, va puteti transfera listele de redare Spotify catre serviciul rival Deezer prin utilizarea unui site web numit Spotizr .

Un ultim lucru pe care il vom mentiona: exista si cateva programe terte care va permit sa descarcati gratuit melodii de pe Spotify. Cu toate acestea, din moment ce majoritatea muzicii de pe Spotify poate fi accesata oricum cu un cont gratuit, practic veti detine ceva gratuit pe care altfel ar trebui sa il platiti pentru a-l detine. Prin urmare, utilizarea acestor programe echivaleaza cu furtul, care este ilegal. Va recomandam sa va abtineti de la utilizarea acestor programe si sa evitati riscul de a fi prinsi incalcand legea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here