Cum pot jucariile sexuale sa iti imbunatateasca relatia

Folosirea jucăriilor sexuale a devenit din ce în ce mai populară în ultimul deceniu, cu 45% dintre oameni care folosesc jucării sexuale cu partenerii lor sau singuri. Dacă sunteți într-o relație, folosirea unei jucarii sexuale poate adăuga o excitare suplimentara și poate spori plăcerea reciprocă. Oamenii care folosesc jucării sexuale se bucură de o legătură mai bună cu propriile corpuri și dorințe, mai multe obiceiuri sexuale variate și o mai mare satisfacție sexuală.

Beneficiile masturbării

Masturbarea este sigură și sănătoasă si majoritatea dintre noi o experimentam inca din adolescența. În timp ce este comună ca înlocuitor pentru sex cu un partener, majoritatea oamenilor care se află în relații continuă să se masturbeze folosind jucarii erotice de pe esexshop.ro. Masturbarea reduce stresul și îmbunătățește gradul de conștientizare a dorințelor sexuale proprii, care se pot traduce în intimitate mai profundă și un sex mai bun cu un partener.

În SUA, s-a constatat că aproximativ jumătate din toate femeile au folosit jucării sexuale, în principal vibratoare, pentru a stimula orgasmul. În timp ce bărbații sunt mai puțin probabil să utilizeze jucăriile sexuale pentru masturbare, 80% dintre cei care au folosit astfel de obiecte au spus că și-au îmbunătățit experiența de masturbare, iar alte 53% spun că sunt deschise pentru a încerca o jucărie sexuală.

Depasiti rutina obișnuită

Într-o relație pe termen lung, pot exista perioade în care sexul devine plictisitor sau rar, în ciuda iubirii și a dorintei de a fi cu partenerul dvs. Gândiți-vă la jucăria sexuală ca la un instrument care ajută la construirea pasiunii în relația dvs. Tu și partenerul dvs. puteți folosi jucăriile sexuale pentru a va masturba reciproc, în timp ce alte jucării sexuale pot fi împărtășite.

În plus față de vibratoarele și jucăriile sexuale penetrative, costumele și alte recuzite pentru adulti vă pot ajuta, de asemenea, pe dvs. și partenerul dvs. să experimentati o placere mai mare in timpul jocului sexual. Dacă folosiți independent o jucărie sexuală, nu vă fie frică să o aduceți în pat cu partenerul dvs.; Aceasta poate contribui la facilitarea unei conversații care duce la o viață mai sexuală mai îndelungată.

Mai multe orgasme

Doar aproximativ 18% dintre femei raportează că sunt capabile să atinga un orgasm numai de la penetrare; Majoritatea femeilor necesită stimularea clitoridiana pentru a obține orgasm. Folosind un vibrator clitoridian în timpul sexului, poate ajuta femeile sa atinga un orgasm intens intr-un timp foarte scurt. Plăcerea sexuală este adesea o componentă vitală și semnificativă a unei relații intime. Îmbunătățirea comunicării și depășirea judecății poate duce la o relație mai satisfăcătoare.

Discutați deschis cu partenerul dvs. despre utilizarea unei jucării sexuale dacă nu utilizați deja una. Nu exista nici o indoiala ca jucariile pentru adulti ofera o placere mai mare in dormitor. Mai mult decat atat, acestea ajuta la descoperirea zonelor erogene despre care probabil nici nu stiai ca exista. Indiferent daca le folosesti pentru masturbare sau pentru extra placere in timpul sexului, cu siguranta te vei bucura la maxim de aceste jucarii extraordinare. Afla de pe mdlpl.ro si alte modalitati de a imbunatati viata sexuala cu ajutorul jucariilor pentru adulti.